Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhluyluy

ZANIM SIE PUŚCISZ POMYSL!

Polecane posty

Gość uhluyluy

Zdradzacie bo wydaje sie wam że ten drugi jest lepszy. Wkrecamy wam głupoty żeby miec z tego wiadomo jaką korzyść i tylko tyle. Wiemy co chcecie słyszeć i to wam muwimy. Jest wam miło kiedy słyszycie miłe słówka i komplementy od kolesia który chce bzyknąć kolejna idiotkę, która decyduje sie na zdradę w wieloletnim czy jakimkolwiek związku. Jest wam źle z męrzem spróbjcie z kochankiem i obniżajcie swoja wartośc dalej i miejcie to w świadomości że mniej atrkcyjnieszy (mąż) tyle dla was zrobił i tyle sie pświęcał walczył o was i chciał stworzyc cos naprawdę stałego. Pozdrowionka dla głupich Bab

Gość zalewajka plus dwa jajka
skoro tak 'muwisz' to nie mam pytan :o🖐️

Gość uhluyluy
puszczam sie regularnie co weekend

Gość J.J.
a jakbyś w druga strone zadedykował sprawe? statystycznie faceci sie puszczają częściej

Gość ofermm a
naprawdę, a z kim się puszczają? z wiernymi żonami?

Gość do czasu
syfililisa. I tego ci zycze.

Gość J.J.
a żony z wiernymi mężami?

Gość ofermm a
no ale to ty twierdzisz że "faceci częściej". jeżeli tak to jestem ciekawy z kim?

Gość oo własnia tak
to co mowi autor to niestety prawda...

Gość urzekla mnie twoja opowiesc
puszam siem wolno, bede jak wrocem:D

Gość myśleć trzeba
No niestety zdradzają i mężczyźni i kobiety. Ja bym jednak nie wysuwała takich postulatów jak Ty "zanim się puścisz pomyśl", ale: zanim się zwiążesz pomyśl. Spotykam różnych mężczyzn i poznając ich widzę, że jedni są niepewni swojej wartości, szukają potwierdzenia jej rozpaczliwie i każdy gest dla nich to powód do urastającej dumy i własnego ego. Z takimi bym się nie związała, bo zawsze się może zdarzyć, że spotkają jakąś chętną kobietę i już mają wiatr w żagle. Dla nikogo nie ma karty ulgowej w związku, każdy musi sam zadbać o siebie. Wy też nie szukajcie niuń, które same w sobie nie czują własnej wartości i każde miłe słówko roztrząsają jako szanse na coś.

muwisz z mniej atrakcyjniejszym męrzem........ i pozdrawiasz głupie baby............. A patrzyłaś / patrzyłeś dziś w lusterko ? :)