Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mysleć

Proszę poradźcie

Polecane posty

Gość nie wiem co mysleć

Nie wiem co sie dzieje. Od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Jak narazie bezowocnie. 2 dni temu ku mojemu zaskoczeniu dostałam@. Dodam, że w 23 dniu cyklu. Nie jest to taka zwyczajna @ jak zawsze. Na początku przez 2 dni plamiłam na brązowo od wczoraj mam czerwone plamienia. Nie muszę używać tampona ani podpaski bo wkładka w zupełności wystarczy. Ani piersi ani brzuch mnie nie pobolewa...może lekkie skurcze miałam na początku. Nie wiem co się dzieje. Miała tak któraś?? Okres mam zawsze bardzo obfity i bolesny więc martwie się co to może bvyć.

Gość szatynka33
marioooooooo zal mi Ciebie myslisz innymi kategoriami ie masz lat??? 15

Gość szatynka33
nie wiem co mysleć idz do lekarza i nie zamartwiaj sie na zapas powodzonka zycze

Gość lukrecjusz kontrpodajnik
no ćóż trudno mówić cokolwiek a twoich wydzielinach wielobarwnych, czy jest to okres czy ni ja wiem jedno jak moja dziewczyna zaszła w ciążę to nie miała nic ani okresu ani plamienia tylko ból nóg i ciągle chciała spać idź do ginekologa a i pytanie czemu na okres, miesiączkę i t d mówicie @???

a jak myśmy się rodzili to było w kraju tak super i dobrobyt nas otaczał? chyba raczej nie. i jakos nie mam pretensji do rodziców ze mnie poczeli.

Gość nie wiem co mysleć
ojj ludzie. Czemu o niepewnym juterze?? Oboje mamy stałe dobre prace, jesteśmy na swoim od 4 lat, mamy prawie 30 na karku więc nie gadaj mi tu o jakiejs emigracji.Nigdzie sie nie wybieramy