Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

brzuch mnie cos pobolewa - juz juz szybko sie głupia zaczynam nakręcać, o mmaaajj gaaddd czemu ja tak reaguje zaraz

a racjonalne wytłumaczenie bólu brzucha to to ze nażarłam sie bananów i popiłam activią :P

Gość bibi2206
hej dziewczynki :) zaczeła się szkoła i zobaczcie po mne i po iguni ani śladu prawie. i nic dziwnego ja wczoraj w szkole 12 godzin bo praca, potem rada, zebrania i od 7 00 rano do 19 00. wieczorem padłam po prostu. dziś swojej pani dyrektor już musiałam powiedziec o ciązy, mimo ze nie chciałam tak szybko ale sytuacja mnie zmusiła, bo chciała mi dokoptować tyle dodatkowych godzin ze nie wyszłabym ze szkoły. wiec posżlam i powiedziałam jej ze nie mogę z wielu powodow.

Gość bibi2206
ale przynajmniej mam tą rozmowe juz za sobą i tak musiałabym jej powiedziec, a tak mialam wymówkę :)

Chciałam się wyżalić, że odkąd się pochwaliłam, że mam jakoś więcej energii to już o 14 jestem dętka normalnie i nie mam siły się do domu doczłapać :( Nie mówiąc już o gotowaniu obiadu ... Ehhh ... Ale co tam ... dam radę ... Niedługo będzie lepiej :) Chyba :o No to idę do domu 🖐️

Gość tysia123
jejku, jeszcze prawie godzina zanim do domu ;/ juz mam dosc disiejszego dnia ;/

Gość Oleczka2333
Witam!!Ja też z mężem zaczynam starania o maluszka, zaczęlam miesiąc temu ale niestety albo stety sie nie udało. Zaraz po dnich płodnych zachorowałam i przez 2 tygodnie leżałam w łóżku.Musiałam wziąśc antybiotyk i tak sie strasznie bałam,że jak sie okaże,że jestem w ciąży to kurcze brałam antybiotyk.Jednak dostałam @ i w sumie dobrze bo tak to przez całe 9 miesięcy bym panikowałai.I POSTANOWIENIE MAM TAKIE: będzie to będzie!!!tRZEBA SIE WYLUZOWAĆ- UDA SIE TO sUPER!! Trzymajcie kciuki!!Bedę tu zagladać :))

witam was dziewczynki powiedzcie mi cos na temat tej choroby co od kotów można mieć ?? i co jak się jest w ciąży i się ją ma ?? a tak wogole to dzis już się lepiej czuje i zapisałam się do innego lekarza bo ta baba to jakoś mi nie podchodzi :P

Gość Oleczka2333
ta choroba to toksoplazmoza, wiem,że może ona powodowac duże wady płodu i jest dość grozna. Dlatego powinno sie zrobic nadania na toksoplazmoze przed ciążą, bo jeśli sie ją ma to leczenie przed ciążą jest skuteczne i szybkie a niestety w ciąży juz nie za bardzo...

Gość Radosna27
Witam Jakoś nas mało ostatnio. Tylko Koralina i Żolinka trzymają fason i pełnią codziennie dyżur na forum. Ja odliczam do terminu @ - 2 dni. Objawów ciążowcyh dalej brak. Tylko tyle, że piersi delikatnie pobolewaja (może od ich sprawdzania juz u Żolinki :) ), ale nie sa takie twarde jak normalnie przed okresem. Bibi_ty kiedys pisałaś,że też nie miałas zadnych objawów. Ale to tak serio żadnych żadnych? Śluzu? Ani piersi? A teraz jak masz? Pojawiły się jakieś czy dalej bezobjawowo?

Gość Radosna27
Oleńka_witaj w naszym gronie. Wskakuj do tabelki. Misia_jak sie dziś czujesz? Już choć troche lepiej?

