Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

a co myslisz zoli ze mnie nie korcilo:P...i potem jeszcze raz przez ten wybuchowy miesiac:).. teraz nic nie zrobie :P

kurcze, ale ja tez mialam dziwny poprzedni miesiąc @ jednodniowa... potem bóle piersi (wyimaginowane chyba z resztą ;P) i głupie przeczucie no i skonczyło sie na teście i płaczu :( teraz znowu się łudzę choć czuje ze nici bo wcale nie czuje sie jakos inczej, poza piersiówkami ktore bolą, ale to chyba od nadmeirnego ich sprawdzania :D

i wiesz co zoli ja teraz nie bede sluchac ciala juz, bo ono bardzo myli....przyjdzie termin @ to bede myslec, mam nadzieje, ze to sie uda, no i czekam na termometr, ktorego myslalam ze nigdy nie kupie:D...to moja nowosc w tym cyklu i na tym koncze:D..chyba:D

ale 1dniowej @ to jeszcze nie miałam nigdy, juz dzis mojej 2 normalny dzien wiec jakas lepsza niz Twoja :)

no to tak jak ja mysle z tym jajnikiem, ze mnie tak bolal przed @...zapisalam sie do ginki, ale to jeszcze dobryy tydzien i pare dni:(

Gość tysia123
nie, no dziwczynki rozwalacie mnie na łopatki - "moja @ lepsza od twojej bo juz drugi dzien trwa ;)))) dobre ;)

A ja myślę, że moja @ najlepsza :P Bo jej wcale nie ma :D Zły dzień dziś mam... Błowa mnie boli i w ogóle jakoś nieciekawie się czuję, chętnie bym do domu polazła, ale kierownika nie ma, a do dyra prosić o pozwolenie nie pójdę .... Ehhh ....

Gość tysia123
ale mi sie znowu nic robić nie chce..... w dzien usypiam na stojąco, nawet kawa malo pomaga a wieczorem zasnac nie moge ;/ nie wiem co sie dzieje ;/ Czyzby pełnia księżyca??? ;)

Hejka! Widze, ze dyzur pelniony :) Zoli ty nie czekaj na @, bo nie masz na co czekac i juz! Luleczka jak fajnie....ja tezzzzz juz chce...jestem nastawiona juz urlopowo ,tylko jakos cholera w pracy tego nie rozumieja ;)

urlop... kiedy to bylo????????? ehhh ciężka dola nasza :( nic mi sie nie chceeeeeeeee, chyba wykrzycze to szefowi w twarz :D

Gość tysia123
popieram ;) dzis będę robic pierogi ;) a słuchajcie, wiecie co wczoraj odwaliłam ;) robiłam wafle z galaretką. Ostatnio zakupilam galaretke w kolorze niebieskim i chcialam wlasnie takie wafle. Tylko blondynka ze mnie bo nie pomyslalam ze niebieski barwnik w galaretce + żółty w margarynie = zielony kolor ;) no i wyszly wafle we wściekłym zielonym kolorze ;) galaretka o smaku kiwi jest ledwo bladozielona przy tym co ja stworzylam ;) Mój M się smieje ze wafle z Czarnobyla ;)

He He! Dobre Tysia dobre :) Ale smakowaly jak trzeba? A moze by tak zlozyc petycje, zeby tydzien pracujacy byl od poniedzialku do czwartku....w piatki to mi sie w ogole juz nie chce :( Zoli ja jeszcze urlopu w tym roku nie mialam i zaczyna sie to odbijac na mojej psychice;) Jakbym jeszcze troche tu posiedziala to nie tylko bym nakrzyczala na szefa ale i dala mu porzadnie w leb :D :D :D Ma szczescie ze wybywam i przyjade kompletnie zrelaksowana...

Niebieska galaretka to o jakim smaku ?? bo nic nie przychodzi mi do głowy ;)

Nie no...nie jest taki zly, tylko mam dosc...oddac by pewnie nie oddal, ale wylecialabym na bruk i wtedy wakacje caly rok! Musze to przemyslec :D Tysia ty to moze opatentuj :D

Gość tysia123
smak wieloowocowy. A pisze na opakowaniu po prostu: niebieska galaretka ;) Nawet nie wiem jaka to firma... ;) Smakuje normalnie - slodka, czuć jakies owoce, jak dla mnie to jagody, i jeszcze coś niezidentyfikowanego ;)