Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość kamilsien
wazka TRZYMAJ SIE, bedzie dobrze, zobaczysz wszystkim nam sie uda w koncu. niestety musimy przejsc przez cale pasmo rozczarowan ale w koncu musi nam zaswiecic slonko, prawda?? BUZIAKI dla ciebie!!! lolcia a ja teraz bede cierpliwie czekala na efekty naszych staran... zobaczymy co z tego wyjdzie. juz 6 nieudanych prob za nami. ile to jeszcze moze trwac????

Gość wazka79
dziewczynki jestescie kochane:) dziekuje wam za cieple slowa, to duzo dla mnie znaczy! mezowi nie bede sie wyplakiwac, rodzince tez nie, a tu wejde do was i od razu mi lepiej:-) dziekuje!!!

lolcia musze pomyslec nad takim rozwiazaniem...hehe ale by byl zdziwiony:-D luleczka to co, robimy takiego psikusa naszym mezom na gwiazdke????? ;)

Gość luleczka1982
iguś to ty pewnie teraz przedwyjazdowe,zakupowe szaleństwo ? :) kamilsien,zobaczysz małe WIELKIE szczęście przyjdzie szybciej niż sie Tobie wydaje...jak już któraś pisała WIARA CZYNI CUDA!!!

wazka po to tu jestesmy:) wszystkie przezywamy to samo, kazda z nas sie łamie ale najwazniejsze jest to zeby miec nadzieje i wytrwac do konca nawet gdyby bylo mega trudno! dlatego musimy sie wspierac.

Gość luleczka1982
iguś, umówmy się tak...jak do grudnia będziemy brzuchatki to wtedy kupujemy psiaki ;)

a wiesz luleczka ze jeszcze nie... hehe sama sie dziwie ale siedze na tylku grzecznie i czekam sobie... dopiero jutro mnie 'weźmie' i bede latała jak nie powiem z czym:P dobra, tak sie umawiamy. a to oznacza ze juz mozemy szykowac kase na psiaka bo nie ma innej opcji hehe - a dodatkowo bedziemy mialy motywacje i skupimy sie nie na 'robieniu dzidzi' bo to jest straszne a na... psiuni:P

Gość lolcia52
do kamilsien kochana nasze starania bede trwac jeszcze tyla az dzidzia stwierdzi " tak to juz jest ten czas sa gotowi" i wtedy pojawia sie te 2 upragnione kreski ja zawsze sobie tak tlumacze choc za mna 1 swiadomy cylk staran ale i wczesniej zadawalam sobie pytania dlaczego do wazka 79 kochana nie masz za co dziekowac przeciez po to tu jestesmy by wspierac sie nawzajem przeciez jestesmy dla siebie grupa wsparcia w radosnych i tych troche mniej radosnych chwilach do igi i luleczki ja na waszym miejscu bym tak zrobila ale musicie sie zastanowic czy jak pojawia sie 2 kreseczki czy bedziecie miec sile opiekowac sie psiakiem:P :P

Gość kamilsien
ja mam naka nadzieje ze w koncu sie spelni nasze marzenie i wszystkie bedziemy sie tu chwalic testem z dwiema krechami. tylko kiedy:((( bo mi sie juz ten czas dluzy:(

Gość kamilsien
ale macie racje, nie ma co sie zalamywac i dolowac bo to w niczym nie pomaga. przyjdzie czas to sie uda:)))))))

Gość luleczka1982
lolciu masz rację,wtedy to będzie podwójne wyzwanie, ale chyba jedank bym tak chciała :) 2 nowe osóbki w domu,ale by było...

Gość wazka79
igunia masz racje! moze trzeba przerzucic mysli na inny tor??? przestaniecie myslec o dziecku i wtedy sie uda. kurde to ja tez chce psa;)

Gość luleczka1982
kamilsien, Ty się nie załamuj...ostatnio mówiłaś,że fajnie by było jakbyśmy się jednego dnia umówiły i poplotkowały i zobacz...może nie ma wszystkich forumek,ale... spełniło się...z dzidzią też się spełni...lepiej uważaj czego sobie życzysz ;) ;) ;)

Gość kamilsien
no wlasnie, dzis nas tu sporo jest:-) no dobra, to skoro sie spelnia to co mowie to teraz wam tu oswiadczam ze w ciagu, no powiedzmy 3 miechow wszystkim nam sie uda:-D co wy na to???

Gość luleczka1982
kamilsien trzymamy Cię za słowo ;) pewnie,że się uda...zobaczycie!!

Gość wazka79
jestem ZA

Gość kamilsien
trzymajcie mnie za slowo hihi ja wiem co mowie:-D ale sie zdziwicie jak sie spelni:P

Gość kamilsien
dziewczynki zmykam popracowac, pojawie sie kolo 12:) Milego dzionka wam zycze!!!! pomyslalam teraz o bratce - sluchajcie ona ma chyba teraz wizyte u lekarza... oby uslyszala serduszko swojej kruszynki!

Gość lolcia52
mi sie tez to podoba.. sluchajcie wlasnie sobie cos przypomniala:P:P ostatnio kupolam sobie gazete joy :) namietnie go kupuje i tam jest wielki milosny horoskop na lato ja oczywioscie w horoskopy nie wieze ale lubie je czytac i tam pisalo bo ja jestem pod znaku raka i muj k luby tez ze we wrzesniu czekaja mnie wielkie wydarzenia zareczyny slub lub poczecie czy urodzenie dziecka .. a wiec bylam w szoku gdzyz we wrzesniu biore slub wiec i moze z tym dzieciatkiem tez sie sprawdzi:P:P ale siu usmialm gdzy cztalam horoskop:P:P

papa kamilsien, przyjemnej pracy:-) rzeczywiscie, bratka mowila cos o 10.00 musialabym zerknac wstecz czy tak rzeczywiscie jest. trzymam za nia kciuki i tez mysle. bardzo bym chciala zeby pojawila sie na forum zadowolona, szczesliwa...

Gość luleczka1982
miłej pracy kamilsien. ja też uciekam, bo sterta zleceń do wprowadzenia leży obok :( też trzymam kciuki za bratkę! do usłyszonka później.buuuuuziole :)

ja generalnie nie wierze i raczej nie czytam horoskopow ale kto wie... moze robie blad;) moze w gwiazdach jest cos zapisane a ja nawet o tym nie wiem hehe

Gość lolcia52
moze moze zreszta dzlaczego nie:P:P widze ze dziweczta juz poszly.. ja tez lece nakarmic moje male glodomorki bo juz sie domagaja jedzenia papapap i oczywiscie wszytkie wyczekujemy bratke z wiadomosciami:P papapap

Gość lolcia52
uigus a pod jakiedo jestes znaku to moze ci napisze ci pisza w joy

luleczka, papa tobie tez zycze milej pracki! zajrzyjcie dziewczynki pozniej:) ja zmykam do sklepu na zakupy i tez pojawie sie pozniej:) lolcia a zerknij co dla barana napisali? moj mezus to wodnik:) kurde moze cos mi przepowiedza fajnego:)

Gość lolcia52
zaraz zerkne i napisze co tam dla was jest zapisane w gwiazdach:P:p