Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19lpatryś

czy moge być w ciąży jeśli ... ??

Polecane posty

Gość 19lpatryś
zrobie go jutro rano , ale nieukrywam ze to dla mnie ogromny stres jest :(

SIUSET mówisz że z biologii jesteś dobra?? to chyba musisz od niedawna miesiaczkować... bo skoro jestes przed okresem to chyba zrozumiale ze moga piersi bolec. przewaznie tak u wiekszosci kobiet jest.i zmieczenie tez sie moze pojawic i to jest ta twoja wiedza z biologii......

19lpatryś no ale nie wykluczylas jeszcze jednej mozliwosci i nikt tu o nie nie wspomniał. Kiedy sie kochalas przed ostatni raz z chlopakiem? bo jesli w ciagu miesiaca od ostatniej miesiaczki tak, to wiesz, okresu i tak moglas dostac. znajoma do 5-miesiaca ciazy miesiaczkowala normalnie. tak wiec wzielabym pod uwage ewentualnosc zajscia w ciaze przy poprzednim stosunku.

Gość 19lpatryś
gosiak -> przed ostatni raz kochałam sie 6-7 miesiecy temu z chłopakiem ale juz z nim nie jestem , teraz jestem z tym i z tym chłopakiem kochałam sie pierwszy raz (z tym )

Gość 19lpatryś
i z tamtym napewno w ciaze nie zaszłąm bo po pierwsze , on sie zabezpieczał i kochalismy sie w dni niepłodne i tez zawsze wytrysk mial na zewnatrz 3 miesiace temu byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej , wiec jesli nawet z tamtym bym zaszła to gin by cos zobaczył ....... tak mysle

Gość 19lpatryś
???

Gość czyzbym miala
pół roku to za dlugi czas na pierwsze objawy , z tamtym w ciazy nie jestes;p

Gość 19lpatryś
troche sie jeszcze martwie :(

nie no w takim przypadku nie ma sie czym martwic. nie kombinuj dziewczyno. myslalam po prostu ze moze ostatnio jeszcze wspolzylas i po wczesniejszym stosunku mogly byc jakies "efekty uboczne". ale jak tak sie sprawy maja to jest to zwykla niestrawnosc

Gość 19lpatryś
ja wiem ze z tamtym nie jestem , wiem wiem , bo byłam u gina i gin by cos zobaczył jesli bym była ale boje sie czy z tym nie zaszłam

Gość 19lpatryś
gosiak317 --> obyś miała racje , obym nie była w ciazy

W ciąży raczej nie jesteś stresujesz się i stąd pewnie te objawy ale chciałabym zauważyć ze wystąpienie okresu nie świadczy o tym że nie jest się w ciąży. Po zapłodnienieu okres może normalnie występować do pięciu miesięcy. Pozdrawiam

Gość 19lpatryś
justynkaa , wiem ze okres mozna miec będąc w ciazy , dlatego sie martwie

Gość 19lpatryś
:(

Gość iiii coooo teraz
czy moge byc w ciazy jesli.. uprawialam petting ze swoim chlopakiem, spuscil mi sie na reke umylam ja a potem dotknelam swoich okolic intymnyh?

Jeśli umyłaś ręce to nie możesz być w ciązy, ponieważ plemniki po wytrusku zyją na zewnątrz do 5 min a z zetknięciem z mydłem i wodą giną odrazu

Gość ola_90
mam do was dziewczyny pytanie czy jesli wykonalam test 30 dni po stosunku to stezenie hormonu w moczu moze byc jeszcze zbyt male? okresu ciagle nie ma odzuca mnie od alkoholu nawet piwo reds przestalo mi smakowc jestem ciagle senna dlatego sie martwie...

Myśle, że 30 dni powinno juz spokojnie wystarczyć na wykonanie testu ale jeśli chcesz mieć pewność to idz na badanie krwi:)

Gość ola_90
Dziękuję bardzo za odpowiedź :-)