Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

o jaaaa dziewczynki ja bym sie z checia wprosila na ciacho;) moja mama mnie dzis odwiedzila i przyniosla mi przepyszną tartę z jagodami. mniam mniam:) rzeczywiscie dzis ciszej tu niz w tygodniu, pewnie wypoczywacie:-D i słusznie, trzeba zebrać siły na cały nastepny weekend. moja mamcia powiedziala mi ze podobno maja byc duze upały w tym tygodniu...

wiolkcia ja tez nie jestem super tancerka hehe ale na weselu jakos poszlo;) poprostu o tym nie myslalam i juz.

luleczka pisz jak najwiecej:) nam to nie bedzie przeszkadzac:) dzis to juz raczej niemozliwe bo masz gosci - UDANEGO WIECZORU CI ZYCZE :*

zolinke bolala caly dzien glowa a ja chodze taka strasznie zmeczona non stop. niby nie przepracowuje sie a jednak mam jakas znizke formy od czasu zapalenia pecherza. musze dojsc do siebie hehe. dziewczynki jutro wielki dzien bibi:) KOCHANIE TRZYMAMY KCIUKI ZEBY WSZYSTKO POSZLO TAK JAK SOBIE WYMARZYCIE!!! SPELNIENIA MARZEN TYCH DUZYCH I TYCH MALENKICH. BUZIOLE!!!!!!

Gość magdalenka.s
czesc dziewczynki wpadlam na chwilke zyczyc wam milej niedzieli:)))) jutro pewnie bedzie tu wiecej osob:) do uslyszonka!

Hej dziewuszki, właśnie wróciłam ze szkolenia, niestety @ przyszła (cykl mi się skrócił do 26 dni....) już 8 lipca, tak że spadam w tabelce.... reszta jak ochłonę, strasznie jestem zmęczona, 6 godzin w upale za kierownicą.

uaktulaniam STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Kasssiula.........26.........4.........03.07...........Bi elsko................0 Tysia_86.........23.........2........12.07.........Toruń...................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 luleczka1982.....27..........2.......19.07.........gdans k..................0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 AAAAA1980......28.........2........27.07.........POZNAŃ ................0 misia1990........19..........1.......29.07........Bielsk o-Biała............0 wiolkcia...........27..........3.......01.08...........za brze.................0 lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o Sralis Margolis...36........2..........06.08........Kraków...... ...........1 BRZUCHATKI : NICK..........WIEK...CYKLI...TC....TERM.POR......MIASTO. ...DZIECI bratka_.......27........11......5......08.03.2010.....Tr ójm iasto....0 wazka85......24.........1.......4......09.03.2010... ...Lisburn........1 Moniakr........26...............3....................... ......Lodz

Gość MoniaKr
Czesc Sralis Margolis - przykro mi ze sie tym razem nie udalo. Ale bedzie dobrze, nie teraz to za miesiac:))) Trzymam kciuki! Co tam u reszty koleżanek??? U mnie juz ok - wszystko co złe poszło sobie, mam nadzieję że na zawsze:) Byłam u lekarza na kontroli, wszystko jest dobrze. Tak sie ciesze dziewczyny.......A ile przez ten ostatni czas miałam stresów...

Gość MoniaKr
opowiadajcie jak wam minął łykend;)

Gość do MoniaKr
monia czy mozesz mi powiedziec w ktorym tyg.ciazy widzialas zarodek na usg.Prosze.Ja jestem w ciazy liczasc od pierwszego dnia @ w 6 tyg.Dzisiaj mam usg i bardzo sie boje.

czesc monia czesc dziewczynki weekend minal mi szybko jak zawsze hehe. powiedzialabym nawet ze za szybko. wczoraj wybralam sie na zakupy i kupilam sobie kilka fajnych ciuszkow wiec nastroj mój - poprostu rewelka;) a to tyle dobrych wiesci - boli mnie brzuch na @ :(((((((((((((((( nie ma co sie ludzic - w tym miesiacu tez nici z naszych staran:( no ale dosc smecenia, co u was?? monia, ciesze sie ze wszystko w porzadku u ciebie! buziaczki brzuchatko kochana! martwie sie o bratke - BRATKA trzymam kciuki za badanie - oby wszystko bylo OK! poinformuj nas od razu o wynikach - pozytywnych oczywiscie:)

Gość MoniaKr
w 5 tyg juz bylo widac - kropeczke bo kropeczke i w dodatku malenka ale widzialam:-)))))

Gość MoniaKr
A dlaczego sie boisz??? no co ty, glowa do góry!

Gość MoniaKr
Asiulaaaa! Nic sobie nie wmawiaj, przeciez to nie musi byc na @... No, z tymi zakupami to rzeczywiscie super, ja lubie nowe ciuszki ale nienawidze ich kupowac nie wspomne juz o dlugasnych kolejkach do kas... nie lubie tłoku itp. ja tez mysle o bratce ale wierze ze jest ok - bylo za wczesnie na serduszko i tyle, tego sie trzymajmy. ale biedna musiala przezyc te kilka dni:((((( bratka :*:*:*:*:*:*:*:*

Gość do MoniaKr
o dziecko staralam sie rok.Poprzednia ciaza byla biochemiczna.Dzisiaj ide na potwierdzenie ciazy.Bedzie dobrze,musi:)Dziekuje za odpowiedz Monia:)

