Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania86_00

Brak okresu a 2 opakowania anty pod rząd?

Polecane posty

Gość Ania86_00

Kobietki poratujcie Mijają dni a ja nadal nie mam okresu, ostatnio nie chciałam mieć miesiączki i brałam dwa opakowania yasmin bez robienia żadnej przerwy, w tym czasie normalnie się kochałam, obecnie nie mam okresu i nie wiem co robić brac kolejne opakowanie bo to już 14 dni jak go nie ma, dodam ze schudłam ostatnio 8 kg, nie wiem czemu, jem niby normalnie, ale chłopak mnie zostawił , więc to przezywam strasznie.

Gość joojjjjjjj
jak cię zostawił chłopak to po co chcesz jeść anty? rozumiem że dwa opakowania zjadłaś pod rząd a teraz od 14 dni niejesz tabletek bo niema okresu? czy normalnie jesz od 7 dnia? naturalny okres może być zatrzymany chudnięciem itd ale okres chemiczny wywołany tabsami powinien być bo jego powoduje spadek hormonów

Gość Ania86_00
Zostawił mnie mimo to biorę bo lubię sex bez prezerwatyw, dlatego biorę i dzięki temu tez mam reguralną miesiączkę a przed bywało różnie, właśnie nie wiem co robić bo zero jakiegokolwiek krwawienia i nie wiem kiedy zacząć następne opakowanie, dlatego nie biorę obecnie ich.

Gość joojjj
rany coza porażka - miałas nrać normlanie po 7 dniach nawet jak niema krwawienia - a teraz sobie pochrzanilaś całe hormony i teraz to cie gin ratuje - luteina na wywołanie i coś na mózg by ci się przydało..