Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość gość
Po 40-tce wiążą się na stałe, nie jest z nimi tak źle. Nie formalizują związku bo teraz połowa par już tego nie robi. I co dziwne partnerki strzelców nie należą do piękności, nie żeby były brzydkie ale bez obrazy to "przeciętne" kobiety.

Gość gość
Lubią dłuuuugie nogi.

Gość gość
16.38 i dłuuugie rzęsy ;-)

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy będziecie razem w przyszłości szczęśliwi, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak podrywa strzelec?

Gość KatiaM
Zazwyczaj się uśmiecha jak łapie kontakt wzrokowy, ale on uśmiecha się do wszystkich pań w lokalu. Jak będziesz ze strzelcem musisz zlewać jego umizgi do innych. Powodzenia

Gość gość
Zlewać umizgi do innych tzn nie okazywać zazdrości?

Gość gość
Niestety tak, ja tego nie potrafiłam ... niewiele osób to potrafi. A najgorsze jest to, że mimo starań nie masz gwarancji, że nie pójdzie za inną spódnicą, facet strzelec przypomina trochę faceta bliźnięta, najwięksi babiarze w całym zodiaku :(

Gość gość
Jak to taki babiarz to cholera wie jak do niego dotrzec i go zatrzymax. Ten moj ma takie branie, że szok. Flirtuje praktycznie z każdą atrakcyjniejszą, troche mnie to wkurza, ale nie jestem jakas taka mega zazdrosna, bo tez mam powodzenie.

Gość gość
Nie mają poczucia czasu, umowia się i zapomną, koledzy na pierwszym miejscu i Alkohol, kręcą i sciemniają, umią udawac i uchodzą za uroczysz, lubią wykorzystać Niesamowicie sprytni, uwazam po 10 latach związku ze Strzelcem ze to najgorszy znak

Gość gość
17.26 a jak to się stało że zaczeliśvie być razem? Jak to wyglądało?

Gość gość
Od początku był to związek na odległość, więc sporo mi umknęło Zawsze się spóźniał, co doprowadzało mnie do szału umiał mnie uglaskac i zawsze tłumaczył ze musiał komuś pomóc(czytaj koledzy) często dzwonił myslałam ze tak tęskni a to byla chora kontrola, lubił wypić czego nie było po nim widać dopiero jak zasnął przy stole dało się zauważyć przy zdziwieniu wszystkich, obsypywał kasą, potrafił uczynnoscią oczarować moją rodzinę i znajomych, a to on pozmywa, a to on dla mamy ciasteczka kupi itd a potem nas wszystkich sklocil ze wszystkimi

Gość gość
"Niesamowicie sprytni, uwazam po 10 latach związku ze Strzelcem ze to najgorszy znak" X A to byłaś w związku ze wszystkimi znakami zodiaku. Jeżeli zctum okropne strzelcem byłaś aż 10 lat to ile masz lat, jak wszysie znaki przerobiłaś

Gość gość
18:17 Wystarczająco

Gość gość
Biorąc pod uwagę to, że jest 12 znaków, oraz to, że z najgorszym znakiem byłaś 10 lat to chyba przynajmniej 137 lat (zaczęła jak miała 17 lat i 10 lat z każdym znakiem).

Gość gość
Pani opisuje faktycznie podły typ, ale nie każdy strzelec to opij i lowelas. Ten to faktycznie masakrator - nieokrzesany, cwany i bezrefleksyjny :( Współczuję.

Gość gość
Jeśli nie jest w formalnym układzie to lubi tajemnice, ukrywa swoje związki tak jakby zostawiał sobie pole manewru dla innych podrywów i romansów. I chyba można nazwać to cwaniactwem...

Gość gość
Lubi naiwne :) ślepo wierzące w każdą jego bajkę

Gość Lubią młode ciałka
Mają pociąg do dużo młodszych, na 6 znanych mi strzelców tylko jeden jest z równolatka reszta to kilkanaście albo 20 lat różnicy :(

Gość StrzeIec
jako strzelec musze sie przyznac ze zycie z nami to udreka, manipulujemy, wykorzystujemy, zakochujemy sie i odkochujemy tam i z powrotem bez ladu i skladu. Do tego lubimy pochlac i w seksie jestesmy dzentelmenami - cala przyjemnosc po mojej stronie :D 🖐️

Gość gość
16:45 bo pewnie jesteś młodym strzelcem około 40 się uspokoisz :p

Gość gość
16.42 Co ci do tego kto z kim jest? Smutna minka bo takiej starej żaden nie zechciał? Haha

Gość gość
Jestem strzelcem mam żonę i nie latam na boki, żona w moim wieku więc nie wkładajcie wszystkich do jednego wora. lubię poflirtować ale tylko tyle nie zdradzam

Gość gość
mam smutna minkę bo jestem stara, brzydka i mam wykręconą facjatę... teraz pasuje post?

Gość Kobieta Baran
Mąż strzelec - nie znam bardziej wiernego i lojalnego faceta.

Gość gość
Jestem strzelcem. Wierny do bolu. Ale gdyby nie moj charakter bylbym babiarzem jakich malo.

Gość gość
Jestem strzelcem, ale nie uważam, że moje zdrady są spowodowane znakiem zodiaku. Raczej "patologia" w domu, ojciec notorycznie zdradzający matkę, matka zdradzająca ojca, chociaż oboje wykształceni i na poziomie. Pierwsza zdrada była ogronym wyrzutem sumienie, że jestem jak oni. A każdą koleją wyrzuty malały, teraz zdradzić dla mnie to jak splunąć

Gość gość
Pan strzelec niby taki samodzielny, odważny i zaradny, a tak na prawdę nie potrafi być sam nawet przez miesiąc. Zawsze ma jakąś babę na boku, na kilka lat albo kilka miesięcy. Ogólnie wg mnie to słaby i przereklamowany znak, łatwo nim manipulować wystarczy udawać, ze daje się mu wolność i "szanuje" jego decyzje, wtedy je tobie z ręki. W pracy lubi wysługiwać się innymi. Taki typ.

Gość gość
Charakterystyka strzelca - Przerost formy nad treścią. Dosłownie i w przenośni.

Gość gość
Lekceważący samolubny d**ek. I tyle w temacie.