Gość MoniaKr
Rozumiem. Staraliscie sie tak dlugo - bo rok to kupa czasu ( wiem cos o tym, nam po 2 latkach sie udalo dopiero...) więc teraz juz musi byc dobrze!!! nie moze nam ciagle wiatr wiac w oczy no nie???? takze trzymam za ciebie kciuki i napisz nam po badaniu jak bylo, ok? smialo zagladaj do nas, my sie tu wymieszalysmy - sa brzuchatki i starajace sie. takie jest fajne to forum ze ja sie nie wypisuje:] zreszta reszta dziewczynek do nas dolaczy niebawem, jestem pewna. PRZWDA ASIULEK????

monia ja bym bardzo chciala ale nie wiem czy to sie szybko stanie - bo w tym cyklu to bedzie D... ja to wiem:/ ale nie trace nadziei, nie nie;)

do kolezanki o nicku DO MONI - trzymam za ciebie kciuki!!!!!!! zajrzyj po badaniu i daj znac co i jak:)

Cześć dziewczyny :) Asiula78, MoniaKr - dzięki za troskę, ja jestem już spokojniejsza i mam nadzieję, że wszystko jest OK. Wizyte mam jutro o 10.40. W weekend byłam na trzecich urodzinach mojego chrześniaka. Kochany łobuz :D A jaki gadatliwy :)

bratka trzymaj sie jakos - jutro bedziesz juz wiedziala ze wszystko jest dobrze i ze serducho bije jak dzwon:-) a co do dzieci łobuzow hehe to powiem wam ze mojej sasiadki wnuczek jest na etapie bluźnienia i siedzi od rana na balkonie i co chwila slysze kur..., spier...., i takie tam. patrzy przy tym na przechodniow i chyba czeka na reakcje - a najbardziej bawi go to ze ludzie sie.... smieją

Gość MoniaKr
czesc bratka:) to dobrze ze jestes juz troszke spokojniejsza - to wazne dla maluszka zebys sie zanadto nie stresowala:) moj chrzesniak ma 5 latek i jest tez takim malym kochanym urwisem. wiecie co dziewczynki - ja mam najgorszy problem z kupnem prezentow mojemu urwisowi... nigdy nie wiem co mam mu kupic bo on prawie wszystko ma-chalupa pela w szwach od zabawek, gier itp...

hejo dziewczynki. weekend miną mega szybko- pisałam zresztą na bierzaco relacje z moich dzionków. wczoraj pojechałam z rodzicami i bratankiem do mojego przyszlego domciu i bawiliśmy się świetnie- pogoda rewelacyjna, grilek no i mały Kochany. chociaz czasami żałowałam ze mały to nie moj synus- smutaski bywały czasem a najbardziej mnie zdołowało jak go odwozilismy do brata(mają jeszcze córeczkę 10 miesięczną). to cudowne uczucie tulić takie dzieciatka ale strasznie boli ze to nie jest moje własne. ale spokojnie nie załamuje się walczę o swoje- starania \"pełna para\" i powinno sie udać. Zobaczycie staraczki niebawem dołączymy do brzuchatek i bedziemy pisać o naszym cudnym \"stanie\" :):):)

Gość MoniaKr
asiulek pewnie gdyby ludzie nie reagowali to by sobie dal spokoj a tak to ma dzieciak radoche.

Gość MoniaKr
wlasnie wiolkcia, wszystkie tu bedziemy rozmawiac o rosnacych brzuszkach a pozniej o naszych maluszkach:) czekam na was kochane!!!!!!!

dokładnie tak- ludzie popełniaja wielki błąd śmiejąc sie z rzeczy które dzieci robia niewłaściwie a te sadza ze tak powinno być i ciągna to dalej.

hej wiolkcia:) masz racje, nam tez sie uda - mi jeszcze nie w tym cyklu niestety ale kto wie, moze w nastepnym.... monia masz racje z tym reagowaniem - ja na poczatku tez sie usmiechnelam bo taki maly brzdac a tak gada... moja sasiadka jest zalamana - wstydzi sie z wnuczkiem do sklepu wyjsc ;)

Tak, a propo rosnących brzuszków to niby nic nie widać ale powoli mi się ciasno w spodniach robi - chyba biodra się poszerzają. Ja ogólnie jestem bardzo drobna (mam 153cm wzrostu i ważę 47kg) i mam wąskie biodra i obawiam się, że długo tej ciąży w pracy nie ukryję, bo zaraz będzie widać brzuch, a nie chcę dopuścić do takiej sytuacji żeby ludzie plotkowali na temat mojego stanu. Jak tylko okaże się, że serducho biję to chyba ppochwalę się koleżance w pokoju :) Szefostwu chcę powiedzieć około 12 tc, chyba, że wcześniej już będzie widać.

wcale sie jej nie dziwie :) w sumie ja tez złapałam się na błędzie jaki robiłam z młodym bratankiem (Grzesiem) ciągle mówił mi po imieniu a ja nie zwracałam mu uwagi- do reszty rodziny normalnie, ciocia , wujek, babcia itd. gdy mów wczoraj powiedziałam ze nie Wiola tylko ciocia to powiedział" a wcale ze nie bo ty jestes Wiola i koniec, ciocią jest Ania" no i mam co chciałam. niby to nic takiego ale to dłupio wygląda.

bratka myślę że nie będzie widać- cos bedzie można zobaczyć ok 5 miesiąca. oczywiscie Ty to już widzisz, kazdy drobny szczegół- wzrost piersi, zaokraglony brzusio itp bo cieszysz sie ciążą i bacznie obserwujesz- lecz osoby bedące z Toba na codzień nie zauważą tak szybko więc mysle iz plotuszek nie bedzie:) to fajniusia z Ciebie filigranowa dziewczynka :)