Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellkaaaaaa

Związek 19-latki z 31-latkiem

Polecane posty

Gość morellkaaaaaa

co sadzicie na ten temat?

Gość dla mnie spoko
rozne sa uklady,ludzmi sie nie przejmuj

Gość kotka222
ja majac 19 lat zaczelam sie spotykac z moim facetem ktory wtedy mial 29 lat, wiec to fajny uklad wg mnie

Gość morellkaaaaaa
jestesmy razem juz ponad rok - dobrze nam sie układa mieszkamy razem pracujemy ja sie ucze.

Gość lol4
kotka222 to pedofil

Gość kotka222
dlaczego pedofil bo jakos nie rozumiem do czego to

nie jest źle :) znam takie pary. Poza tym ona ma już 19 lat a nie jest jakąś 15nastką to związek jak najbardziej legalny. Skoro wam się bardzo dobrze układa rozumiecie się to tylko życzyć szczęścia :)

Gość morellkaaaaaa
poznalismy sie na imprezie, chociaz ja ich nie lubie... pol roku temu zareczylismy sie, razem mieszkamy od ponad 4 miesiecy niestety wielu ludzi sadzi ze jest miedzy nami zbyt duza roznica wieku, chociaz nasze rodziny nas akceptuja

autorko takim czymś się nie przejmuj. Skoro masz pewność, że on zapewni ci miłość, opiekę itd to głowa do góry :)

Gość 30 latekk
Tak, też uważam, że to bardzo dobry związek. Facet sobie porucha gówniarę, znudzi się ją i sobie znajdzie następną ;-) Ja ten sam patent stosuje odkąd skończyłem 25 lat... tyle, że teraz przerzuciłem się na 16-17latki- ich cipki mi lepiej smakują :classic_cool:

Gość zielonka.
Mam 25 lat i swiat 19latek, to dla mnie kosmos. Za 5 lat przepasc bedzie jeszcze wieksza. 31 latek ma 11 lat zyciowego doswiadczenia wiecej, ktorego ty nie masz i obojetnie jak dojrzala na swoj wiek jestes miec nie bedziesz. Taki uklad to jedynie seks..Ciebie kreci starszy facet, jego mlode jedrne cialko i tyle...

Gość MałaaMii...
jak dla mnie układ ok, sama jestem w związku z facetem starszym ode mnie 16 lat. Kiedy się poznalismy miałam 19 on 35 :-) wszystko zależy od tego jakim się jest człowiekiem a nie ile ma si lat! pozdrawiam i życze szczęścia!!

Gość morellkaaaaaa
zastanawiam sie nad kilkoma sprawami takimi jak rodzicielstwo - wiem ze nie jestem jeszcze na to gotowa. Chcialabym miec dziecko w wieku mniej wiecej 23-24lat wtedy on bedzie mial juz 35-36 - wiem ze chcialby wczesnej ale ja chce skonczyc studia miec dobre perspektywy na przyszlosc

Gość czarno widze

Gość zielonka.
Nie ma sensu odradzac jej takiego zwiazku. Sama musi sie przekonac do czego to ja doprowadzi:D

Gość morellkaaaaaa
jestesmy ze soba ponad rok - uklada nam sie dobrze nie chce pisac o tym ze w moim wieku mozna byc dojrzalym i gotowym na zwiazek...a mezczyzna w tym wieku tez moze chciec pragnac stabilizacji na ktorej mi zalezy nie jestem typem iprezowiczki myslacej o niebieskich migdalach zyjacej z dnia na dzien

Gość MałaaMii...
doskonale Cię rozumiem, taki związek ma szanse, ale trzeba się postarać, wydaję mi się, ze nawet bardziej niż normalnie- w zwiazku z równolatkiem. Bo trzeba pokazać, ze sie kocha nie tylko sobie na wzajem, ale i całemu światu... Jestem tylko odrobinę starsza od Ciebie, mam 23 lata, wiec wiem o czym mówie!

Gość czarno widze
19lat a 23lat to jest duza roznica w tym wieku

Gość czarno widze
w wieku 19lat to moze Ci sie tylko wydawac, ze jestes dojrzala

Gość morellkaaaaaa
za dwa miesiace koncze 20lat - roznica miedzy nami to 11 lat

Gość czarno widze
"Taki uklad to jedynie seks..Ciebie kreci starszy facet, jego mlode jedrne cialko i tyle..." 99% zareczenie sie po pol roku tez o czyms swiadczy:o

Gość czarny kotekPP
niektóry 31 latek jest mniej dojrzały emocjonalnie od 19-latki... ja mam partnera 11 lat starszego od siebie, dogadujemy sie i jest nam ze sobą dobrze a to chyba njwazniejsze

Gość morellkaaaaaa
seks....w naszym zwiazku nie jest najwazniejszy...a co do zareczyn to bylo troche nacisku ze strony jego rodzicow

a z resztąm zaręczyny to jeszcze nie ślub! skoro rodzice naciskali widocznie chcieli sprawdzić jak poważnie morellkaaaaaa traktuje ten zwiazek. Zareczyli się, ok- teraz mogą sprawdzić czy są wstanie się dogadac... Ja po czterech latach nie zareczyłam się, ale to wynika bardziej z wybuchowości i mpulsywnosci obojga, a nie z traktowania zwiazku mało poważne rozstania i powroty, ale nie mozemy bez siebie zyc... Ale chyba doszlismy do kompromisu, bo planujemy wspolne zycie. :)

Gość morellkaaaaaa
no wlasnie...zareczyny - pierscionek na palcu.. slub nie wczesniej niz za 2-3 lata. Mam dobry kontakt z jego rodzicami i siostra on z moimi. A co najwazniejsze kochamy sie