Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35691562

Dlaczego kobiety wolą

Polecane posty

Gość 35691562

Facetów z dużymi pałami . Czy naprawdę w tym wszystkim chodzi o to by facet miał kutasa jak kij bejsbolowy. Czy dla was kobiety nie liczy się już inteligencja poczucie humoru jakim jest się człowiekiem w życiu ?

Gość thj7k6k88l778l
zależy któe kobiety:) jeśli podobają Ci sie puste lalunie to sie nie dziw:):D

Gość Diabollic
Generalnie każda lubi większe niż mniejsze i nie ma to znaczenia czy to pusta lala i elokwentna dama :)

Gość hgjgjfkdy
a ja uwazam ze srednie sa najlepsze, najlatwiej wtedy dochodze jak mnie taki sredni rucha :-)

Gość Danabanana0009
Właśnie.Poza tym im większy kutas tym szybciej my kobietki osiągamy orgazm i jest mniej wysiłku. A jak jest mały hujek to musi się sporo napracowac żeby dogodzic kobiecie

Gość Danabanana0009
a juz wogole najbardziej to lubie jak mi moj wujek Stefan zapycha do tyleczka wlasnorecznie wystrugany kolek osinowy. Takie sa najlepsze

Gość ...odp
Jesteś chyba dość młodym człowiekiem i obracasz sie w kręgach łatwych panienek. Każda inteligentna kobieta powie Ci że: - najbardziej seksownym organem u mężczyzn jest ich umysł..:) Oznacza to inteligencję, poczucie humoru, uprzejmość, kultura osobista..itd... Jeżeli więc masz dziewczynę dla której wykładnią męskości jest jego penis, to ją zmień, bo oznacza to że traktuje facetów podmiotowo i nie warto dla niej tracić czas. Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów..:)

Gość błądddd
- najbardziej seksownym organem u mężczyzn jest ich karta kredytowa

Gość motylek8
Nie liczy się kasa ani wielkość tylko wnętrze faceta

Pałkę musi mieć, ale bez przesady. A poza tym mózgu też powinien umieć używać. Jeśli posiada te dwie niezbędne cechy, to nadaję się teoretycznie na normalnego faceta.

Gość sukrei
sorki, nie mam ciipy jak wiadra wiec nie kreca mnie duze paly, boli to jak cholera, wiecej z tym problemow by znalezc dogodna pozycje niz z jakims malym fiutkiem, tragedia :O normalne fiuty sa najlepsze bo mam normalnego rozimiaru cipe, o ile nie mniejsza nawet :O

Będziesz zgarbionym chuderlakiem ze szczurzą klatą. Smutno spojrzysz na swoje odbicie w lustrze. Dyskretnie odsłonisz slipy, by po raz kolejny przekonać się że od czasu kiedy rosły Ci włosy łonowe, to co miało urosnąć zastygło. Dla kobiety każdy kutas jest dobry, który płaci.

Gość kiki900
jak kturas ma rozwalona cipe to lubi duze paly

nie rozczka a czarodziej wazny. anyway, mialam kiedys kolezanke, ktorej facet mial ogromnego penisa i mimo iz probowali ponad 3 miesiace, to musieli sie rozstac, bo ja zwyczajnie bolalo.