Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowonawrócona

Ludzie, którzy nie posiadają Chrystusa, są zupełnie bezwartościowi.

Polecane posty

Gość iyyiy
no właśnie,bóg wybiera. moich modlitw,jeszcze jak sie modliłem,nie wysłuchał nigdy.no ale trudno sie dziwic,w koncu jestem bezwartościowym chujem :O kazdy,kto nie wierzy jest przecież gorszy

Gość iyyiy
nowonawrócona,jaką wiarę wyznajesz?

Gość nowonawrócona
Nawróciłam się w Kościele Zielonoświątkowym. Uważam, że katolicy trwają w wielkim błędzie, a właściwie w wielu błędach...Jest kilka zasad... TYLKO Chrystus (nie modlimy się do Marii Jego matki albo do tzw. świętych, to sie nie podoba Bogu), TYLKO BIblia zawiera całą prawdę potrzebną do zbawienia (nie tradycja Kościoła)... TYLKO BOGU SAMEMU CHWAŁA

Gość iyyiy
no oczywiscie,ze sie nie podoba.zadnemu guru nie podoba sie,jak na pierwszym miejscu stawia sie kogos innego.bo guru chce miec wladze nad wszystkimi.

Gość iyyiy
ja tam nie wiem,dla mnie te religie to wymysł ludzi i już.chyba nie potrafiłbym już uwierzyć w boga.

Gość szatan onanista
i tak sie wszyscy niedługo spotkamy w moim krolestwie :classic_cool:

Gość tajemnicze słowa
Wiara polega na uwalnianiu z siebie dobra,miłości i piękna,a nie na oddawaniu uczuć swoich ideałom,do których nie każdy jest w pełni przekonany. Życie polega na wiecznym odnajdywaniu w sobie powodów do miłowania. Na wielkim placu stoi Budynek, w którym spotykają się ludzie, by unosić w sobie duchowość. Budowali jego serdecznie.A stał będzie dotąd,dopóki wierzyć będą że jest miejscem dla ich zbawienia.Gdy dnia pewnego zacznie im przeszkadzać, odwrócą się od niego...

Gość szatan onanista
ja jestem zajebisty,bóg to tępy frajer,ja mu jeszcze pokaże!!!