Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie.........

Pytanie do MAM które urodziły swoje dzieci w wieku do 22lat..

Polecane posty

Gość Pytanie.........

Pytanie......... Witam mam pytanie do wszystkich mam które urodziły swoje dziecko w b.młodym wieku powiedzmy tak do 22 lat .Nie żałujecie waszej decyzii ? ze nie spełniłyscie sie zawodowo ? nie poszliscie na studia a wiekszosc z was sie jeszcze nie wyszalała ??? Pisze to po obserwacji siostry mojego chłopaka ktora w wieku 23 lat ma juz 2 dzieci . Pierwsze było planowane w wieku 19 lat zaraz po skonczeniu liceum i tak szczeze powiedziawszy az mi sie szkoda robi jak sie na nia patrze... nie ma czasu nigdzie wyjsc ,zadbac o siebie nie ma swoich pieniedzy liczy tylko na laske i nielaske meza ktory pracuje daleko od niej i widza sie praktycznie w soboty i w niedziele ,nie mowiac juz o trudzie upilnowania takich 2 malych lobuziar... A wy co otym myslicie zalujecie swojej decyzii tzn. nie dzieci bo one napewno sa wspaniale tylko tego ze nie zaczekaliscie z ta decyzja jeszcze kilka lat ???????

Gość Pytanie.........
CHODZIŁO MI o łaske i niełaske ;)

Gość
gdyby to nie byla wpadka, poczekalabym chociaz do tej chwili (23lata). stalo sie inaczej, nie narzekam, jest ok. pewnie ze szkoda mi pewnych rzeczy, chwil, zycia. ale nie bede plakac przeciez;) korzystam z zycia na tyle, na ile moge sobie pozwolic, poki co wystarcz;)

Gość mamuniska
Na poczatku bylo mi cieszko , mam 25 lat i corke 5 lat a druga 2 i 4 m-ce. Ale z czasem coraz bardziej jestem z siebie zadowolona i dumna ze tego dokonaam a moje coreczki sa extra i mam z nimi taki kntakt jaki na pewno nie maja starsze juz matki ze swymi maluchami.

Gość Coz do tego maja studia
Jak baba ciapa to i mgr nie pomoze. Jak zaradna da sobie rade i z trojka dzieci..jak sobie poscielesz tak sie wyspisz. .

Gość Ja urodzilam w wieku 20l
corke.Potem za rok syna a za 5 lat blizniaki..nieplanowane..Z dziecmi problemow nie mialam.nawet w miedzyczasie zrobilam studia, pracowalam.na meza za to liczyc nie moglam....teraz dzieci dorosly a ja czuje ze zycie mi ucieka... mam wszystko.. i nie mam nic. Dzieci nigdy nie zalowalam ze urodzilam i wychowalam ale gdybym mogla cofnac czas napewno chcialabym wybralac kogos innego na partnera zyciowego.