Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *taki jeden

Pytanie do kobiet. Czy spodobalby wam sie facet minimalnie

Polecane posty

Gość *taki jeden

nizszy, powiedzmy jakies 5 cm, czy zawsze musi byc te 15-20 cm wyzszy ?

Gość *taki jeden
Facet minimalnie wyzszy oczywiscie :D

Gość dziwne pytanie
a czy wzrost ma jakieś znaczenie odnośnie wartości człowieka? jeśli ktoś uważa że tak to faktycznie niższy mężczyzna\niższa lub wyższa kobieta odpada. Różnie ludzie podchodzą do tej kwestii. Ważne żeby dwoje ludzi dobrze się ze sobą czuło

no wiesz ja mam 163cm 5 cm niższy facet to 158cm ,wiec sprecyzuj swój wzrost

Gość *taki jeden
Ja tez mysle ze to charakter jest najwazniejszy ale niestety dla wiekszosci osob ma to duze znaczenie. o powiedzmy ktos oscylujacy w granicach 170. Przynajmniej ja tak mam.

nie pisz dla większości to zalezy od kobiety i od jej wieku.

Gość *taki jeden
Lily a minimalnie wyzszy ?

Minimalnie wyższy to w porządku. Byle nie niższy. Ja mam 170

Gość *taki jeden
Czyli nawet minimalna roznica wzrostu nie jest w stanie sprawic ze bedziecie sie czuc mniej bezpiecznie, kobieco ?????

Po prostu mniejsi ode mnie mnie nie kręcą. To tak samo jak faceci z wielkim brzuchem, brzydkimi zębami albo łysiną... Nie pociągają mnie i tyle. Innej dziewczynie będą się podobać, mi niekoniecznie.

Gość *taki jeden
Zauwazylem chyba taa prawidlowosc, ze kobiety zwracaja bardziej uwage na wzrost niz mezczyzni. Tzn. facetetowi chyba mniej przeszkadzaloby zwiazanie sie z kobieta rownego wzrostu.

nie wazny wzrost, waga , intelekt , zgodnosc charakterów.... to wszystko nie wazne w sytuacji gdy znaki zodiaku do siebie nie pasuja .... :P rak z baranem nigdy sie nie spasuja to samo ryby ze strzelcem a koziorozec jak cie chajtnie z bykiem to w zwiazku zawsze beda sie naparzac :D :P:P:P:P

Gość no dobra niech
a po co Ci taki kurdupel?

Gość *taki jeden
lily ma byc wyzszy. Czyli rownego wzrostu juz nie ?

Ma być wyższy bo lubię buty na obcasach. Nigdy nie miałam chlopaka niższego niż 180. To po prostu moje preferencje i tego sie trzymam.

Gość my tak
no wiadomo, że się nie poleci nie znając tej osoby. ale jeśli wnętrze będzie pociągające, to się przymknie oko :) tylko musi być interesujące dla kobiety, i nie badz beznadziejniakiem i gadaj pozniej że to wina wzrostu :P

Gość *taki jeden
Czyli jednak 10 cm roznicy :)

Gość *taki jeden
Ja mam te 170 i jak bym mial szukac takiej duzo nizszej ode mnie to musilbym sie ogladac za dziewczynami o wzroscie 150 cm chyba :D a takich jest bardzo malo wiec ciesze sie, ze jednak przynajmniej dla niektorych nie jest to az taki wielki problem ;)

Gość dokładnie
moj Facio ma 170, ja 164. i co z tego? jakos kompletnie mi to nie przeszkadza. Jest interesujacy sam w sobie, no i najlepszy...;)

Gość *taki jeden
Dokladnie Miedzy moimi rodzicami tez jest minimalna roznica i tez w niczym im to nie przeszkadza.

Gość dokładnie
wiec jaki z tego morał? jak tu napisal ktos powyzej: jesli nie jestes interesujacy i nudziarz np to nie zwalaj tego na karb swego wzrostu:)

Gość *taki jeden
Regres pewnie masz racje o wszystkim decyduja znaki zodiaku :D Nie wiem w ogole o co ja sie martwie :P

Ja mam 167 cm a moj facet 165 :P jestesmy 1.5 roku, czasami mam ochote zalozyc but na obcasie ale i tak zawsze przy nim wybiram plaskie :D

Gość dokładnie
owszem, sa babki, ktore preferuja wysokich facetow. Jak lubia to co im bedziemy bronic;) mi to jest obojetne, ale nie chcialabym zeby moj Facio byl ode mnie nizszy i to sporo;>

Gość *taki jeden
Nie staram sie zwalac wszystkiego na swoj wzrost. Wiem, ze inne cechy tez sie licza. Czesto wydaje mi sie ze kobiety lubia ze mna rozmawiac, ale zawsze mam watpliwosci jezeli chodzi o wzrost :/ Niestety ale wysocy maja ten komfort, ze nie musza zaprzatac sobie tym glowy.

Gość drewniananoga
ja mam 177 a mój facet 178 z tym że jestem troche grubsza a on dosc szczupły wiec i tak ja wydaje sie wyzsza od niego :/ w kazdym badz razie nie przeszkadza mi to :D