Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

dziewczyny ja to jestem chyba jakas jednak zacofana, ale ten zel do dla kobiet czy mezczyzn, czy dlaobojga??

cholerka ale mnie dzisiaj brzuch nawala................................. nie dosyc ze jestem wsciekla to jeszcze to;) ale... za kilka dni szalejemy od nowa hehe

Gość magdalenka.s
Radosna, wlasnie jesli mozesz to napisz nam jak to bylo. Ale Iga ma racje jesli jest to dla ciebie bolesny temat i nie chcesz o tym mowic to rozumiem:) anulka dla obojga:) kupuje sie go w aptece albo w rossmanie - kosztuje ok 15 zl. to zel na bazie wody wiec nie powoduje reakcji alergicznych:-) a masowac mozecie.... co chcecie;) ot takie urozmaicenie:-D nam sie podobalo! teraz to juz naprawde sobie ide:P kurde uzaleznilam sie od was baby;) iga ibuprom i po bolu hehe nie mecz sie bidulko bo na 21 musisz byc jak nowa;)

Gość magdalenka.s
Igus zrob mezowi niespodzianke i na te wasze szlenstwa zakup zel:)))))

Madziulka juz sprawdzilam w necie:-) No wybor jest niezly:P Zel na nasze szalenstwa.... nie kus;) hehe. ciekawe co na to powie moj maz hehe. BEDZIE W SZOKU!

Gość tysia123
ja jestem ;) i podczytuje caly czas, ale dzis w pracy urwanie glowy. nie wiem czy wieczorkiem bede, bo moje kochanie wlasnie wymyslilo ze ugotujemy razem kolacje - wiecie, jedzono pyszne, winko,... no i jak znam moje kochanie to raczej przed komputer nie bede miala szans usiasc ;) Chyba sobie uswiadomil ze lada dzien okres mi sie zacznie i nici z seksu i chce sie nacieszyc ;)

nie no rozumiem, a co gotujecie??? bawcie sie dobrze tysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaacha i zaden okres ci sie nie zbliza;)

Gość tysia123
A jeszcze nie wiem, ma byc niespodzianka. Mój M. robi zakupy i on dzis rządzi ;) ja mam tylko pomoc.

Gość magdalenka.s
ja napewno bede:-) dziewczynki, iga i anulka czekam na opis reakcji wazych drugich polowek:) beda was na rekach nosic hehe! zobaczycie! no to do wieczorka!

wlasnie czytalam o tych zelach i te z serii heat wplywaja na mobilnosc spermy i jezeli sie ktosstara o poczecie to trzeba sie skonsultowac z lekarzem, ale tych normalnych chyba mozna, co? te heat sa bardziej rozgrzewajace, a nie znalazlam ulotki o zastosowaniach dla tych pozostalych

Gość bibi2206
tysia ja pisałam wam ze mierzę od 3 miesięcy. no własnie trzeba najlepiej o tej samej porze. a co do termometru to mierzyłam zwykłym ale szlag mnie trafiał bo jaak byłam zaspana to te kreseczki mi się zlewały :D normalnie. w końcu mi się zbił, zresztą zwykłym trzeba mierzyć ok 5 min wiec ja zasypiałąm z nim normalnie. potem kupiłam na allegro polecany bardzo w necie microlife owualcyjny, jest elektroniczny,mierzy z dokładnością 2 miejsc po przecinku i przed wszystkim mierzy tempkę tylko kilka sekund.

