Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darko23

Pytanie do dziewczyn i facetów odnośnie oralu

Polecane posty

she, slicznotka - w sumie, to faktycznie lepiej go ignorować. Jego takie rzeczy rajcują, siedzi przed monitorem i trzepie tego swojego śmierdzącego konia obrażając wszystkie kobiety. W realu nikt nawet ta tego pokurcza nie spojrzy, to sobie w siedzi ulży chłopa :D

Gość ślicznotkaaa
mario robi to tylko z kaloryferem

mario idź już, zrobiłeś swoje, zabłysnąłeś jak chuuj, możesz już wypieerdalać.

Gość sandra///
dziewczyny olejcie tego faceta ( no o ile to facet ) zgadzam się , że pewnie chłopiec niema szans u dziewczyn i się tutaj rozpisuje. mario zastanów się lepiej co wypisujesz.

Gość ślicznotkaaa
ej dziewczyny a może to pedzio, ze tak kobiet nie trawi? skoro woli odkurzacz od kobitki to cos z nim chyba nie halo

Gość ślicznotkaaa
albo impotent, nie moze sobie ruch**ć to wyładowuje się tutaj

Gość She83
wiec sam sie mario przyznal ze jest sam..... a kto tu mowi o luksusie??? to przeciez normalne ze ludzie sie wiaza w pary i uprawiaja ze soba seks (nic co ludzkie nie jest nam obce) ale widac mario to jakis odszczepieniec ktory swoje zale wylewa na kafeterii. Aspoleczny typ.

Gość ślicznotkaaa
ale w sumie lepiej nich sobie tutaj pogada biedactwo niż by miał psy ganiać na ulicy

ślicznotka :D dobre :D to coś w jego typie, albo świeże zwłoki albo psy :D mario lubisz duże psy? czy mają za luźne tyłki? buahaha pomysł z fotką jest do kitu. nie dam, bo w ogóle nie pokazuję swoich zdjęć w sieci. Także nie czuj się jakoś specjalnie wyróżniony.

nie możesz wiedzieć ile mamy wspólnego. głuupi jesteś. żal mi ciebie. a tak poza tym, to mamusia żyje i ma się świetnie :D trochę mnie już nudzi ta gadka, pa, pa mario. Do następnego spotkania w sieci.

Gość dziewczynaswojegochlopaka
Panie Mario, po pierwsze mercedes z salonu wcale nie jest jakims luksusem, po drugie ja nie jestem zwolenniczką seksu oralnego, nigdy go nie uprawiałam i nie zamierzam, natomiast co te okropne wyzwiska, poniżenie się do obrazy matek i tego typu zachowania nie są przejawem dobrego wychowania, nawet jeżeli w Pańskim mniemaniu ma Pan do czynienia z kobietami lekkich obyczajów bądź ludźmi bez zasad. Aha i jest Pan niekonsekwentny ponieważ w jednym z pierwszych postów napisał Pan że w stosunku do kobiet zachowuje Pan kulturę jednak potem obraził Pan wszystkie kobiety nie kategoryzując. Wyrażać swoja nawet najbardziej dobitną opinię można zachowując klasę.

jeszcze raz chcesz skończyć? bo widziałam w twoich wpisach już pewne rozluźnienie... a tu znowu się zbierasz. Odpisuję, bo jesteś dla mnie zjawiskiem ciekawym. Nigdy nie miałam do czynienia z takim przypadkiem. ot, zwykła babska ciekawośc.

ale sobie temat wymyśliliście i po cholerę tak się obrażać? w sumie mario zbyt dobitnie chce pokazać wszystkim co myśli ale zgadzam się z nim w kwestii tego, gdzie kto się spuszcza? to chore w ogóle... =/ i jeszcze te wasze wypowiedzi - ja bym się nie chwaliła takimi rzeczami bo po pierwsze głupio by mi było mówić wszystkim naokoło choćby nawet to było pod jakimś pseudo, a po drugie to wygląda jakby to rzeczywiście było forum dziwek, które tylko chwalą się która co wyczynia... żenujące no i może skończcie tą dyskusję - jest całkiem bezcelowa ślicznotkaa - teraz to pojechałaś z tym linkiem ... :| będzie wojna

Gość aqquaa
mario84ooooo jak chcesz pogadac to moje gg 13008797