Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Czesc Dziewczyny i witam nową wśród nas :) Wciąż nie dostałam @ a w sumie zawsze mam terminowo. Hm... może dziś przyjdzie... Nie widze u siebie żadnych objawów innych niz zwykle, więc pewnie @ przyjdzie, tym bardziej pryszcz mi wyskoczyl, a to zawsze zapowiedz @. Miłego dnia Dziewczyny.

Gość IGA.POZNAN
czesc:-) witam nowa kolezanke:-D napisz nam jak bylo z pierwsza ciaza - ile zajely starania o dzidzie:-) jesli wszystko poszlo szybko i sprawnie to teraz pewnie tez tak bedzie:-) trzymamy kciuki. dziewczyny a u mnie jakas kicha:-( od wczoraj ten bol piersi ustał... wszystko mi sie poprzestawiało - zawsze na @ bolały a teraz odwrotnie, od ponad 2 tyg bolaly jak cholera a teraz nic... poza tym pobolewa mnie juz brzuch a to jedna z oznak zblizajacej sie @. jeszcze 3 dni ale wydaje mi sie ze dostane wczesniej:-(

STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 karola.w.........24........15........17.06.........Wrocl aw...............0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 kamilsien........29..........6........23.06........Zamoś ć................0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....................1 Brzuchatki : NICK..............WIEK.......ILOSC CYKLI....WIEK CIAZY ....MIASTO

Gość IGA.POZNAN
AAAAA1980 czytasz w moich myslach... wlasnie to samo mialam zrobic:P

Gość karola.w
czesc wszystkim :) zmieniam miejsce w tabeli niestety:-( ide na koniec 'starajacych sie' i wszystko zaczyna sie od nowa............ kurde ile jeszcze???? STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Tysia_86.........23.........1........14.06.. .......Toruń..................0 PRZYSZLA MAM..26.........7........22.06..........Kielce.............. ..0 AAAAA1980......28.........1........22.06.........POZNAŃ ...............0 kamilsien........29..........6........23.06........Zamoś ć................0 IGA...............29..........3........26.06..........PO ZNAN..............0 JOWITA.LODZ...29.........4........28.06...........Lodz.. ................1 bibi ..............26......... 3........29.06..............-....................0 wazka85.........24..........1........01.07........Rawa/L isburn..........1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Moniakr..........26........25.........5.07..........Lodz ...................0 lola52.............22.........1.........5.07...........n s ....................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 Sralis Margolis...36........1..........????...........??????....... .............1 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 Brzuchatki : NICK..............WIEK.......ILOSC CYKLI....WIEK CIAZY ....MIASTO

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
czesc dziewczynki:-) witam nowa kolezanke bardzo serdecznie:-D karola, zaczne od ciebie - uda sie w koncu, nie zalamuj sie. niestety nie napisze ci kiedy, nikt ci tego nie powie - tak juz musi byc ze musimy nbiekiedy dluuuugo czekac i duzo przejsc zeby cieszyc sie macierzynstwem. a dlaczego inne przechodza wiecej niz inne??? tego tez nie wiem - ale tez zaadaje sobie w kolko takie pytania... kochanie, ja tez przechodze na dol tabeli 'starajace sie' w tym cyklu i co mi pozostaje? starac sie nadal. ale przyznam ze to robi sie co raz trudniejsze:-( iga, nie wiem co to wszystko oznacza... albo to jest ciaza i tak reaguje twoj organizm albo rzeczywiscie hormony ci oszalaly... oby to bylo to pierwsze!!!

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
AAAAA1980 tym pryszczem sie nie sugeruj kochana:P:P:P nie kazda ma ksiazkowe objawy ciazy:-D trzymam kciuki za to zebys mogla wpisac sie w druga tabele bo ktos musi sie tam w koncu wpisac, no nie????

Gość PRZYSZLA MAMUSIA
tysia!!!! zrob test!!!! przeciez juz sporo czsu uplynelo od 14.06... jejjj jakby bylo fajnie gdyby ktoras z nas w koncu zaczela zapleniac 2 tabelke!

