Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_lolek_bolek

moja dziewczyna nie moze od tylu

Polecane posty

sluchajcie, ja uwielbiam jechac ostro od tylu na pieska, a moja dziewczyna nie moze, bo ma tylozgiecie (czy cos tam) macicy i nie chce sie na to leczyc. przez to dochodzi miedzy nami coraz czesciej do sprzeczek. mam ochote zakonczyc ten zwiazek, bo nasze pozycie jest nieudane. wezcie poradzcie cos.

Gość dees
po pierwsze tego się nie leczy. po drugie jeżeli dla ciebie to powód do rozstania, to faktycznie się rozstańcie, nie zawracaj głowy dziewczynie swą marną osobą.

nie mozna leczyc u ginekologa? latwo jest o komentarze i opinie na temat naszego zwiazku, ale zycie erotyczne w zwiazku ma bardzo duze znaczenie i kazdy po glebszym zastanowieniu sie przyzna mi racje.

Gość jak lubisz od tyłu i to na
ostro, to może bardziej kolegi ci potrzeba a nie dziewczyny

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ciekawe czy Ty wszystko mozesz... jest tyle roznych pozycji a Ty myslisz o rozstaniu przez jedna, glupota

Gość zielony ... moze tak najpierw
poczytaj cos o tym tylozgieciu i pozniej sie wypowiadaj ;/

Gość heheheh no wlasnie
faceci nie maja zadnych zgiec i wygiec ... maja dziure ktora mozna wyrobic :) Znajdz kolege i jazda :)

nie ma znaczenia czy to tylo czy przodozgiecie, ona nawet nie byla u ginekologa, a mowi ze to tylozgiecie. skoro jej nie zbadal to skad wie? jesli nie chce sie leczyc to znaczy ze nie zalezy jej na zwiazku i tyle.

Gość dees
czy ja napisałem że życie intymne nie jest ważne?? jest bardzo ważne, ale właśnie dlatego że jest takie ważne nie można go sprowadzać do sexu na pieska!!!

Gość może powinna w gips włożyć
tę swoją szyjkę macicy dla twojej wygody???? Wyglada na to, że tobie WYŁĄCZNIE na seksie zależy a nie na niej. Seks ma sprawiać obojgu przyjemność a nie tylko jednej stronie. Inaczej to po prostu jest gwałt!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
widocznie ja to boli, dlaczego mialaby to lubic :|

Gość zostaw ja i znajdz inna
zdrowa laske,ta obecna jest wybrakowana...

Gość 123patrzę
ech faceci...jak przykro czytać ze jest sie wybrakowanym jak los chcial żebyś akurat miała problem z macicą . Tyłozgięcia się nie leczy, nie jest to choroba, a wada anatomiczna. W budowie. dlatego może ją boli jak w nią wchodzisz od tyłu. Wbrew pozorom ma to baaardzo dużo kobiet. A i jescze jedna uwaga. Jak bys ją kochał to bys jej nie zostawiał, tylko próbował rozwiązać problem w inny sposób. Jest tyle innych pozycji!! A z Twojego posta winika, że to tylko zabawka, która się zepsuła, to se zmienię a co tam.

Gość kranczips rox
z twojej nedznej wypowiedzi wynika ze ta laska potrzebna ci tylko do seksu... jak jestes taki niewyzyty to wsadz se wacka do odkurzacza albo idz na dziwki, a nie jej zycie niszczysz :/ (i to sie nudne robi jak codziennie widze twoj temat o tym)

Gość I PO CO TO
UP