Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *taki jeden

Pytanie do kobiet. Czy spodobalby wam sie facet minimalnie

Polecane posty

Gość *taki jeden
Rybenka a mnie nawet nie przeszkadzaloby gdyby kobieta w obcasach byla nieco wyzsza. Dla mnie to akurat nie problem.

to zupelnie tak samo jak kobieta jest troche przy kosci, wtedy ma sie bac kontaktu z facetami bo nie beda jej chcieli ? :D kazdy by chcial byc idelany

Gość *taki jeden
Tak tylko, ze kobieta zawsze moze schudnac. Mezczyzna w pewnym wieku nie ma szans na urosniecie i to jest ten bol :/ drewniananoga no i bardzo dobrze przynajmniej nie musicie sie gimnastykowac podczas calowania :)

Gość *taki jeden
A moze zeby ozywic dyskusje wypowiedzialby sie ktos dla ktorego minimalna roznica wzrostu to przeszkoda :P ??

Gość drewniananoga
hehe no tak mi ta sytuacja własnie z tego powodu bardzo pasuje bo i przytulić sie łatwiej i całować.. :P z tym że on ma kompleksy bo uważa że jest za niski i że chciałby jeszcze urosnąc :/ ja tam wcale wysokich dryblasów nie lubie, bo to i faceta kręgosłup boli od schylania i mnie nie wygodnie.. a najlepiej to po prostu uwierzyć kobiecie że skoro z tobą jest tzn że cie akceptuje w pełni i chce cie z własnie takim wzrostem a nie innym czemu niektortym facetom tak cięzko to zrozumiec? :D

Gość taki jeden*
Wtf_23 no wlasnie musi sie podobac, ale juz w innym watku czytalem ze musi byc wysoki :P Wiec duzy wzrost ma jednak znaczenie dla Ciebie. drewniananoga czesto jest tak, ze trudno jest uwierzyc w to, ze dla kogos jakas cecha wyglodu nie jest istotna jesli w jakis sytuacjach zyciowych w przeszlosci nabylo sie kompleksow. Tak to juz niestety jest. Ja nie mialem tego rodzaju sytuacji, dlatego moze latwiej byloby mi uwierzyc w szczerosc dziewczyny, ktora by mi to powiedziala.

Gość ja nawet nie lubie
jak facet jest duzo wyzszy, te 5 cm to maksymalnie!!

a ja lubie mojego faceta, jakos nie orbimy z tego sobie komplekosow ze jesten wyzsza od niego :D czasami nawet rosnie w moich oczach do 180 cm :D

Gość taki jeden*
No i pawidlowo najwazniejsze jest przeciez uczucie i poswiecenie dla drugiej osoby :)

Gość a ja bym nizszego w zyciu nie
chciała:O dla mnie to wyląda starsznie, jak idzie para za reke i on choć trochę niższy lub nawet równi to jak matka z synem:O zawsze mi sie tak kojarzyło, lubie wysokich, takich 195 cm facetów:P zawsze tak miałam, ale mój luby ma 185 i tez jestem zadowolona bo jest szeroki i dobrze zbudowany, a ja mam 170cm i jestem szczupła wiec łądnie to wygląda:P każdy nam to mówi, że jesteśmy idealnie dobrani wzrostem i postawą;):P

a co? moze lepiej zebym ja miala kilka kg za duzo, a on byl jaki jest? to wtedy jak bliżniacy byśmy wygladali:P a jakbym ja byma "wieksza" wagowo od niego to jak matka z synem:o facet ma byc wyższy i ma miec bary szerokie naturalnie, nie mowie e jakiś paker bo to mnie obrzydza, a kobieta ma byc wysoka i szczupła z okągłościami:P

Gość taki jeden*
No wlasnie a jak mezczyzna jest duzo wyzszy od kobiety to juz wyglda tak jak bys z tatusiem szla. Ehhh czasami ludzie sie bardziej przejmuja tym co inni powiedza niz tym czy sa naprawde szczesliwi. Bez sensu.