Gość karola.w
przyszla mamusiu, masz racje to staranie staje sie coraz trudniejsze:-( kiedy juz @ przyjdzie to jest dla mnie za kazdym razem jak potezny cios w twarz, i w pierwszej chwili siedze zawsze jakbym taki wlasnie dostala - gapie sie w okno albo w sciane i rozmyslam i pytam dlaczego. ale trzeba zyc dalej no nie??? w koncu musi sie nam wszystkim udac!!! ojjj dizewczynki, ciezkie to zycie jest czasami....

Gość IGA.POZNAN
dziewczyny nie zalamywac mi sie tu! :P mnie dzis pobolewa brzuch i cos mi sie wydaje ze zaczyna sie plamienie wiec @ przyjdzie napewno - i teraz zaczynam sie powaznie martwic - bo te bole piersi rzeczywiscie, tak jak pisalam wczesniej, moga oznaczac problemy z hormonami:-((((( chyba musze wybrac sie do lekarza. milego dnia dziewczynki:-D

Witaj Sralis Moralis:):):) Iga mnie wlasnie jakies 2 dni temu zaczely bolec sutki, pierwszy dzien to mnie rwaly a teraz ujdzie, czuje tylko jak dotkne ale takie male czucie tylko i tak sie zastanawialam czy tak zawsze mialam: 2 tyg. przed:O:O wczesniej sie jakos czlowiek nie obserwowal jak tylko cos poczul ehh a co do ciazy to tak jak pisza dzewczyny , nie zawsze jest ksiazkowo, trzymamy kciuczki, predzej czy pozniej wszytskie kobitki przeskocza z jednej tabelki w druga tabelke:)

Gość Asiula78
czesc!!! kurcze ja myslalam ze od rana dzis beda jakies dobre wiesci a tu nic...same smutne:-( wiecie, dziewczynki, ja mysle ze teraz nastanie okres wakacyjny, moze niektore z nas wyjada na troszke, wyluzuja sie hehe i zobaczycie, jesienia bedziemy chodzily z brzuszkami:-D

Gość IGA.POZNAN
wazka, ja przyznam sie ze juz sama nie wiem co sie dzieje. nigdy wczesniej nie mialam tak zeby na 2 tyg przed @ dorwal mnie taki bol... naprawde kazdy nawet najmniejszy dotyk sprawial ze mialam ochote wyć:-( teraz to ustalo - a powinno byc odwrotnie raczej - pobolewa mnie brzuch i zaczyna sie plamienie wiec @ murowana:-( i badz tu madra...

Gość IGA.POZNAN
czesc asiu, chcialabym zebys miala racje:-) bo pewnie za kilka dni rozpoczne kolejny cykl staran...

Gość Asiula78
wazka masz racje, wczesniej czlowiek nie zwracal uwagi na wiele rzeczy a teraz kiedy sie stara to zauwaza wszystko - nawet to czego faktycznie nie ma..... dobre, nie???

Gość Asiula78
karola, opisalas to co czujesz gdy przychodzi @ i ja sie pod tym podpisuje! dokladnie, jakby mi ktos strzelil w twarz i siedze przez kilka minut i mysli mi po glowie dziwne chodza - dlaczego, co sie stalo, a moze sie juz nie uda, eeee wszystko bedzie dobrze, trzeba probowac, a jak cos jest ze mna nie tak... itp. ze skrajnosci w skrajnosc popadam:P

witam wszystkich, a szczegolnie nowa kolezanke:-) oj dziewczyny, przykro jest czytac ze po raz kolejny nie wyszlo ale pamietejcie o tym ze nie zawsze tak bedzie! moze my wszystkie za bardzo chcemy? albo wydaje nam sie ze to takie hop siup i dlatego tak bardzo sie rozczarowujemy... powinnysmy na samym poczatku zalozyc ze bedzie cholernie trudno - wtedy nie nakrecalybysmy sie az tak mocno...

