Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Jak czytam te wszystkie topiki i piszą, że ważą po 60kg i chcą schudnac, to mi się smutno robi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Czerwiec 6, 2009 to nie czytaj takich tematów. Poczytaj te na których trwa walka z większą ilością kg. Poza tym każdy inaczej czuje się w swojej skórze i nie dla wszystkich 60kg to musi być ideał. Mówię tu jednak o zdrowym BMI a nie o żadnej niedowadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Pebi tez bedziesz miala za jakis czas tylko jeszcze 5 kg do schudniecia. Wezmiemy sie ostro za siebie. Ja chce zaczac stosowac diete MZ i zdrowiej i oczywiscie wiecej ruchu. Zamierzam tez odstawic slodycze, a jak juz bede miala naprawde wielka ochote to wezme lody lub zrobie sobie kisiel bo maja o wiele mniej kalori. chce tez sprobowac od dzisiaj juz nie jesc po 18. Wiem ze nam sie uda!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 No niestety trafiałam narazie na takie:( jestem tu pierwszy dzień:) mam nadzieję, że poznam mile osoby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Mam nadzieję, że mi się uda złośnica, bo z tego co mi piszą to podobno jestem ładna, bo zawsze wysylam zdjęcie bez sylwetki:) nie jeden się nawet we mnie zakochał he he ale jak by zobaczyli mnie w realu to by uciekli:( nawet kiedyś na jednym portalu napisał do mnie koles z agencji reklamowej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 No to bierzemy sie do roboty. Ja mam naprawde malo do zrzucenia, ale mam slaba wole i nie umiem dlugo wytrwac na diecie i w cwiczeniach. Ale teraz sie wezme ostro za siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioslifeslim Napisano Czerwiec 6, 2009 http://bioslifeslim.blog.pl/ zajrzyj tu a uda ci się być chuda i piękna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ja właśnie sprzątam w domku, skończę i biorę się za kolejna serię moich ćwiczeń:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 ja mam zamiar pocwiczyc wieczorem na brzuch i nogi bo z tym mam najwiekszy problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Spróbuj 6weidera Naprawdę warto:) ja jestem dopiero na 6dniu, ale mam nadzieję, że wytrwam do końca;) a skąd jesteś? Bo chyba masz 20lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 z Zabrza na slasku a 6wiedera jest dobra na wyrobienie sobie miesni a ja musze zrzucic sadelko i musze najpierw aeroby a pozniej dopiero silowe cwiczenia a w ogole ta 6 mnie troszke nudzila:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ale podobno przy odchudzaniu też jest dobra:) Myślę, żeby zastosować dietę 10dniową jak skończę ta:) później sobie o niej poczytam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 ja wole basen lub rower a do tego wlasnie cwiczenia w domu:) a od teraz dokladam do tego racjonalne zywienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 No ja nie mam bardzo czasu na rower czy basen, a poza tym wstydziłabym się iść na basen:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Ja już posprzątałam w domku i ćwiczenia zrobiłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła_kołysanka Napisano Czerwiec 6, 2009 znalazłam..;) w takim razie ja od jutra dołączam się do odchudzania z wami...;) a juz od dziś zaczęłam ćwiczenia...;) Pebi więcej optymizmu, to ze ktos waży 60 kg nie oznacza, że nie może sie odchudzać, mieć kompleksy i nie akceptować swojego rozmiaru można w każdym rozmiarze.. dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła_kołysanka Napisano Czerwiec 6, 2009 " nie akceptować swojego ciała " tam miało być... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 No dzień dobry dziewczynki i jak wasze odchudzanie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego zaraz Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja bym jeszcze młodsza chciała byc do tego wszystkiego co wymieniłas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła_kołysanka Napisano Czerwiec 7, 2009 witam..;) a u mnie dobrze od dziś dieta no i oczywiście ćwiczenia, naprawdę fajne sa, przynajmniej na początku..;) zaraz lece pojezdzic na rowerze treningowym, jak sie brac za siebie to na całego.;) a u ciebie jak Pebi? miłego dnia zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Ja niestety nie wytrzymałam i zjadłam wczoraj jogurt i pół pomarańczy i przerwałam dietę:( ale od jutra zaczynam 10dniową, już nakupiłam sobie kefirków;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greasee 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Hejka wszystkim :) Niestety ostatni topik, na którym się odchudzałam padł i tak się błąkam. Mam nadzieje że mnie przygarniecie :) Miałam parę dni przerwy w odchudzaniu, ale od dzisiaj wracam do gry :) Obawiałam się efektu jojo, ale waga jakoś się trzyma. Moja dieta to przede wszystkim MŻ, nie mam czasu ani ochoty na dostosowywanie się do jakiś drastycznych diet. A tak 1000-1200 kcal i jakoś to może poleci. Do tego jazda na rowerze, no i może też się wezmę za 6 weidera. Tylko jeśli chodzi o to, podobno na otłuszczonym brzusiu i tak nie będzie widać efektów. Najdalej dotarłam kiedyś do 7 dnia i wymiękłam :D Aha, i przede wszystkim postaram się nic nie jeść po 19. Nie wiem za bardzo, czy chodzi o to żeby nie jeść te parę godzin przed snem, czy po prostu wieczorem jakoś wolniej się trawi jedzonko. Zazwyczaj chodzę spać koło 12-1 w nocy, więc chyba mogę jakoś przesunąć godzinę ostatniego posiłku na np 20? Ale zamotałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 Witam Cię milutko:) czyli u mnie nie bedzie widać efektów 6 weidera:( podobno najpóżniej 3 godziny przed snem powinno się jeść, więc chyba możesz przesunąć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła_kołysanka Napisano Czerwiec 7, 2009 Pebi jogurt i pół pomarańczy to az takie "przestępstwo "nie jest, wiec spokojnie...;) greasee co do tej 6 weidera, to wydaje mi się, że juz samo to że ćwiczysz da większe czy mniejsze rezultaty...;) każdy ruch się przyda..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 no ale diete musiałam już przerwać, bo nie wolno nic poza jadłospisem w niej zjeść:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 64-59 Napisano Czerwiec 7, 2009 i ja chcialabym w koncu schudnac :( na drodze do szczescia stoi mi 5kg. nie dlatego, ze tyle musze schudnac ale dlatego, ze musze zejsc ponizej 60kg. a wtedy bedzie juz latwiej, o wiele latwiej osiagnac moj cel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 64-59 Napisano Czerwiec 7, 2009 pebi kopenhaska to nie najlepsza dieta, jak dla mnie zbyt monotonna a w dodatku niesmaczna :-o moze skusilabys sie na south beach ? podobno jesli ma sie wiecej do zrzucenia osiaga sie calkiem niezle wyniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ja na kopenhaskiej schudłam kiedyś 7kg;) od jutra stosuje 10dniową już zakupiłam sobie kefirków:) a na czym polega ta Twoja dieta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zła_kołysanka Napisano Czerwiec 8, 2009 i jak tam? ja się trzymam swoich postanowień i o dziwo sie udaje...;) jakoś tak dużo optymizmu we mnie, to chyba to słońce tak na mnie działa..;) miłego wieczorku ..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greasee 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Na razie też się trzymam :) Wczoraj fajnie słonko poświeciło, troszkę więc pojeździłam na rowerze i zaliczyłam długi spacer :) A dzisiaj znowu pada i nic się nie chce :O Na śniadanko wciągnęłam płatki z mlekiem i czuję się bardzo najedzona :) A co do diety south beach, to muszę o niej poczytać. Coś tam mi się kojarzy, ale do tej pory nie wnikałam w nią jakoś konkretnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach