Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *taki jeden

Pytanie do kobiet. Czy spodobalby wam sie facet minimalnie

Polecane posty

taki jeden- ile masz wzrostu? prawdopodobnie jesteś niski, ale widze po Twoich wypowiedzich, że w jakimś stopniu czujesz niechęć do ludzi wyższysz, czujesz się gorszy? za mało pewności siebie, i co Cie to obchodzi co ludzie powiedzą, aż taki podatny jesteś na opinie idiotów?, kto ocenia w taki sposób jest zerem, więc po co takim sobie dupe zawracać

Gość taki jeden*
No dobra a gdybys w obcasach byla tylko troche nizsza, albo wrecz rowna wzrostem. Czy to bylaby wielka przeszkoda ?

miedzy mna a moim facetem sa 2 cm roznicy i on jest nizszy o te 2 cm, a do "ja nigdy bym nie" sama zaczelas na mnie najezdzac wiec odwet

Gość taki jeden*
Nie jestem wcale podatny na opinie idiotow. Poprostu chcialem jakos poprzec rybenke bo zostala nieslusznie zaatakowana ;) Zakladajac ten temat chcialem tylko z czystej ciekawosci dowiedziec sie jakie jest ich zdanie.

jezeli ktos klasyfikuje ludzi nizszych jako gorszych to swiadczy tylko o jego intelekcie, nie ma co ukrywac, "ja nigdy bym nie" pokazala wlasnie swoj intelekt wyzywajac od kurdupli...zenada!

Gość taki jeden*
Jak zwykle innych boli bardziej to na co sam zainteresowany nei zwraca zadnej uwagi. Norma.

Gość taki jeden*
Wcale nei chcielaem zeby ten temat przerodzil sie w przerzucanie sie inwektywami. dooooo rybenki88 odpowiesz mi na pytania ?

Gość taki jeden*
Nie, nie rybenka88 o tobie juz wiem troche, chodzilo mi o to osobe ktora podpisala sie "dooooo rybenki88". Twierdzila ze ma chlopaka wyzszego o 10 cm.

Gość taki jeden*
Przeciez ja nie gryze ;)

Gość taki jeden*
W kazdym badz razie zapraszam do dyskusji osoby ktorym to nie przeszkadza jak i te dla ktorych mala roznica wzrostu miedzy partnerami jest to problem nie do przeskoczenia :P Tylko bez obrazania sie nawzajem.

Gość parrabola
Hm, dla mnie no way, mój jest wyższy ode mnie o 25cm, ma 190 wzrostu i naprawdę mi to odpowiada. Uwielbiam szpilki, przy nim nawet w nich wyglądam drobniutko, ale nie to jest sednem. Przeszkadza mi w niższych to, że czuję się przy nich skrępowana i ograniczona troską o ich psychikę - wydaje mi się, że mają kompleksy na punkcie wzrostu i bardzo muszę się pilnować, żeby czegoś nie palnąć i nie sprawić mu przykrości. Poza tym biologia - szukamy przecież partnera z innymi genami, ja jako drobnica celuję właśnie w takiego. Tak, inteligencję i rozum stawiam wysoko nad wzrostem. Jakkolwiek, mając do wyboru \"niski i inteligentny\", bądź \"wysoki i inteligentny\" wybiorę drugiego. Tak, jak mężczyzna wybierze zgrabną, ładną i inteligentną, zamiast tylko inteligentnej ;)