Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany poziomem lasek

Dziewczynom na portalach randkowych brak elementarnej kultury

Polecane posty

Nie wiem po co zakładają profile na randkach jak później nie raczą odpisać. Ja rozumiem, że ktoś może nie być w czyimś guście, ale kulturalna osoba odpisze a nie oleje :-o Już kolejna dziewczyna na portalu nie raczyła napisać ani słowa Czym tłumaczyć ich zidiocenie ? :-p

Gość *a*s*i*a*
nie generalizuj,poza tym zalezy na jakich portalach :classic_cool:. Poza tym zalezy co piszesz do tych lasek.

Ale to powód by nic nie odpisywać ? :-o Podobno faceci są chamami i są gburami, a to laski pokazuja swoje buractwo :-o

Gość wwrrr
ja raz zalozylam profil z ciekawosci, i nie odpisalam, bo trafilam na portal, gdzie trzeba bylo wykupic mozliwosc odpowiadania ale tez nie wszystkim bym odpisala - po co pisac, ze nie jest w moim typie, to oczywiste, ze skoro nie odpisalam, nie jest

Gość ofermm a
no ale czemu się dziwisz? jeżeli dziewczyna dostaje codziennie ileś tam maili to nie sposób aby wszystkim odpisywała. odpisuje tylko tym którzy są przez nią oceniani na tyle atrakcyjnie że uznaje że warto. a ty pisząc do niej musisz się z tym liczyć. to nie jest "dzień dobry" na które ona nie odpowiedziała.

A podobno wygląd nie jest najważniejszy - tak niektóre piszą, i jak to się ma do rzeczywistości ? Wychodzi także obłuda :-p Jak takie są dziewczyny, że co innego mówią a co innego myślą to wolę już być sam :-p A profil mam na randkach wp i na o2 oraz sympatii na onecie. Wszędzie panienki są na tyle bezczelne że nie odpisują. No cóż, okazuje się, że kobiety mogą być jeszcze większymi prostaczkami jak mężczyźni :-)

Ja rozumiem, ze moga nie chcieć mi robić loda, ale na propozycje powinny odpisać negatywnie przynajmniej.

Gość wwrrr
"A podobno wygląd nie jest najważniejszy - tak niektóre piszą, i jak to się ma do rzeczywistości ? Wychodzi także obłuda " zapewne piszesz tylko do brzydkich i grubych? wyglad jest sprawa drugorzedna, kiedy czlowiek cos ciekawego soba reprezentuje, a Ty sie poki co nie popisujesz, zakladam wiec, ze na portalach jest podobnie

Gość wwrrr
bnb, wiemy juz, jak Ty patrzysz na wyglad, ale uwierz, nie wszyscy tak maja 🖐️

Gość dadudi
laski patrza na wyglad... no pewnie, ze patrza. a ty nie patrzysz, kiedy wybierasz te, do ktorych piszesz? czy moze piszesz rowno do wszystkich? do brzydkich okularnic z nadwaga i krzywymi zebami rowniez? nie sadze. to po pierwsze. a po drugie, co jest mniej miazdzace dla drugiej osoby? kiedy udaje, ze nie zauwazyla maila od ciebie, czy moze, kiedy ci walnie odpowiedz prosto w twarz "sorx, ale jestes beznadziejny i nie mam ochoty na kontakt z toba"?

Gość myśleć trzeba
Takie portale randkowe mają swoją specyfikę. Spokojnie to, że nie odpisuje Ci kompletnie obca osoba nie jest oznaką braku kultury, ale braku zainteresowania Twoja osobą. Przecież nie ma wobec Ciebie żadnych zobowiązań, nie zna Cię nawet. Dla pocieszenia mogę Ci powiedzieć, że mężczyźni też nie zawsze odpisują, ale może to dlatego, że nie miałam zdjęcia. Na portalach randkowych byłam krótko, bo tylko dwa miesiące i zrezygnowała, bo nie chciało mi się zbytnio wgłębiać właśnie w ich specyfikę. Ale jedno zaobserwowałam, że nie warto pisać do osób z takim podejściem jak Twoje autorze. Pełnych pretensji, żalu i wymagań. Kiedyż napisałam do pana, który w swoim opisie zaznaczył, że nie podobają mu się gierki, chamstwo jakie panuje na takim portalu. Pomyślałam, że sam jest osobą szczerą, odpowiedzialną itp. Miał jeszcze długi opis swoich zainteresowań itp. Opisałam mu swoje zainteresowania, co robię w wolnym czasie i ogólnie jaką ma pracę. Napisałam, że jak jest zainteresowany to prześlę mu na maila swoje zdjęcie. Odpisał mi grubiańsko, że skoro nas tyle dzieli to po co w ogóle do niego piszę (tu się zdziwiłam, że ktoś poszukuje swojej dokładnej kopii). Napisał mi jeszcze, że odpisał mi wyjątkowo (co za zaszczyt!) bo nie pisuje z anonimami, którzy wstydzą się swojej twarzy! Zaznaczę, że ten pan kreował się na bardzo inteligentną osobę... Człowiek uczy się na swoich błędach!

Ja mam swoje konto na takim portalu i do mnie prawie każda odpisuje. Tyle że mam tam zdjęcia, a podobno niezłe ciacho ze mnie, no to wiadomo :)

Gość kardol
Coś w tym jest, to chyba coraz większy problem, że kobiety nie odpisują. Może faktycznie jest to spowodowane tym, że zbyt wiele wiadomości otrzymują od facetów i po prostu tylko na niektóre odpisują. A może zakładają konta, żeby dowartościować się, sprawdzić ile facetów do nich napisze, pochwali je, a już z góry nie zakładają nawiązywania kontaktów? Ostatnio trochę się mi poprawiło pod tym względem, nie wiem, czy to kwestia zmiany portalu, czy bardziej szczegółowym analizowaniu profilów kobiet i już w pierwszej wiadomości wykorzystywania tych informacji, które ma w profilu? Ale ostatnio otrzymuję więcej odpowiedzi na mydwoje, nie jest to jeszcze tak, że na każdą wiadomość otrzymuję odpowiedź, jednak nie narzekam :) Ciekawe jak to jest w drugą stronę, czy kobiety też narzekają na ten problem... :)