Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mysleeeee

Co zrobilybyscie na moim miejscu??Chlopak i kuzynka

Polecane posty

Gość tak mysleeeee

Mam taka sytuacja:Kuzynce podobal sie pewien chlopak i to bardzo dlugo(ok 2 lata)ostatnio poznalm go,sama na poczatku myslalam o tym zeby nawiazac tylko przyjazn i nic wiekszego.Problem w tym ze chlopak ten zaczal sie mna bardzo interesowac i nie powiem ale bardzo dobrze czuje sie w jego towarzystwie...doszlo do tego ze chcemy byc razem.Ale teraz nie iwem co robic?byc z nim czy lepiej nie narazac sie na klotnie z kuzynka i zrezygnowac z chlopaka??Dodam ze on predzej nigdy nie pokazal tego zeby sie kuzynka interesowal...tylko mna zaczal jak sie poznalismy...wiec kuzynke i jego laczyla tylko przjazn

Gość tak mysleeeee

myśle ze powinnas najpierw porozmawiac z kuzynką na spokojnie i powiedzieć jej co czujesz

Gość J_Lo
spróbowałabym z chłopakiem bez tłumaczenia sie kuzynce, w koncu miedzy nimi nic nie było

Gość geafeafae
a ja mialam identyczna sytuacja i po tym jak wybralam chlopaka kuzynka sklocila moja rodzine,takich glipot nagadala ze szok i tak juz od poltora roku jestesmy z ta rodzina pokloceni...chore wiem ale to tylko przzez jej i rodzicow chore zachowanie

Gość tak mysleeeee
jakies jeszcze propozycje?