Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbkmas

nie znosze dziewczyn ladniejszych od siebie

Polecane posty

Gość do kicia119
ciekawe na jak dlugo?nie ciesz sie tak...

Gość alicja z krainy mgiel
hej dziewczyny, czytam wasz topik i pomyslalm ze sie przylacze:P ile macie lat ze tak sie zapytam?

Gość collo
a tak powaznie...nie masz wiekszych problemow? zacznij sie tym martwic pozniej...a nie teraz. ucz sie lepiej...koniec roku sie zbliza ;)

ja też lubie przebywać w towarzystwie ładnych ludzi. A dziewczynki ze zdjecia fajne, jeśli znajdą swój styl i wyeosponują swoje atuty, to będzie naprawdę bardzo dobrze. :) Tyle że rzeczywiście bardzo młodo wyglądacie.

ja osobiście mówie że jestem uzależniona od tapety i układania włosów razem ze swoją kumpelą dziewczyny mnie za to nie lubi ą bo jestem odpindrzona a chłopakia mają mnie za łądną barbi ale oni mi lecą ja się z tym fczuje obrze

do kicia119 - ciekawe na jak dlugo?nie ciesz sie tak... na zawsze Ktoś tu nie czyta wypowiedzi do końca i nie czai, że to był żart. Myśle, że na makijaż będzie pora, ja mam 30 lat i nie maluje się. Nie mam takiej potrzeby. I uwazam, że fajnie tak wygladam.

Gość Otis
Obie jesteście śliczne, nie macie powodu do jakichkolwiek kompleksów, pozdrawiam

taką minę zrobiłaś i tyle, większość ludzi jest diabelnie niefotogeniczna. A poza tym masz jeszcze czas, żeby "wyładnieć".

Gość collo
i to zdjecie przekonuj mnie w moich twierdzeniach :D zastanawiam sie tylko po co zaprzatasz sobie glowe takimi pierdolami teraz? wielu ludzi w twoim wieku wyglada jak wyploch...ale zobaczysz ze bardzo sie zmienisz i kto wie...moze w wieku 23 lat bedziesz boska . naprawde ludzie baardzo sie zmieniaja

Gość coco musi umrzeć
witaj, nie skomentuje twoich zdjec...,ale chce Ci powiedziec ,ze ja w wieku 16 lat tez nie bylam zadowolona ze swego wygadu... mialam dziwnie krzakowate brwi :D bylam pulchna...szara mysz , na ktora nikt nie zwracal uwagi. kochalam sie wtedy w szkolnym playboyu... teraz mam 24 lata...zmienilam sie ogromnie. naprawde podobam sie facetom...wprawdzie chodze do kosmetyczki...lekko sie maluje ale nie przesadzam. dodam ,ze ostatnio do moejgo bloku wprowadzil sie ow playboy ze szkolnych lat i teraz to on zabiega o moje wzgledy :D tyle ,ze ja juz nie jestem nim zainteresowana ;) 3mam kciuki.

Gość lalalal
A jak myslisz jak wygladała Bachleda jako nastolatka??? Szału nie było!!! A dziewczęta ze zdjęcia maja jeszcze czas, widać że sa jeszcze podlotkami i maja czas na tapete i pidrzenie sie przed lustrem. Jestescie ładne dziewczeta, wiec nie ma sie czym przejmowac. Jakby porownać moje zdjecia z podstawówki np i teraz kiedy juz jestem na 4 roku studiów to byscie mnie nie poznaly i nie jest to kwestia tylko i wyłącznie dobrze dobranej fryzury czy makijażu... choc to tez zmienia

odnośnie tematu: nie mam czegoś takiego, lubię otaczać się ładnymi ludźmi

Gość massssakra
Ja sie bardzo zle czuje przy ładniejszych moim zdaniem dziewczynach ode mnie. Co gorsza sama jestem ładna,wiekszosc osob nawet mi obcych twierdzi, ze bardzo ladna, ale moje niskie poczucie wlasnej wartosci przy takich dziewczynach spada do zera...