Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość kamilsien
zmykam dalej popracowac ale bede zagladala co jakis czas:-D milego dnia dziewczynki!

Gość luleczka1982
jestem ponownie :) wiecie co,ostatnio trafiłam w necie na taką fajną modlitwę.mam nadzieję,że niektórym się spodoba i że nikogo nie obrazi.po prostu jak ktoś ma ochotę... Modlitwa o macierzyństwo Dobry św. Gerardzie, potężny orędowniku przed Tronem Bożym, ty który dokonujesz wspaniałych rzeczy za naszych dni, wołam do Ciebie i proszę o pomoc. Ty, kiedy żyłeś na ziemi, zawsze wypełniałeś plany Boże. Pomóż mi, abym ja także zawsze wypełniała świętą wolę naszego Pana. Proś Pana Życia, od którego pochodzi wielkie życie, aby mnie pobłogosławił łaską macierzyństwa i abym mogła wychowywać dzieci Boże w tym życiu i dziedziców Królestwa Jego chwały w życiu przyszłym. Amen

przyjemna ta modlitewka :) napewno nie zaszkodzi jak sie ją będzie odmawiać- podobno wiara czyni cuda więc trzeba spróbować :)

Gość wazka79
czesc wszystkim:) luleczka ja tez mysle ze modlitwa (jesli chodzi o osoby wierzace oczywiscie) nikomu nie zaszkodzi - my juz tak jestesmy zdesperowane ze kurde jakies czary bysmy tu nawet odprawialy gdyby byla pewnosc ze sie uda:-) wiolkcia masz racje WIARA CZYNI CUDA! a ja dziewczynki czekam cierpliwie na @ bo juz pojawilo sie plamienie - o dziwo wczesniej - wiec staranka od nowa czas zaczac:-(

Gość magdalenka.s
czesc! ja tez bede ta modlitwe odmawiac:-D

Gość magdalenka.s
i tez moge czary odprawiac z wami bo rowniez jestem zdesperowana:P

Gość magdalenka.s
wazka przykro mi:( ale moze to nie objaw @. nigdy nic nie wiadomo, poczekaj jeszcze kilka dni dopoki nie bedziesz miala pewnosci. dziewczynki wiecie ze moj mezus wczoraj czytal nasze forum i byl bardzo zaciekawiony? :-D usiadl wieczorkiem i pozniej stwierdzil ze nie tylko my mamy problemy i ze skoro jest nas wiecej to nie mozemy sie zalamywac bo wszystko jest ok tyle ze to widocznie nie byl jeszcze 'nasz czas':)

Gość wazka79
madziu ja wiem ze to @ niestety... nic nie wskazuje zeby mialo byc inaczej ale masz racje, w zyciu zdarzaja sie rozne cuda:) a jesli chodzi o twojego meza to powiem ci ze moj dokladnie tak samo zareagowal kiedy przez ramie podczytywal nas:) uznal ze nie jestesmy sami z tym problemem i ze musimy sie wspolnie wspierac. a najpierw sie smial ze mnie:] ze siedze non stop przed kompem ze jesscze dobrze do domu nie wejde a juz wchodze na forum...

Gość wazka79
naprawde ja nawet jak pojade gdzies na weeken do o was mysle dziewczynki!!! kiedy wracam to lece szybko do kompa zeby zobaczyc co napisalyscie, czy sa jakies super wiesci... normalnie uzaleznienie jak nic:D

Gość magdalenka.s
ja tez czesto zagladam - nawet w pracy was podczytuje a jak tylko mam chwilke to cos skrobne:))))

