Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalalalala

porzadki domowe

Polecane posty

kochani, jak sobie radzicie z utrzymaniem porzadku w waszych domach? Ja chyba nie potrafie ;-/ u mnie jest czysto tylko przez chwile...

Gość pani fotograf
to tak jak u mnie tez chciałabym znac sztuczki tych pan ktore maja porzadek non stop

Gość pani fotograf
ja zle sie czuje w domu gdy jest bałagan ale z kolei nie mam sił by wciaz biegac ze sciereczka

na 40m2 ciezko jest utrzymac porzadek, z drugiej strony to tak malo... moze jakas pani co zna metody na utrzymanie porzadku sie dopisze?

Gość pani fotograf
ja stwierdziłam ze mam w domu zbyt duzo rzeczy i wyrzucenie ich znacznie uporzadkowałoby moj dom Ale jak je wyrzucic skoro moga sie przydac ??

chcialabym zeby u mnie bylo wciaz czysto, ale jak tylko moi rodzice przyjada to zaraz wytykaja palcami ze to niezrobione, tam kurz a gdzie indziej pajaczek. a mnie juz rece opadaja bo wcale nie widac efektow mojej pracy...

nie jestem doskonała:) najlepiej zmywać naczynia nawet kiedy w zlewie są 2 talerze:) ja co dzień kurze podłogi i naczynia :) podłogi są najważniejsze:)

nie jestem doskonała:) najlepiej zmywać naczynia nawet kiedy w zlewie są 2 talerze:) ja co dzień kurze podłogi i naczynia :) podłogi są najważniejsze:)

wszysto robic na biezaco.Nie dopuscic zeby zrobily sie zaleglosci:) Nie cierpie jak rano zostaja brudne naczynia wiec je zmywam po to,zeby po przyjsciu z pracy miec pusty zlew:) Po zdjeciu prania od razu prasuje ogladajac np.jakis film,program Odkurzam co 2 dzien.Podlogi zmywam 2 razy w tygodniu:) Codziennie jest co robic:) No i wymagam utrzymania czystosci przez innycdh domownikow Byty sciagane przy drzwiach Kazda rzecz ma swoje miejsce Ciuchy albo w szafie albo w brudowniku