Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczna-dolina

idealny mezczyzna-tylko jeden defekt

Polecane posty

Gość sloneczna-dolina
moze taki facet powinien zawsze postawic sprawe jasno zeby dziewczyna mogla sie zdecydowac-sluchaj,bedzie juz zawsze tak i tak-decyzuj sie czy godzisz sie na taki uklad...bo cala reszta to oszustwo

Gość no i wydalo sie
co dla kobiet jest najwazniejsze w zwiazku...

Gość sloneczna-dolina
Nie najwazniejsze-ale wazne! tego co on chce czyli pozwalam mu sie samemu zadowolic,wiadomo jak-samemu

Gość kajaka
W zwiazku wszystko jest wazne.Niektorzy mowia,ze seks nie jest takei wazny,a ja uwazam,ze jednak seks jes t bardzo wazny.Co mi z chłopa ktory jest cudowny ogolnie gdy seksu nie chce.

Gość sloneczna-dolina
glupie jest sie tak dziewczynie prosic o seks,ale jednak czuje sie ze cos jest nie tak

Gość zabolina22
ja też wolałabym wiedzieć na czym stoję,spokojnie to przemyśleć i postanowić czy zgadzam sie na taki układ,czy jednak nie. może jednak spróbuj powiercić mu dziurę w brzuchu..powiedz o wszystkich swoich myślach,obawach. kurcze,bo to chyba nie jest do końca normalne,żeby zdrowy facet patrzył na babkę bez emocji...

Gość kajaka
sloneczna-dolina-ja sie tobie dziwie,ze jestes z takim facetem.Ja bgym od razu powiedziała co o tym mysle.Zapytałabym go czy gejem jest czy moze mu nie staje :-) Dziewczyno,chcesz sobie zycie zmarnowac u boku takiego faceta.

Gość kajaka
sloneczna-dolina ile masz lat ,a ile lat ma ten facet?

Gość sloneczna-dolina
oboje po 27l.

Gość zabolina22
Kurde!! jak to co jest dla kobiet w związku ważne?!brednie...zapytaj sie tłumoku pierwszego faceta z ulicy,czy chciałby mieć choćby najseksowniejszą laskę w domu,ale z jednym małym defektem...ma żelazny pas cnoty,a kluczyk sie zgubił i jest ryzyko,że sie nigdy nie znajdzie. Dla ,,zdrowego'' faceta odpwowiedź jest prosta;)

Gość berg berg berg
jeśli to tak wygląda to z nim jest niedobrze można się bawić na najróżniejsze sposoby ale razem a nie w taki sposób on ma problem ze swoją seksualnością i albo będziesz się z tym męczyć albo nie i odejdziesz jest jeszcze jedno wyjście, wspólne rozwiązanie problemu ale, wiesz to wymaga woli, nie tylko twojej...

Gość kajaka
sloneczna-dolina--jestem po 40 i napiszę Ci jedno.Jakby moj maz nie chciał seksu ze mna,to bym w oczy mu powiedziała,ze mezem to on sobie moze moim zostac,ale rogi to bedzie miała długie i szerokie jak swiat.

Gość sloneczna-dolina
:) boze dziewczyny jak ja sie boje,juz nie wiem czy dzialas czy nic nie robic,uciekac czy szukac juz kogos drugiego kto bedzie mnie pragnal i traktowal normalnie

Gość kajaka
sloneczna-dolina-ja na Twoim miejscu uciekała od takiego faceta az by sie za mna kurzyło.

Gość Diabollic
Rozumiem, że czasami się może nie chcieć, ale cały czas? Coś nie tak z twoim facetem, to nie ulega wątpliwości. Ja czasem mam tak, że np. przez tydzień nie mam ochoty na seks z moją kobietą, a widujemy się prawie codziennie. Po prostu, czasem jestem zestresowany, zmęczony, zwyczajnie mi się nie chce. No ale potem po takiej przerwie możemy przez cały weekend z łóżka nie wychodzić. Inaczej mówiąc - nie jest nic nienormalnego w tym, że facet/kobieta nie ma ochoty na seks, o ile ta niechęć nie jest permanentna. Co zrobić? Najpierw szczerze ze sobą pogadać i poszukać rozwiązania problemu (psycholog, seksuolog).

