Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darko23

Pytanie do dziewczyn i facetów odnośnie oralu

Polecane posty

Gość darko23

Mam takie pytanie w jaki sposób dojść do końca podczas oralu jeżeli dziewczyna nie toleruje wytrysku w usta, jeżeli dokończy ręką pobrudzimy łóżko, głupio mi jest kończyć na niej albo na dłoń bo to by wyglądało jakby sie przyglądała jak trzepie konia poprostu. Jak wy to rozwiązujecie??

Gość ona na to...
powinniscie to miedzy sobą jakos uzgodnic... no trzeba rozmawiac, jakby topowiedizec... w husteczke....

Gość janko muzykanto
dobre pytanie moze ktoś sie wypowie? mnie tez by sie pata rada przydała

nie zdziwiamy tylko łykamy i już :O bo jak sie już ma ptaka w ustach i go pieści to co za obrzydzenie połknąć spermę? a jak się nie ma ochoty to zawsze można powiedzieć żeby się spuścił na biust, na tzipkę, na brzuch... rany kolo ale masz problem...

Gość janko muzykanto
tak sie sklada ze mamy problem obaj moja dziewczyna nie chce lykac bo ma jakies opory nie bede jej zmuszal, bez przesady, szanuje ją wiec dołaczam sie do pytania autora i moze ktos da rade co zrobic by nie łykac

jesli lezysz a ona robi Ci dobrze , tryskaj na siebie , a pozniej niech Ci kobietka wytrze chusteczka , podstawa to chusteczki;)) ewentualnie na piersi partnerki

Gość janko muzykanto
chusteczka jak widac wziela góre, pzryznam ze na nią jest mi po prostu głupio... ale rozwiazanie jedno jest

mój luby kiedyś na samym początku naszych zabaw w łóżku wytrysnął w husteczkę higieniczną w dłoni... niby w porządku, ale tak mnie ten widok w duchu rozśmieszył - on w czasie orgazmu z husteczką w dłoni, skupiający się, żeby przypadkiem nie skapnąć na pościel - że nigdy już nie dałam mu tego powtórzyć ;)

Gość darko23
no na siebie to też nie zbyt dogodna sprawa bo gdy ona będzie dokańczać dłonią to za bardzo nie ma jak go skierować na mój brzuch, zastanawaiłem się jakbym dał jej husteczkę i żeby dokończyła w tą husteczkę, chociaż wadomo że doznaniowo to nigdy nie będzie to samo jak finał w ustach no ale...

Gość janko muzykanto
wiesz to Ty tak myslisz moze tez bede śmieszny ale chyba lepiej rozbawic partnerke niz ja przymuszać do czegokolwiek, nie sądzisz?

mario, to znowu ty kretynie? :D a ja lubie do buzi i łykam, nie wyobrażam sobie inaczej :D

nie mówię o przymuszaniu, tylko partnerka chyba sama z czasem zobaczy, że taki finał w chusteczkę czy na brzuch i związane z tym natychmiastowe pójście pod prysznic, jest trochę dziwne i odejmuje duuuużo z przyjemności...

Gość janko muzykanto
przeraszam autora że sie tak wcisnalem do tematu ale nawet mi on przypasowal, jak ktos lubi w porzadku a jak nie to uszanujcie to, każdy ma swoje zapatrywania wiec sprawa sie rozchodzi o to ze NIE do buzi

Gość auauauauauaauauuauuuauuauauaua
chusteczka...

oj mario, wiem, wiem... naobrażałeś tyle kobiet na cafe, że trudno wszystkie spamietać :D

Gość ślicznotkaaa
my z moim facetem nie mamy z tym problemu , wyjmuję przed koncem i robi mi to na twarz lub piersi , bardzo to lubię , nie wiem w czym w ogóle macie problem

Gość ślicznotkaaa
a potem mnie wyciera i tez jest przyjemnie, a czasem lubię sobie to wetrzeć w ciało, działa jak najlepsza maseczka

Gość ślicznotkaaa
mario jestes kretynem więc sie nie wypowiadaj , wszyscy cie tu znają

Gość ślicznoykaaa
ja jej nie piję, więc workiem nie jestem, a ty jestes zbyt ograniczony zeby wiedzieć iz sperma męska jest stosowana w róznych kosmetykach ze względu na jej cudowne właściwości, chciałbyś tez zeby kobieta wcierała sobie twoja, nawet nie wiesz jakie to przyjemne uczucie :-p

mario jesteś beznadziejny i odbierasz nam możliwość uprawiania sexu tak jak chcemy. Jeśli twoja daje ci tylko po ciemku pod kołdrą, to twój problem. Ja lubie jak jest widno i lubie do buzi. a wiesz czemu? bo wiem, że cie to wkuurwia :D :D :D

moją matkę zostaw chuuju zajebany w spokoju, lepiej powiedz co ta ściera, która ciebie urodziła wyrabiała, że urodziła takiego obsranego prostaka.

Gość ślicznotkaaa
mario nie masz pojęcia co to jest prawdziwy seks, nie wiem po co w ogóle z toba rozmawiam,

Gość kikusienia
A ja sie w 100% zgadzam z Czarnym Asiskiem i polaczką!

Gość ślicznotkaaa
polaczka nie rozmawiaj z nim, przecież to totalny dupek i gównojad

Gość She83
widze ze mario ma problemy ze soba... nikt cie nie kocha??? wspolczuje bo nawet seksu oralnego nie uprawiales!!! ale ktora by z takim chciala :P

Gość ślicznotkaaa
żadna by nie chciała, bo on smierdzi jak skunks