a rybenka88 tak psize bo jest wielka lacheta a jej facet kurdipel hahaha:D:D:D i nie wierze ze jakbys miala innego wyzeszego ze bys nie pomyslala,ze bylo do dupy z nizszym:D bo teraz tak myslisz a to podswiadome bo sei sama nie chcesz przyznac,ze nie podoba CI sie nizszy:D

Skoro sie klasyfikuje ludzi po wygladzie to chyba mnie to nie dotyczy, ja wole faceta troche nizszego a szczerego, na ktorym zawsz moge polegac,niz super przystojniaka a ktory bedzie mnie zdradzal itd.

ja jestem normalniej postawy a moj facet jest bardzej niz ja rozbudowny i naprawde nie widac u nas roznicy tych 2 cm, wiec sie nie madruj za bardzo

Gość taki jeden*
a ja bym nizszego w zyciu nie ae po jaka cholera tyle jadu ??? Co ci sie nie podoba w tym ze odpowiada jej nizszy wzrost faceta ??? Ty lubisz sie pewnie czuc taka bezbronna i mala. Tylko zeby ten twoj olbrzym czasami nei pokazal ci pewnego dnia na czym ta twoja bezbronnosc polega.

a poza tym co daje to ze facet jest o wiele wyzszy od kobiety? to ze ona ma na niego skakac za kazdym razem gdy chce mu dac buziaka? zenada...

Gość dooooo rybenki88
a czemu od razu skakac? przeciez jak jest 150cm i 2 metry to moze to duuuuzo:O ale jak np.kobieta ma 165 a facet 185 to co to jest? ja mam np.170cm, obcasy do tego jakies 8cm, wiec moj facet ode mnie jest 10cm wyzszy i co? to źle ze pdobaja mi sei wyzsi? tak lubie i tak mam i nic tego nie zmieni:) lubie ubrac obsac i miec nadal wyzszego faceta, chyba mi wolno?:]

a ja bym nizszego w zyciu nie-nie narzucaj swojego zdania, lubi co lubi, a Ty napewno nie wiesz lepiej od niej:)

dokladnie jak kto lubi :P ja i tak wole plaskie obcasy :D bede miala na stare lata kregoslup zdrowy :P

Gość taki jeden*
a ja bym nizszego w zyciu nie Jak przyjdzie czas by stawic czola trudnosciom zyciowym to ten jego wzrost bedziesz mogla sobie wsadzic wiesz gdzie.

halo ludzie!! kwestia gustu, nie ma potrzeby przekonywać jednych do drugiego i odwrotnie!!, znowu lęk " a co ludzie powiedzą" a gówno Was to powinno obchodzić!, jesteście szczęśliwi z tymi wysokimi i niskimi? i o to chodzi

Gość dooooo rybenki88
a czemu od razu uwazacie,ze jak jest wyzszy i ja tak lubie to jak beda klopoty w zwiazku to z nich nie wyjdzeimy?:O czyli wg was jak lubie wyzszych i wlasnie takiego mam to z klopotow nie wyjde a jak bede miala nizszego, jakiego nie chce to z klopotow wyjdziemy obronna reka?:O co ma wzrost do tego? piszecie jakby juz nie bylo argumentów:O lubie wyzszych bo bylo takie pytanie w temacie, wiec odpowiedzialam a nagle sie tu ludziom zarzuca ze skoro lubie wyzszych to ten jego wzrost nie pomoze w klopotach troche bzdurne chyba :O

Gość taki jeden*
Agent no tak wlasnie jest. Co ludzie powiedza ? jak my bedziemy wygladac razem na ulicy ??? Troche wiocha mi to traci.

Gość taki jeden*
dooooo rybenki88 ale nikt nie ma pretensj do Ciebie ze lubisz wyzszych. A jaka jest roznica wzorostu miedzy wami ? Tylko dla twojej poprzedniczki tylko wzrost sie liczy, dlatego tak zareagowalismy :)