Gość tysia123
hej dziewczynki. Zaglądam na ten topik od jakis 2 tyg. Mam nadzieję że jeszcze mozna się przyłączyć? Zresztą zauważyłam że od poczatku wytrwało tylko kilka dziewczyn, reszta pojawiła się i zniknęła. Dwa słowa o mnie: 27 lat, od roku baaaaaaaaaaaaardzo szczęsliwa mężatka. O dziecko staramy się 3 cykl. Na razie na spokojnie - bez wyliczania dni płodnych, testów, mierzenia temperatury itp. Biorę tylko kwas foliowy i jak w tym cyklu sie nie uda to już kupiłam olej z wiesiołka ;) Spodziewany @ - 22 lipca. Widzę, że zajescie w ciąże wcale takie proste nie jest więc juz na początku starań stwierdzlismy z mężem, że na luzie pierwsze 6 miesiecy, jak nic z tego nie wyjdzie zacznę robic badania. Oczywiście cały czas trzymam kciuki żeby sie udało,. Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom ;))) Cieszę się razem z wami, bo skoro innym się udaje, czasem po bardzo długim czasie to nam na peweno sie też uda ;)

Czesc dziewczynki. Ja dziś od rana jakaś zamulona jestem, nic nie moge zjeść bo mi śmierdzi:( Brzuszek wydęty jakbym połknęła balon9 nawet Activia mi nie pomaga:) Może coś się dzieje w brzuchu? Niby w dni płodne było przytulanie więc może się udało...

ciamciaramciam - mam nadzieje że jednak przytulanko przyniesło rezultaty- czego bardzo mocniusio Ci życzę. witaj tysiu123- im nas tu więcej tym raźniej- czas szybciej mija i oczekiwania na @ az tak mocno sie nie dłużą bo jest tu wiele wspaniałych dziewczyn które zawsze wesprą i w miarę możliwości pomogą.

Gość tysia123
aha ;) własnie licze na wsparcie, aby czas do @ tak bardzo się nie dłuzył ;)zawsze to jakoś rażniej. Zmykam do domku, 17.30 a ja jeszcze w pracy;/

ważko79 przykro mi iż prawdopodobnie ten cykl nie był szczęsliwy lecz nie wolno sie poddawać i walczyć o dzidzię dalej a napewno się uda.

Gość luleczka1982
tysia123 witamy serdecznie :) ciamciaramciam trzymamy kciuki!!! dziwczyny nie zgadniecie co właśnie podjadam...śledzie w śmietanie :) ale to żaden zank! zawsze przed @ mam ochotę na różne dziwaczne rzeczy i dzisiaj padlo na śledzie :) :) :)

Gość luleczka1982
oj przyznam się Wam do czegoś...kupiłam dzisiaj teścik i po powrocie do domciu zrobiłam...kurcze no nie wytrzymałam...oh ta moja "silna" wola ;) ale wyszedł negatywny. w sumie do @ jeszcze jakieś 5-6 dni,ale już się zastanawiam czy kolejnych testów owulacyjnych nie kupić...hmmm może jednak jeszcze poczekam.

luleczka poczekaj jeszcze z tymi testami- zarówno ciążowymi jak i owulacyjnymi- troszkę cierpliwości- za 4 dzionki kup dopiero ciązowy i zrób go nie wczesniej (nununu) a po @(ktora moze się nie pojawić) dopiero moznamyslec o owulacyjnych- takie moje zdanie:)

Gość luleczka1982
wiolkciu ja wiem, ale ja czasem taki niecierpek jestem,że głowa mała.obiecywałam sobie, obiecywałam a i tak zrobiłam!!!

rozumie doskonale bo ja tez tak czasami mam- a szczególnie wtedy gdy nie mam zajęcia to tak myslę o tym że normalnie robie testy- chociaz ostatnio to wytrzymałam i zrobiłam w dzień kiedy miała przyjść@-sukces.:)

Gość luleczka1982
wiolkcia je też już do soboty nie będę myślała o testowaniu, nie ma sensu!

i bardzo dobrze- nie ma sensu się nakręcać- wówczas wynik bedzie pewny- a teraz wiesz może jest za wczesnie i nie wykazało jeszcze więc można się troszkę posmutać- a w rzeczywistości może jesteś w ciąży- wiec najpewniej i najlepiej dla nas samych jest teścik w dniu@( no może dzień wcześniej;P hihihihih)

