Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wtf_23

Panowie, czy podobają Wam się umięsnione nogi u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
a jezyk to dziwna rzecz jest. Takie sliskie wijace sie cos w gebie...

Gość gość
Normalne ,zdrowe ,ludzkie nogi-to nogi umięśnione. Dlaczego masz kompleks wobec skarlałych patyczków,kości i zwiotczałych pozostałości po mięśniach obciągnietych skórą?Mnie takie patyki obrzydzają,lubię normalne ,zdrowe nogi,które pójdą daleko,pobiegną,itp.To jest CIAŁO.Ciało ma być sprawne i jest piękne takie ,jak je natura stworzyła.Nie dajcie sobie prać mózgu wydumanym kanonom piekna.

Gość gość
Zdecydowanie tak :) a propo duszenia :) moja dziewczyna dużo biega :) uda ma duże :) i bardzooo silne :D nie tylko ja się o tym przekonałem :P kiedyś podczas wygłupów z koleżanką, złapała ją nogami za szyję :) szyja była miedzy udami, stopy splecione w kostkach i mocno wyprostowała nogi :) tak zwane " nożyczki " :) laska momentalnie zrobiła się sina :) a moja dziewczyna ? Zamiast ją puścić, to w śmiech :D widok był powalający :) wszyscy nagrywali filmiki :)

Gość gość
Wrzuć filmik na youtube i daj linka;) Niech to będzie ostrzeżenie dla wszystkich którzy lekceważą kobiety:):):)

Gość gość
Boże, ja Ci zazdroszczę. Moje nogi to patyki pewnie dlatego, że nie mogę skakać ani biegać ze względu na chorobę. Nie posiadam prawie wogóle łydek, dlatego podoba mi się umięśnione ciało i do tego dążę tylko mam trochę pod górkę ze względu na chorobę :/ . Każdy chcę coś czego nie ma. Nawet jak masz idealne ciało to i tak będziesz miała kompleksy. I też mam problem z założeniem spódniczki bo mam wrażenie, że jak założę to ludzie będą gadać za plecami, że patyczak.

Gość gość
Uwielbiam takie, a jak zostać zaciśniętym (headscissors) to super i tak zostac duszonym to fajnie.

Gość gość
to zalezy, ogolnie smukłe nogi sa fajne ale nie mozna przesadzić. Na siłce w Saturn Fitness widac, że sporo osób cwiczy nogi, ale mozna cwiczyc siłowo żeby rozrastały sie mięśnie, a mozna cwiczyc wytrzymalosciowo na spalanie na fitnessie albo trampolinach, kazde cwiczenie daje inne efekty i dziewczynom polecam to drugie

Gość gość2017
Wtf_23 jestem chłopakiem i po tym co opisałaś, wstydził bym się też jako dziewczyna żeby pokazywać takie nogi. Zależy jeszcze jak bardzo są umięśnione. Jeżeli możesz to wstaw zdjęcia , wtedy będzie można obiektywnie ocenić. Być może przesadzasz i nie ma się czego wstydzić.

Gość gość
Wg mnie to jest MEGA SEXI, ładnie umięśnione kobiece nogi!

Gość gość
Wyślij fotkę umięśnionych nóg a ja sobie konia zwale .

Gość gość
Jestem Facetem mi się podobają miesnie nóg u kobiet tylko przy ładnych długich opalonych nogach. To wygląda sexy wysportowane kobiety są ładne i nie powinnaś się tym przejmować

Gość Shank
Dnia 9.08.2015 o 00:41, Gość gość napisał:

Zdecydowanie tak 🙂 a propo duszenia 🙂 moja dziewczyna dużo biega 🙂 uda ma duże 🙂 i bardzooo silne 😄 nie tylko ja się o tym przekonałem 😛 kiedyś podczas wygłupów z koleżanką, złapała ją nogami za szyję 🙂 szyja była miedzy udami, stopy splecione w kostkach i mocno wyprostowała nogi 🙂 tak zwane " nożyczki " 🙂 laska momentalnie zrobiła się sina 🙂 a moja dziewczyna ? Zamiast ją puścić, to w śmiech 😄 widok był powalający 🙂 wszyscy nagrywali filmiki 🙂

Marzę o tym, by jakaś dziewczyna złapała moją głowę udami i zaczęła się masturbowac moją twarzą. A może ona jest bi skoro zrobiła to z twoją koleżanką?