Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wtf_23

Panowie, czy podobają Wam się umięsnione nogi u kobiet?

Polecane posty

Sama mam taki nogi, po mojej mamuśce, ze wyglądam jakbym biegała, fakt jeżdże na rolkach, skakam na skakance, ale mam mocne nogi genetycznie- zarysowane mięsnie ud i łydek, przez co wstydze sie zakładać spódnice:O a o miniówce moge pomarzyć:O Nie jeden facet pozazdroscił by mi takich nóg, a ja ich nie cierpie:P Ćwiczę i rozciągam nogi, żeby cos z tym zrobić:O Panowie a co Wy myslicie o takich nogach?

ja tez SKAKAM :P widzialam kiedys dziewczyne z bardzo duzymi lydkami,same miesnie..ale ubrala wysokie obcasy i wygladalo to supersexy :)

nogi jak nogi i tak idą na bok, ale w razie draki dostać się między takie uda i zostać zaciśniętym, nie , nie napiszę dla kogo to oferta

bmblondyn nogi jak nogi i tak idą na bok, ale w razie draki dostać się między takie uda i zostać zaciśniętym, nie , nie napiszę dla kogo to oferta } :D A ten od razu o sadyzmie... :P Nie każdy uścisk musi ból sprawić. :classic_cool:

Gość tghtrhfg
a wiecie ze kiedys po badaniach (nie pamietam kogo konkretnie 😠 ) dowiedzieli sie ze kobiety maja silniejsze nogi od facetów :) moga nimi zabic..udusic... :classic_cool: takze panowie... macie tylko łapska silniejsze :classic_cool:

Ale chyba chodzi ci o siłę w tej samej kategorii wagowej? To się spokojnie mogę zgodzić.. no choćby dla tego ile czasu chodzi po markecie kobieta a ile mężczyzna. :classic_cool::P

Gość odpowiedź na pytanie
Ja też mam bardzo umięśnione nogi :-o , zresztą moja cała sylwetka do tego pasuje. mężczyźni uważają, że wygląda to sexy :-o oczywiście obcasy to mus :-( teraz już lubie swój wygląd, ale wcześniej :-o

Gość tghtrhfg
myrevin - tak :P no chyba logiczne ze chudzina nie pokona jakiegos zesterydziałego bydlaka :classic_cool: a te zakupy nie maja nic do rzeczy :P

Gość tghtrhfg
poprostu zbadali anatomie nóg co tez pewnie idze w parze z hormonami :P

ja też mam trochę umięsnione mimo ,że jestem szczupła. Ale wolę mieć takie niż jakieś patyczki

Ja oprócz umięsnionych nóg mam umięsniony brzuch- płaski z zarysowanymi mięsniami, sylwetke mam ogólnie proporcjonalną. Szczerze też musze nosic obcasy bo inaczej masakra:O

a gdzie tam o sadyźmie. Wystarczy że przeskrobiesz ociupinkę, albo nie staniesz na wysokości zadania w miłości, a jak cię udami ściśnie, to umarł w butach, pochowali boso. Ryzykowna taka dziewczyna, a jak jeszcze ćwiczy jakieś tam karate czy judo, to strzelenie sobie samobója.

bmblondynnie zgadzam się od 7 lat chodze na treningi bosku tajskiego:Da tak naprawde gdybys zobazaczył mnie na ulicy w zyciu bys nie pomyślał ze mam czarny pas:D malutka,szczuplutka blondyneczka...:D

a poza tym mięśnie świadczą o tym ,że się ćwiczy więc chyba nie są takie złe ;) oczywiście kobieta nie powinna przypominać kulturystki ;)

no powiem krótko, po obejrzeniu na fashiontv, chudych modelek z nogami jak patyki, w udach grubość równa w łydkach, to zdecydowanie oświadczam, że dziewczyna o wiele bardziej przyjemna jest jak widać , że stoi na noagach a nie patyczkach, co tu dużo gadać.....

Gość Moim bardzo skromnym zdaniem
NRD-owskie pływaczki są bardzo sexi :classic_cool: 🖐️

dlatego juz dawno z mody wyszły weszaki które promowały noy lans ciuszków na pokazach mody...taka np naomi campbell nie jest chuda a zdobyła slawe jest mega popularna...i własnie o to w tym wszystkich chodzi...nie o anoreksje tylko o pełne kobiece kształty:D

Klaudia Schifer ładniejsza od tej wrednej naomi, ale chłopak musi rozważyć, dostać kopa w dupsko od takiej nożnie umięśnionej , niemiła sprawa....

Energiczna---> Tak własnie jest, w udach ok, w pasie wisza te portki:O

Gość pędrak
Uwielbiam takie nogi!!!