Gość kala83
Witam dziewczynki Ja dzisiaj odpoczywam po weselu na którym byliśmy w sobotę. Bardzo udana imprezka. A z tymi testami to macie rację że najlepiej zrobić w terminie @ a jeszcze lepiej z 2 dni po. Zawsze ten wynik będzie pewniejszy. Pozdrawiam.

tak tak tak jest najlepiej ale mało która z nas potrawi być tak wytrwałą i czekać do tych dni :):):) taka już natura nas kobietek pragnących dzidzika :)

Gość lolcia52
hej kochane:) ja oczywiscie z doskoku.:P:P ostatnio narzekalam na brak zajecia bo mam wkoncu wakacje az tu nagle zostalam obdarowana 10cioma 2tygodniowymi kruliczkami.. niestety isch mama nie przerzyla:( teraz to na brak zajecia nie mam co narzekac..maluchy jedząco 3 godziny w nocy tez ale sa takie slodkie:) a co do staran o dzidzie to jem ten wiesiolek i kwas foliowy ale nie zauwazylam abym miala cos wiecej sluzu:(.. moze to na mnie nie dziala:( ale staram sie dale i czekam z utensknieniem na owulacje ktura ma byc pod koniec tygodnia:):) mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku:):) pozdrawiam i buziaki:*

Gość luleczka1982
lolcia to ja Ciebie podziwiam!!!wstajesz do króliczków kilka razy w ciągu nocy...dobra będzie z Ciebie mamusia :)

czesc dziewczynki, tysia, WITAJ :) chyba nie dopisalas sie jeszcze do magicznej tabeli naszej hehe. pewnie jutro to zrobisz:) dziewczynki od jutra maja byc upaly i piekna pogoda:) czytalam o wiesiolku - na mnie tez chyba nie dziala bo nie zauwazylam wiekszej ilosci sluzu:(

przeklejam dla TYSI - co by nie musiala szukac wstecz:-) STARAJĄCE SIĘ: NICK...........WIEK.......CYKL.....@.........MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO Liwka.............32........1..........29.06..........Pa bianice.............1 kala83............26........24........03.07..........Koł o...................0 Kasssiula.........26.........4.........03.07...........B ielsko................0 Tysia_86.........23.........2........12.07.........Toruń ...................0 anahita...........33........13........15.07.........Wawa ..................0 ważka79 .........29.........9........15.07.........Radom............ .....0 Asiula78..........31.........7........17.07..........Kra ków ...............0 Monikaddd.......22........18........17.07.........Białys tok..............0 luleczka1982.....27..........2.......19.07.........gdans k..................0 karola.w.........24........16........19.07.........Wrocl aw...............0 PRZYSZLA MAM..26.........8........21.07..........Kielce.............. ...0 IGA...............29..........4........23.07..........PO ZNAN...............0 magdalenka.s....29.........5........24.07.........gdańsk .................0 kamilsien........29..........6........25.07........Zamoś ć.................0 JOWITA.LODZ...29.........5........26.07...........Lodz.. ...............1 bibi2206 .........26.........4........26.07..........wawa............ ......0 AAAAA1980......28.........2........27.07.........POZNAŃ ................0 misia1990........19..........1.......29.07........Bielsk o-Biała............0 wiolkcia...........27..........3.......01.08..........zabrze.................0 lolcia52...........22..........2.......02.08..........no wy sacz............o Sralis Margolis...36........2..........06.08........Kraków...... ...........1 BRZUCHATKI : NICK..........WIEK...CYKLI...TC....TERM.POR......MIASTO. ...DZIECI bratka_.......27........11......5......08.03.2010.....Tr ójm iasto....0 wazka85......24.........1.......4......09.03.2010... ...Lisburn........1 Moniakr........26...............3....................... ......Lodz

lolcia to masz teraz w domku male zoo:-D mi sie marzy piesio rasy beagle ale moj maz cos nie bardzo jest chetny zeby go kupic:( a ja taka psiara jestem ze moglabym miec cale 'stado' w domku;)