Gość sloneczna-dolina
mialo byc :( mam stracha czuje ze jestem sama znowu,mimo ze w zwiazku,zeby to chodzilo o roznice w sprawei pieniedzy-oki dalo by rade itd.ale tu chodzi o jakis fundament naszego wspolengo bycia razem,a ja tak sie zakochalam,teraz nie wiem co robic

Gość no wszystko dobrze
ale rozmawialaś z nim na ten temat ?? pytalaś dlaczego tak sie zachowuje ??? co wiesz o jego przeszlości, dziewczynach z którymi byl ???

Gość kajaka
sloneczna-dolina czy Ty jestes jakąs pokraką,ze faceta innego nie mogłąbys sobie znaleźćNIe chcesz byc pozadana?

Gość sloneczna-dolina
chce byc porzadana,przez niego,jego pokochalam i umawialam sie z nadzieja ze bede jego obiektem porzadania,ale tak nie jest

Gość sloneczna-dolina
mowi ze wszystko jest okej,ze wszystko jest dobrze,ze nie ma czym sie przejmowac,ze wszystko w swoim czasie,ze nic na sile,zebym byla spokojna,nic nie wiem o przeszlosci jego zwiazkow

Gość skoro fundamentem na jakim
opierasz swoj zwiazek jest seks to wspolczuje ty go nie kochasz tylko ci poprostu penisa brakuje w takiej sytuacji daj sobie z nim spokoj bo sobie i chlopowi zycie zniszczysz zostaw go i wychodz sobie na imprezy albo cos na pewno znajdzie sie jakis do bzykania a jak kogos naprawde pokochasz to dopiero sie pakuj w zwiazek

Gość kajaka
sloneczna-dolina-macie po 27 lat i Ty uwazasz,ze na wszystko(na seks)przyjdzie pora :-)

Gość zabolina22
ale bzdury gada ten u góry!!! jak mozna kochać faceta bez seksu,jesli ma sie zachowane normalne popędy!!!To chyba zakonnica ma kochać bezgranicznie i niefizycznie!!!A my jesteśmy ludźmi...tylko ludźmi.Słoneczna dolino wspólczuję Cie ten sytuacji,ale skoro on mówi,ze nic na siłę itd. to może jest chory,moze ma problem z impotencją czy cos w ten deseń i jest mu głupio przed Tobą...wiadomo jak męźczyźni sa w tym temacie czuli:)

Gość kajaka
Gdy brakuje seksu w zwiazku mozna popaś we frustracje a nawet w depresje.No,mzoe Ty nie potrzebujesz az tak tego seksu.Ale jezeli ams znormlane odczucia to zwiewaj od takiego faceta.

Gość to jak dlugo wy
jesteście razem, skoro nic o nim nie wiesz nie mówie o szczególach ale chyba takie podstawowe informacje to sie sobie mówi no i co to za sformuowanie ----- na wszystko przyjdzie pora ----- co to twój tatuś jest czy opiekun żeby ci wyznaczal kiedy na co jest pora ???? jestes doroslą kobietą i nie pozwól sie tak traktować !!! z facetem ewidentnie jest coś nie tak

Gość sloneczna-dolina
ponad rok razem

Gość to jak dlugo wy
no nie żartuj !!! i nie wiesz nic o tym z kim byl wcześniej, jak dlugo itd ??? to co ??? spadl nagle na ziemie jak meteoryt ??

Gość sloneczna-dolina
nie jest to dla mnie az tak istotne i nie drazylam tematu,przeszlosc to przeszlosc

Gość to jak dlugo wy
a szkoda bo to troche mówi jednak o czlowieku tym bardziej jest to dziwne jesli kompletnie nic o tym nie wiesz być moze wlaśnie w przeszlości tkwi przyczyna tego problemu

Gość no faktycznie możliwe
ze jest jakas "byla" i dlatego tak sie dzieje