Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh....

mam niski puls - 50

Polecane posty

Gość ehhh....

jw. powinnam sie martwic ?

Gość nooooooooooooooo

Gość ehhh....
tylko ze mam tak nie tylko rano bo mierzylam wczoraj po 20 i tez mialam okolo 50

Gość nooooooooooooooo
a ciśnienie jak?

Gość ehhh....
cisnienie 105 na 65

Gość nooooooooooooooo
nie martw się, nie jest źle .. ale mogłabyś iść do lekarza, jeśli chcesz się upewnić czy wszystko ok. a lat ile masz? może w fazie przekwitania? no i czy bierzesz jakieś leki?

Gość ehhh....
no mam 15 lat nie mam naddwagi ani nic takiego... ale boje sie ze moge miec cos z tarczyca ..bo ma wiekszosc objawow np. "uczucie zmęczenia, osłabienie, senność, trudności w koncentracji, zaburzenia pamięci, stany depresyjne łatwe marznięcie, uczucie chłodu ,sucha, zimna, blada, " to sa objawy niedoczynnosci a ja mam jakies 3/4 z tego

Gość ehhh....
a lekow zadnych nie zazywam nie mialam do tej pory klopotow ze zdrowiem .. ale ostatnio jak szlam z kolezanka to poczulam bol w okolicy mostka i ostatnio szybko sie mecze ... ciaza nie wchodzi w rachube

Gość nooooooooooooooo
kurcze... ja mam 18 lat i też się martwię, że mogę mieć niedoczynność tarczycy ... :( też mam podobne objawy jak te, co wymieniłaś i jeszcze parę :( też muszę sobie zrobić badania, bo nawet nauczycielka od wf mnie kiedyś pytała, czy mam problemu z tarczycą... Dla pewności zrób sobie badania... Aha, ja nie mam niskiego pulsu, ale za to uderzenia gorąca do głowy :(

Gość ehhh....
no zrobie badania jak najszybciej a najgorsze jest to ze moja mama bagatelizuje cala sprawe :( twierdzi ze sobie przypasowuje objawy do choroby :((

Gość nooooooooooooooo
To nie dobrze, że bagatelizuje sprawę :(. Moja mi sama mówiła, żebym przyszła do ośrodka, bo ona tam pracuje, to mi szybko pobierze krew i zobaczymy co jest. Ale znowu ja się boję... :( Bo jak coś wyjdzie.. wiem, że to bardzo niedobre myślenie... ale wiadomo, że jak się zacznie to trzeba będzie już ciągnąć... Ale też się przełamię i w końcu zrobię. Trzymam kciuki za ciebie, ale myślę, że nic ci nie jest :) Mam taką nadzieję :)

Gość ehhh....
ja tez trzymam kciuki za Ciebie :) obys byla zdrowa :) moja siostra studiuje medycyne i powiedziala mi zejesli mam tak niski puls to moze to byc bradykardia :((

Gość nooooooooooooooo
A od dawna masz taki słaby puls? Może to przejściowe?

Gość ehhh....
nie wiem dopiero niedawno zaczelam mierzyc :( no i od niedawna tj. od jakichs 2 tyg wystarczy ze gdzies wyjde a juz sie zmeczylam :( jak wracam ze szkoly to jestem ledwo zywa choc mam doslownie pare krokow :(

Gość nooooooooooooooo
To koniecznie przetłumacz mamie, że są ci potrzebne te badania... jeśli mogłoby ci być lepiej, to musisz je wykonać.... A jak się będzie upierać, że wyolbrzymiasz, to może ta siostra by z waszą mamą pogadała... z własnego doświadczenia wiem, że rodzice bardziej posłuchają starsze rodzeństwo niż młodsze :p

Gość ehhh....
ok sprobuje ... jak cos do niej dotrze to napisze ;p

Gość baraa

Jak człowiek nie ma wykształcenia medycznego to naprawdę nie wie na co zwracać uwagę kupując taki sprzęt jak pulsoksymetr chociażby. Trochę to jest kupowanie na zasadzie – chybił trafił. Ja zamówiłam Duo Control w dużej mierze sugerując się koleżanką, której siostra jest pielęgniarką...i tak po nitce do kłębka dotarłam do tego modelu. Działa bardzo dobrze.

Gość anna
Dnia 20.02.2019 o 15:04, Gość baraa napisał:

Jak człowiek nie ma wykształcenia medycznego to naprawdę nie wie na co zwracać uwagę kupując taki sprzęt jak pulsoksymetr chociażby. Trochę to jest kupowanie na zasadzie – chybił trafił. Ja zamówiłam Duo Control w dużej mierze sugerując się koleżanką, której siostra jest pielęgniarką...i tak po nitce do kłębka dotarłam do tego modelu. Działa bardzo dobrze.

Polecam

Gość kingha

Sprawdza mi się też Duo control. Zmierzy natlenienie, zmierzy tętno, wszystko trwa parę chwil, nie mam uwag.

Gość kingha

Sprawdza mi się też Duo control. Zmierzy natlenienie, zmierzy tętno, wszystko trwa parę chwil, nie mam uwag.