Gość Oleczka2333
to trzymam kciuki żeby @ nie było!!!!:)

Gość Oleczka2333
Kochana powiedz mi co to za tabelka??Bo pierwszy raz tu jestem i nie mam pojęcia co to za tabelka:)

Gość Oleczka2333
uuu chyba nikogo nie ma więc znikam:(, trzeba troszke domek ogarnąć

Gość Radosna27
STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@...... .MIASTO(WOJ)......DZIECKO Coolturka..........28.........1.........04.09.......Wars z awa.........0 Radosna27............27........5.........12.09.......Kie lc e...........0 ważka79 ...........29........11.........14.09.......Radom........... .0 Asiula78............31.........8............15.09....... Kra ków ...........0 IGA.................29.........7..........15.09......POZ N AN.............0 żolinka..............28..........1.........16.09...... jaworzno.........0 tysia123............27.........5........18.09.......lub lin...............0 magdalenka.s.....29.........7.........20.09.......gdańsk . .............0 kamilsien..........29.........8.........20.09.......Z amo ść............0 s2......................24........11..........20.09..... ...Poznań..........0 AAAAA1980.........28.........4.........21.09.......POZNA Ń ..........0 zuzanka staranka 80.29......9.......22.09.......Koszalin.............1 Sralis Margolis.......36.........4.........26.09.......Kraków...... .....1 Iza_R.................30.........9.........28.09.......Ł ódź..............1 ciamciaramciam...25.........4.........28.09.......Wrocła w .. ......0 wiolkcia..............27.........5.........03.10.......z abrze...........0 Oli14...................29.........16.......04.10....... .Haga.. .........0 Gosiątko21...........21.........3.........19.09........Z .Góra..........0 Koralina82............27.........4.........06.10........ ...Byd........0 Kati25+................25.........7.........02.10....... woj.śląskie......1 BRZUCHATKI : NICK.......WIEK...CYKL..TC...TERM.POR....MIASTO...O.M..D ZIECI bratka_......27....11....14....05.03.10....Trójmias to...28.05...0 wazka85.....24.....1.....8.....09.03.10....Lisburn. ......3.06.....1 Moniakr......26.....3...........02.03.10.......Lod z................... Monikaddd...22....18...........26.03.10....Białysto k............ misia1990....19....3.....5/6...05.05.10....Bielsko-Biała ..29.07....0 anulka-84....24....5......5.....07.05.10...Bydgoszcz.... ..27.07....0 bibi2206 .....26....5 ....6.....02.05.10.... wawa ........29.07......0 chyba ta jest najaktualniejsza

Gość Oleczka2333
ooo widze,ze sporo Was dziewczyny:)

Gość Oleczka2333
ale zbieg okoliczności, Radosna mieszkasz w Ck i ja też:)

Gość Radosna27
Fajnie. Będziemy mogły sie wymieniac informacjami na teat lekarzy, szpitali itp.

Gość Oleczka2333
A PEWNIE,ŻE TAK:)

Gość Oleczka2333
ja chodze do Szczurkowskiej na Śląskiej ona przyjmuje, a Ty jeśli moge wiedzieć??

Gość Radosna27
Przepraszam, ze tak wolno odpisuje, ale tak mi dziś net wolno chodzi. Ja do dr Wydrzyńskiego, przyjmuje na Warszawskiej, pracuje w szpitalu na Kościuszki

Gość Oleczka2333
aha, ja też myślałam póżniej pod kątem porodu i wszyscy polecali mi,żeby rodzić na Czarnowie i ona właśnie tam pracuje

Gość Oleczka2333
ale wiadomo każdy mówi co innego jeden Kościuszki drugi na Czarnowie, ja zdecydowałam sie na Czarnów bo moja znajoma tam pracuje więc zawsze to bratnia dusza bedzie w przyszłości:)

Gość Radosna27
W sumie ile pacjentek tyle opini, choć o Czarnowie nie słyszałam jakiś złych. Znam pare dziewczyn co tam rodziły i sa bardzo zadowolone. Kilka miesięcy temu leżałam na ginekologii na Kościuszki i była bardzo dobra opieka, więc narazie jestem pod opieka lekarza z Kościuszki. Oleczka dopisuj sie do tabelki :)

Gość Oleczka2333
ja jestem!!Radosna a jak tam sie dopisać skopijować i wpisać się na koniec???