Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbkmas

nie znosze dziewczyn ladniejszych od siebie

Polecane posty

Gość ryter
ja jestem w pomaranczowej ...

Gość Alexejew_Wronko
nie czepiajcie się, ładne są i tyle. Są różne gusta, mi się np podobają

Gość blondynka696
troche dziwne że się przyznałaś która to ty dopiero po naszych opiniach:)

Gość collo
sa bardzo ladne? sa przecietne. znam dziewczyne. nie maluje sie krzykliwie...widac ,ze nie zalezy jej na wygladzie tak jak innym... ale ona sama w sobie...bez tony makijazu jest sliczna. ma super oczy, czarne wlosy...i takie spojrzenie ,ze kazdy facet przy niej popada w zaklopotanie. to jest sliczna dziewczyna. strach pomyslec co by bylo gdyby ja umalowali :) sliczne dziewczyny to takie ktore nie potrzebuja dodatkow by czarowac faceta :) one na pewno nie sa sliczne

Gość collo
bachleda to moze faktycznie niezbyt trafny przyklad :D

Gość a ja myśle że...
dziewczyny są naprawdę ładne, spodziewałam się jakiegoś paszczura,a tu takie zaskoczenie! Głowa do góry i wybijcie sobie z głowy kompleksy, bo to nie dla was. :)

Gość ej ty w pomaranczowej
nie masz czasem na imie MARTYNA?:D

a ja mam odwrotnie właśnie:P uwielbiam patrzeć na ładne kobiety:P po prostu uwielbiam jak dziewczyna ładnie pachnie, ma ładną buźkę i ładne ciało:P http://www.superphotospace.com/images/thumb/katie_price67_47f6267387ce3-t.jpg http://garcya.us/images/sexy-girl.jpg http://www.solarnavigator.net/films_movies_actors/actors_films_images/Marilyn_Monroe_famous_blown_up_dress_picture.jpg Marilyn❤️ :D

Gość collo
rozumiem ,ze nalezy ludzi wspierac ... i dawac nadzieje. ale sadze ,iz kazdy kto zwraca sie z prosba o ocene liczy na to ,z bedzie ona szczera. kazdy slodzi bo chce byc mily ...bo chce wesprzec. jako kobiety mozecie im cos doradzic. podkreslam ... bron boze nie sa brzydkie ! ale sliczne tez nie... jeszcze nie :)

Gość ryter
nie mam na imię Martyna

Gość ryter
a co byscie doradziły abym w sobie zmieniła ?? (ja jestem w pomaranczowej bluzce)

Gość gwiazdeka1755
tak szczerze to ta po prawej jest ladniejsza, a obie sa podobne do siebie, jestescie siostrami?

Gość ryter
nie, to moja przyjacióka :)

Gość ale problem..............
jest w tym że to jest forum anonimowe. Gdyby zapytałam mnie koleżanka o zdanie powiedziałaby że wygląda "ślicznie" bo bałabym się jej powiedzieć w twarz że jest brzydka. a kiedy jesteśmy na forum, to raczej wątpię żeby ktoś miał słodzic nieznajomym osobom. Tu raczej padają szczere opiniie. Ja uważam że te laski są ładne

Gość gwiazdeka1755
aha, nie masz powodu do kompleksow ani twoja przyjaciolka tez nie

Gość 1234567..................
nie zmieniaj nic, tylko uśmiechaj się często-to przyciąga ludzi! wyglądasz naprawde ok!

Gość ryter
dziękuję :)

no dobra to ja oceniam:D 1) Wyglądacie jak z podstawówki:P ale ok:P 2) Masz wysokie czolo, powinnaś zmienić uczesanie i dobrze by było zmienić kolor włosów:P(ale to jak już wolisz) 3) Możesz pokreślić oczy jakąś ciemną kredką, ale delikatnie i z gracją. 4) Zrób sobie hennę na brwi i rzęsy 5) Noś bardziej dopasowane bluzki, żeby uwydatnić Twoje kształty:P Pozdrawiam;)

Gość do 812
uwydatniać kształty, farbować włosy w podstawówce?:o nie dziwota, że potem mnóstwo pedofili. Moim zdaniem henna odpada, będziesz wyglądała zbyt przerysowanie. Teraz jest ok.

Gość do 812
a, i masz ładną cerę, nos, usta i figurę. generalnie uroda bardzo delikatna, nie ingeruj w nią ostrymi trickami (farbowanie włosów, henna) bo efekt będzie straszny:o

Gość Lekkoduchka22
Obydwie dziewczyny ze zdjecia są bardzo ładne. Nie widze powodu do zmartwien. Ale tez tak mam ze nie lubie byc w towarzystwie gdzie jestem najbrzydsza. Wole jak to ja w towarzystwie jestem najladniejsza.

Gość do 812
a i z czołem racja, zrób bardziej gęstą grzywkę:)

no to ona jest w tej podstawówce czy nie?:P bo nie zaprzeczyła ani nie potwierdziła. no jesli podstawówka to odpada oczywiscie farbowanie:P no ale możesz zmienić fryzurę i wytuszować lekko rzęsy:P i będzie ok:D

Gość ryter
z tą podstwaówką to mi troche pojechalyscie bo mam 16 lat

To był żart oczywiście! A poważnie to nigdy nad tym nie myślałam. Najważniejsze, że dla mojego męża jestem najładniejsza.

16? : O wyglądasz tak na 12-13:P no to spokojnie możesz użyć kredki do oczu delikatnie no i tuszu i taka mała rada: nie używaj pudru czy fluidu bo masz ładną cerę;) i nie ma co jej niszczyć:D jakbyś miała taki kaprys:D

fajne laski tylko troche tapety ja SAMA nie wychodze z domu bez tapety i lakieru na włosach więc poprostu jak nałożycie makijarz to będziecie bardziej kobiece niż teraz ja mam 16 lat więc....

Gość ryter
no nie zartujcie ze wyglądam na 13 lat hehe ? :) jesli chodzi o cere to wlasnie ostatnio cos mi się troszke zepsuła :|