Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

źoli słonko mi juz nie chodzi ze w tym miesiacu sie udalo, wogole nie w tym kontekscie sie czuje, boje sie ze cos mi sie popapral cykl...i wszystko w srodku:P

Hej Dla osoby rozpoczynającej 200 stronę Oli14 specjalna nagroda ode mnie - indywidualna porcja fluidków :D :D :D 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

koralcia - ja mam tak samo jak Ty, jak tylko cos sie dzieje, jakies bóle itd... to zaraz sobie wymyslam ze jestem chora, a to jest najgorsze co mozemy robic. mnie tez pobolewał jajnik nie widziec czemu, ale widocznie chcialo mu sie bolec i bolal. nigdy nie mialam zapalenia ani zadnego innego schorzenia babskich narządów więc tez nie wiem czym sie to objawia, ale musimy myslec kochana pozytywnie... ehhh i kto to mowi, ci, którzy mnie znaja twierdza ze jestem hipochondryczką, a ja tu morały o optymixmie daję ;)

bratka- a co dla osoby która rozpoczełą 202 stronę, że niby mniej ważna strona?? czy coo?? :P

zmieńmy tema, hm fajnie, ze juz środek tygodnia:D ciężko oczywiście było wstać... wczoraj byłam na zakupach i kupiłam 2 sukienki i sweterek i bluzeczke, a te sukienki to są takie, ze można je potem nawet w ciąży nosić:D

no do pracy tez wole spodnie, ale jakos tak przymierzyłam, specyficzne to jest, ale fajne, a ze nie moglam sie zdecydować na kolor to wziełam dwie:P

No Koralina i te moje fluidki tak zadziałały, że Ci się @ zatrzymała. Może ja już je przestanę wysyłać, bo jeszcze Wam krzywdę zrobię :P

wczoraj miałam jakoś tak, że moglabym wszystko kupić, ale sklep tylko do 21..i sie nie wyrobiłam:P:( dawno, oj bardzo dawno nie miałam takiej weny.... moj M chciał kurteczke, kolejna, wiec żona nie nie nie ...a potem było i ide na loda, a ja dalej w tany:P

Nie no żolinka, nie uciekaj dam Ci też fluidki 🌼😍🌼😍🌼😍🌼]😍🌼😍🌼]😍🌼😍🌼 No i dla wszystkich do podziału, bo się poobrażają i pouciekają zaraz :P 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

witam dziewczynki byłam u lekarza i antybiotyk dostałam taki do nosa i buzi działąjący miejscowo czyli nie groźny dla małego :) czuje się dalej fatalnie :( ale cóż poradzić L4 dostałam wiec leżakuje :P

Gość tysia123
ale nam sie fajnie kolorowo dzis zrobilo ;) superancko ;)

Gość tysia123
bratka ale ci fajnie ;) takie przerwy w pracy są super ;) i nikt wtedy nie czepia sie ze sie czlowiek obija ;)

No fajnie, fajnie, ale mi się już nudzić zaczyna, bo znowu sama w pokoju siedzę ...

Ja nie mam żadnego, ostatnio sama nie wiem na co mam ochotę. Chyba wyciągne z zamrażarnika naleśniki z nadzieniem z cukini i mięsa mielonego :) Naprawili mi system ;)

bo ja chyba dzisiaj zrobie pomysł na zapiekanke z mieskiem mielonym, jakas mnie taka ochotka naszla