Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM CO ZROBIC X2

CZY ODDAĆ PIENIĄDZE

Polecane posty

Gość NIE WIEM CO ZROBIC X2

Czy mam oddać pieniądze mojemu byłemu? Po 2 miechach się odezwał i prosto z mostu domaga się oddania pieniędzy :(. Nie cierpie tego gościa zmarnował mi rok czau, pozbawił szacunku a teraz jeszcze się domaga kasy 😠 Jak myślicie?

ja bym oddała i nawet co nieco dołożyła i powiedziała "masz z odstekami" - z jednoznacznym tonem w głosie i wyrazem twarzy ;) i najlepiej w obecności jego rodziny heh ;)

Gość wiesz mój...
były też chciał abym oddała mu pieniądze za wspólne mieszkanie :). Powiedział, że nic nie robiłam oprócz :gotowania, prania, sprzątania itd. Domagał się chamsko, aż się ostro wkurzyłam i powiedziałam, że nie oddam mu kasy bo dostał moja dupe to niech spierdziela na drzewo. I mam święty spokój. :) :D

Gość
jesli pozyczylas to oddaj jesl to wynik tekstu typu "tyle w ciebie zainwestowalem" to kij mu w oko

Gość wiesz mój...
Oj, oj ......na bardzo dużą sume :D. Zwłaszcza, że jak straciłam prace to on przez 3 miesiące mnie utrzymywał :D

Gość wiesz mój...
NIE! Roboty domowe + sex = jedzenie :-p

Gość kokoriko
Jedzenie - roboty domowe = sex tylko jak matematyke zastosowac w praktyce?!

Gość JA PIERDYKAM
no faceci to są poprostu głupi jak suche pnie 😡. Chcieli by nawet dupy za darmo :D. Chyba panowie powinni cofnąć się dośredniowiecza bo w dzisiejszych czasach to ni da rady :classic_cool:

czyli obiad + sprzątanie łazienki = siarczysty obciąg z połykiem ? :classic_cool: śniadanie + pranie = w żopu :classic_cool: jaki był przelicznik ? :classic_cool:

Gość Zdezelowana
Popieram :). Wy dajecie coś i my kobiety dajemu coś :). Jak sie rozpada to oboje jestesmy kwita ;-)

Gość wiesz mój...
Dokładnie Cezarku :-p