Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ale temat...

Golenie depilacja okilic intymnych w wersji męskiej...

Polecane posty

Do wszystkich nienormalnych facetów czytających i wypowiadających się na kobiecym forum (mówię tu głównie o sobie). Golił se kiedyś któryś (sorry za wyrażenie) jajca? Jeśli tak to czym i czy się opłaca?

Gość i.r.gentwer
ja gole :-) i mej zonie sie to podoba :classic_cool:

Gość fxchfgjh4574574cvnhfgn
nie ma po co! to koncerny typu dżillette i bic namawiają do tego! jakby ewolucja chciała to byśmy byli łysi w tych miejscach! (wtedy każdy zapuszczałby włos na narządach?!?). w dodatku włosy wspaniale roznoszą feromony . . . goli się pokolenie eNKeja i Gie-Gie, które uklega metroseksualnej modzie i rerklamie . . tyle wtemacie! jakby co to pytajcie (odpowiem na wszystkie pytania, bo wiem wszystko).

Gość ten nade mna
bravooooooooooooooo

fxchfgjh4574574cvnhfgn nie ma po co! to koncerny typu dżillette i bic namawiają do tego! jakby ewolucja chciała to byśmy byli łysi w tych miejscach! Rozumiem, ze naturalnie owlosione kobiety nie powinny golic nog, pach i tzw. \"wasika\"? :P

Gość guyg
chyba temat dotyczy chłopów??? ehhh baby sa niekumate...

Gość BartekP
...oczywiscie - od lat juz gole cale miejsce intymne + pupa. teraz przeszedlem od 2lat na depilacje jak najbardziej sie da (reszte gole maszyna gilette+pianka)- jest ladniejsza i trwalsza - posladki, nawet nogi tez cale zrobilem... jest pieknie, estetycznie i latem o wiele wygodniejsze w myciu...

Gość sdfsadf
co za metrol.... weź tego publicznie nie mow bo az mnie na cofke wzięło..Paznokcie taz se malujesz?

Wiecie tak serio to ja wiem, że zdania na ten temat są podzielone (jak w większości tematów). Mi chodziło o to, żeby poznać zdanie tych osób które się golą, jak się golą, czym się golą, czy się opłaca i czy rzeczywiście potem swędzi? ...hehe... A i jeszcze czy jak się ogolę na jajcach to czy będę musiał zgolić włosy z klaty, nóg, spod pach... żeby głupio nie wyglądać nago...:/

Gość dfhjhfgj568568hjvj
Krzesiwem nogi golić albo palnikiem opalać jak kur czaka na denaturacie (tyklo smród palonej świni by poszedł).

MAŁRYCY mówisz o tym co się goli czy o mnie bo się zapytałem? Jak co to ja się tak poświęcić chciałbym dla kobiety...

fajnie jest od czasu do czasu dla urozmaicenia, są takie fajne wtedy mieciutkie do lizanka :) ale bez przesady, zresztą co kto lubi

ale jest roznica miedzy depilacja/goleniem jajek, a depilacja calego ciala. to juz jest fetyszyzm, a nie zadna wygoda. 1sze slysze ze tryudniej sie umyc owlosionemu niz wygolonemu!!!!

Gość ja gole i jest fajnie
normalnie maszynka gilette mach 3 + krem. wcale nie drazni jak odrastaja, a laseczki lubia strzelac lodzika

Czasami golę, używam do tego zwykłej maszynki do golenia i mydła. Wygodniej jest potem i łatwiej o higienę :) Coby nie było z bujna czupryną zawsze bardziej sie poci niż bez ;)

ja gole pachy i okolice intymne, czuje sie o wiele lepiej, swiezej. w sumie zazwyczaj przycinam nozyczkami, ale od czasu do czasu pociagne maszynka. chce zaznaczyc, ze ogolnie jestem dosc obficie owlosiony - taki typ urody, brunet z dywanem na klacie i brzuchu hehehe

mycie swoja droga, ale takie wiszace kedziory spod pachy wywoluje u mnie obrzydzenie, tak u kobiet jak u mezczyzn. jakis czas temu nadzialem sie na laske z bobrowym buszem - to byla prawdziwa trauma :/ mozecie mowic co chcecie, ale przynajmniej przyciecie powinno byc w dzisiejszych czasach standardem

Do tego co napisał coś o pokoleniu MTV... Jak co to golenie ciała w kulturze hinduskiej (Kamasutra...) i mówię tu o tych sferach bogatszych a nie biedocie i syfie. To są naprawdę zamierzchłe czasy i oni się tam golili cali!!! No poza twarzą... Więc mowa, że to wymysł XX w. to wiesz trochę nie teges...

Gość taka_aka
A ja wypowiem się jako kobieta. Wszyscy co gładkie i estetyczne - na tak. Nie lubię buszu u facetów. Klatki piersiowej i nóg - nie ruszajcie, ale miejsca intymne czy pachy.. mysle ze z biegiem czasu to się stanie zupełnie powszednie. to na peweno kwestia gustu. Ale możecie zadac sobie to samo pytanie względem kobiet - czy wolicie czy jest w tych miejscach wydepilowana czy "tak jak natura stworzyła". Znajdą się entuzjaści jednego i drugiego.

krakowskim targiem powiem ze najlepszy jest umiar czyli przycinanie. wlochy pod pachami sa potrzebne - zatrzymuja pot zeby sie nie lal po rekach. natura jest najmadrzejsza:) a wystarczy sie myc czesto i stsowac kosmetyki aby nie smierdziec. kobieta bez wloswo jest dla mnie jak lalka lub dziecko - a pedofilem nie jestem.

Gość pytanie do was.......
na szcescie moj facet goli pahcy i jajca:) pianka i maszynka;] czaasem podbiera mi krem do depilacji;]

Gość reew
ja sie raz zaciełem i oczy wyszedły mi na wierzch .

Gość reew
ja sie raz zaciełem na jajach i oczy wyszedły mi na wierzch .

Gość przesada______________________
bez przesady facet z ogolonymi nogami jest nieestetyczny pachy tez zostawcie w spokoju klata -jedni sa owlosieni drudzy praktycznie nie ale to jest czyjas cecha i po co to golic?? a okolice intymne? facet z wygolonym przyrodzeniem wyglada jak chłopczyk! jak facet to ma byc facet z pełnym inwentarzem przycięcie jak najbardziej golenie na zero - odpada. ale jak bylo mówione są gusta i guściki ja wole tych z zarostem :)