Gość Radosna27
Dziewczyny oczywiście, że moge napisać o moich obijawach ciąży pozamacicznej. Diagnoza nie jest łatwa mimo że wszystko się wydarzyło w ciągu tygodnia, więc rozpisze Wam to po koleji: niedziela - dzień spodziewanej miesiączki- pozytwny test ciążowy poniedziałek-wtorek - euforia:) środa - brązowe plamienia czwartek - brązowe plamienia + klika kropli żywo czerwonej krwi, wizyta u lekarza, usg - nie widać pęcherzyka ani w macicy ani w jajowodzie piątek - badanie beta hcg poziom 620 - lekrza stwierdza, że nie mógł nic jeszcze zauważyć, bo dopiero powyżej 1000 hcg widać pęcherzyk na usg sobota - duże krawawienie - lekarz stwierdza, że to wczesne poronienie lub ciąża biochemiczna niedziela - tylko delikatne plamienie poniedziałek rano - badanie beta hcg 490 lekarz stwierdza potwierdzenie poronienia poniedziałek wieczór - silny ból w dole brzucha, tak silny, że nie można ustać na nogach, mąż mnie zawozi w ciągu 5 min do szpitala - tam usg stwierdzające krew w jamie brzusznej i skrzep w jajowdzie, diagnoza ciąża pozamaciczna jajowdowa (bańkowa) i operacja. W momencie operacji to był 3 tydzień od zapłodnienia, 5 od ostatniej miesiączki. Mam nadzieje, że Was nie wystraszyłam i nie będziecie się doszukiwać u siebie takich objawów. Teraz musze uciekać, ale zajrze do Was wieczorkiem :*

Gość Iza_R.
RADOSNA, musialas przezyc ciezkie chwile... przytulaski dla ciebie!!! i super ze opisalas nam te sytuacje - pewnie ze mozna sie przestraszyc ale przeciez chodzi o to, zeby kazda z nas zdawala sobie sprawe z tego co moze sie wydarzyc zeby odpowiednio wczesnie zareagowac w takim przypadku. oczywiscie najlepiej gdyby sie takowe nie zdarzaly ale... coz. Ojjj dziewczyneczki, zele piszecie.... najlepiej kupowac bezzapachowy jakis neutralny kiedy staramy sie o dzidzie. te wszystkie rozgrzewajace chyba nie wchodza w gre. tak mi sie wydaje. BIBI a ile kosztuje taki termometr? mowisz ze na allegro? poszukam:) ja tez zajrze wieczorkiem:-)

Gość Iza_R.
anulka sa takie 'zwykle' bez bajerow typu: rozgrzewajacy i te mozna spokojnie stosowac:-D

Gość magdalenka.s
Dziewczyny fioletowy albo niebieski - te sa 'bezpieczne' w czasie starania sie o dzidzie. fioletowy jest 'zwyczajny' a niebieski nawilzajacy:-) a przy tym fajnie pachna, sa slodkie i wogole super;)

Gość magdalenka.s
koralinka co macieeeeee?

hm Radosna widac, ze mialas przezycia, ale zycie niesie pelno niespodzianek, z dwojga zlego lepiej ze to sie stalo teraz niz w dalszym okresie ciazy. Nastepnym razem napewno sie uda:)

Gość magdalenka.s
to moze i ja zaskocze jakos mojego mezulka:))))))

Gość magdalenka.s
tak myslalam:) mowisz ze polecasz?

Gość Iza_R.
slyszalam o takiej nakladce ale nie stosowalismy. JESZCZE nie;)

yhmmmmm no mi sie bardzo podoba :)dlatego to nie nasza pierwsza;)czasem trzeba sobie zycie ubarwic...a raczej uprzyjemnic o tak...a moze wtedy nie bedziesz myslalam o dziecku tylko o......:):):)

Gość Iza_R.
Ojjjjj dziewczyny, moj maz was pokocha normalnie! ;)

Gość magdalenka.s
Wlasnie, masz racje Koralinka trzeba swoje mysli skupic na czyms innym:))))) A gdzie to sie kupuje? Tez chyba w Rossmanie cos mi sie zdaje ze widzialam. Czy to jest drogie????

Gość magdalenka.s
Izunia masz racje, moj maz tez:)) Ale my jestesmy swintuchy heheheheheheheheheheheh