Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kurde ale mialam dzisaij sny. Sfermentowany trup i martwe dzieci.

Polecane posty

Gość

ten trup to w zasadzie byla taka czlekoksztaltna biala papka, dzieci tak samo, malo tego, troche tej mazi mialam na swoich rekach:o paranoja, teraz mam korbe, ze ktos umrze:o

Gość
tez o tym myslalam, ale w taka pogode? poczekam do niedzieli chociaz:o

Gość
no wlasnie, pizdzi. a znajac moje szczescie skocze i mnie kurwa zwieje na drzewo i zostane kaleka do konca zycia. dzieki bardzo:o przestroga? ale ze przed czym?? nie smierc? cholera:o

Gość zalewajka plus dwa jajka
nie skoczyc tylko sie powiesic :o bo jak wiadomo gdy jest halny to sie czesto wieszaja 🖐️ ps. ide skoczyc :o

Mnie zazwyczaj martwe dzieciątka śniły się na jakieś kłopoty.. :/ a trup znowu na szczęśćie.. np. jakieś wesele, czy narodziny dziecka :P nie ma co się orać :D

Gość
no dobra, skonczcie. kolezanka napisala, ze to ostrzezenie. tylko teraz pytanie: PRZED CZYM???:o

nie należy horrorów oglądać przed snem. To ten amerykański aktor co sie powiesił straszy ludzi, na wirualnej polsce , podali nazwisko, grał w ślepej furii

Gość
bez - wlasnie ja slyszalam, ze dzieci to na klopoty. ale martwe?:o jestem niewyspana i przejeta. ahh😭

Gość
blondyn, nie ogladalam horrorow, jedynie dokuent o prostytutkach i sutenerach na tvn turbo;)

a ja słyszałam, że dzieci to na pierdoły jakieś :P ...a martwe dzieci na kłopoty :P ale wiesz jak to z Tymi snami i tłumaczeniem snów bywa :P

Gość
no wiem wiem... ale np jak sie snia trupy, tzn, ze jakis dawny problem odzyje. bez sensu:o malo tewgo, ponoc sny z czwartku na piatek sie sprawdzaja:o czizas!!!

Gość wszyscy jesteście popierdoleni
tylko stare babki ze wsi wierzą jeszcze w sny

Gość
babcia mnie nauczyla wierzyc w takie rzeczy. potrafila zatrzymac burze i rzucac uroki:classic_cool:

Gość sny to tylko marzenia
niekontrolowane marzenia mózgu podczas snu może sobie twój oblesny mózg wyobrazić dosłownie wszystko a wy idiotki później to analizujecie :D żenua

cóż, bardzo proste wyjaśnienie. Jeśli pędzisz bimber, to sygnał, że chyba się nie uda, sfermetowny trup, a martwe dzieci to kłopoty z ludźmi, którzy liczyli zę się załapią na tzw krzywy ryj. Jeśli nie pędzisz bimbru, to nie masz się czym martwić, katar, bedzie trwał u ciebie 7 dni.

Gość
blondyn - dzieki za rozkminke, juz myslalam ze to cos powaznego, co ja bym bez ciebie😭😘 nie uzywajcie na moim topie slowa zenua bo mnie ciary przechodza i zygac sie zachciewa😡

Gość Sallly333
"na moim topie" - screena se zrób z tego TWOJEGO TOPA, opraw w ramki i powieś na ścianie netowa bidulo ty i bmblondyn = żenua :) dwa nudne kafe trole 💤

Gość
powiem krotko i na temat - wypierdalaj:)