Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAbinka21

poradzcie czy pasemka moga byc?

Polecane posty

Gość SAbinka21

mam blond pasemka ale moje wlosy sa za jasne czy taki wmieszane brazowe pasemka z blond jeszcze sa modne?

Gość SAbinka21
aha, dodam, że pracuje w agencji towarzyskiej na Powiślu :)

Gość ruderyk
chyba tylko na wsi :)

nie rób tego! no! don't hurt people's eyes! chyba że delikatne cienkie refleksy niby słoneczne- koniecznie w dobrym salonie i jak najmniej mające wspólnego z pasemkami

Gość SAbinka214444
kretynom mowie won no to jakie mam zrobic pasemka? A to niemodne to raczej naturalnie bedzie wygladac

Gość A TOOO PRAAZSSDD
jasne ze moga byc tylko nie paski ale wpadajace jeden w drugi

Gość wdddqdqdqdqd
postaw raczej na tzw włosy muśnięte słońcem czyli delikatne refleksy które wyglądają bardzo naturalnie jednolite naturalnie wyglądające włosy są bardziej w modzie

Gość frankaaa
po prostu pociemnij wlosy na calosci ;) o 2 tony

Gość csqsqsqsqsqsqqqs
Pasemka i baleyage są już nie modne. Teraz najlepiej zrobić jakąś ciekawą fryzure i jeden kolor... POZDRAWIAM

Gość SAbinka214444
ale ja zawsze bylam blondnka i nie czuje sie dobrze w ciemnych wlosach ale te blondy strasznie niszcza wlosy sama nie wiem czy jakis jednolity ciemny blond a znacie dobra farbe? Czy sama sobie zrobie? Czy fryzjer lepiej? Moja fryzjerka nie umie doradzic

Gość fsfsqfq
Wg mnie kolor + refleksy... Miałam przez kilka lat balejaż - brąz z blondem - w różnych proporcjach, aż w końcu znudził mi się no i włosy od rozjaśniania były już koszmarne ;/ więc od kwietnia je przyciemniłam i nie mogę się doczekać kiedy odrosną mi moje naturalne włosy bo jednak te rozjaśnione mają całkiem inną, "sianowatą" strukturę... No i fryzjerka mówiła, że balejaż już jest niemodny, chociaż uważam, że jeśli komuś bardzo pasuje to nie powinien patrzeć na modę... ale ja jednak jestem teraz bardziej za kolorem jednolitym ew. refleksy....

Gość SAbinka214444
chodzi mi oczywiście o moje loki wokół odbytu :)

Gość sQSQqs
Ja uważam, że nigdy nie zdążysz za modą. W modowym świecie zmienia się jak w kalejdoskopie. Takie jest moje zdanie. Ja osobiście najlepiej czuje się w balejage. Robię sobie dwu-kolorowy, Brąz naturalny i blond naturalny. Czuję się w tym najlepiej. Właśnie wczoraj byłam w fryzjera. Fryzurka wyszła super. Od razu lepszy humorek

Gość xn cbskhbcuiasgv v
niemodne? po prostu nikt takich nie robi, a jak ja sobie takie zrobilam(blond, plus jasny i ciemny braz) to wszyscy sie mna podniecali, ze przepiekne wlosy mam :o pasemka mialam takie cieniutkie:)