Gość Asiula78
jowita masz racje, mi sie wydawalo ze nie bedzie wiekszych problemow... nie bralam nigdy tabletek anty, jestem raczej zdrowa...a tu zonk hehe - kolejny miesiac i kolejna klapa. a sa takie ktore nie chca dzidzi i wpadka - zero staran, mierzenia tempki, obserwacji sluzu i cholera wie czego jeszcze... jeden raz i wpadka. a my????

asiu tak to juz jest. dziewczyny, kazda z nas jest inna...a zobaczcie ile jest kobiet ktore nie zachodza w ciaze od razu. to nie jest objaw choroby czy cos, poprostu malo ktorej udaje tak z marszu. spotykamy sie tu na forum, jestesmy zdrowe, mlode, piekne:P a jednak nie jest nam latwo zajsc w ciaze. a pomyslcie ile jest kobiet ktore nas czytaja ale sie nie przylaczaja do nas... nie jestesmy same i prawde mowiac jest nas bardzo duzo - dlatego glowa do gory - poprostu trudno jest trafic ale ta sztuka w koncu kazdej z nas sie uda:-D

witam :) dziewczynki nie załamujcie sie :):): wszystko sie ułozy :) Iga to moze byc objaw ciazy z tego co pamietam to Tiko tez tak miała ze bolały ja sutki!! zapytaj sie jej :) Ja dzis mam wolne :) i powiem wam ze sie ciesze :) jest piekna pogoda :) jak by dla mnie zamówiona :) POzdrawiam :)

Karolina :) wiem co czujesz :( ale trzeba isc do przodu :) trzymam za ciebie kciuki i za inne dziewczyny :) kazda z nas bedzie tam na dole i zadnej na gorze nie bedzie w tabeli :):):):):):):):):)

o jej pomyliło mi sie :) jeszcze jestem na innym topiku :) i tam dziewczyna własnie tiko miała tak jak ty bolały ja sutki i to wczesnie przed @@ terminem i sie okazało ze jest w ciazy :)

Gość IGA.POZNAN
monikadddd w moim przypadku to raczej nie jest mozliwe poniewaz juz zaczynam plamic - a to jest sygnal nadchodzacej @:-(

hmm co do wpadek, pamietam jak poczelismy naszego brzdaca,,wczesniej byly rozmowy itd.(nic nie wiedzialam o sluzie, kiedy mam dni plodne, o temp. nic) i pewnej nocy bylo mega przytulanko, a ja to moze teraz sie postaramy no i tak po 6tyg, dowedzialam sie ze jestem w ciazy , tyle ze ja bylam pewna ze bede bo przeciez do konca bylo, to jak niby ciazy mialo by nie byc:O:O:O:O teraz widze ze to zajscie w ciaze to wcale nie jest takie latwe,, moze wtedy clzowiek byl rozluznony, co bedzie to bedzie, nie stresowal se do nadchodzacego okresu, test zroblam dopiero z 2 tyg po spodzewanej miesaczce, wiem tylko ze jak poszlam do gina to juz malemu serducho bilo:) teraz jakby @przylazla to daje luzu totalnego, w koncu beda wakacje,, nie bedzie czasu na myslenie:):):):):):):)

Gość IGA.POZNAN
wazka mysle ze jest dokladnie tak jak napisalas - im dluzej to wszystko trwa tym czlowiek wiecej mysli, stresuje sie. a to nie pomaga. dlatego ja naprawde zaluje ze nie myslelismy o dzidzi wczesniej. i moj maz wczoraj stwierdzil ze gdybysmy wiedzieli wczesniej ze tak bedzie to zaraz po slubie wzielibysmy sie do roboty... a moze nawet przed:-) ale coz, czasu sie nie cofnie, trzeba zyc dalej... a u mnie coraz wieksze plamienie... załamka:-(

Gość bibi2206
cześć dziewczynki widzę że trochi smecicie dzis ... ale ja mimo pogody też mam taki humorek ;(

Gość bibi2206
igunia ściskam cię XXXXXXX mocno. ja co prawda zaczełam 3 cykle przed ślubem ale póki co też nic.

Gość bibi2206
i szczerze podziwiam te osoby które starają się juz kilka mięsiecy, ja nie wiem bede sie załamywać z każdym cyklem coraz bardziej chyba.