Pebi 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Ja już wracam do domku, niestety na solarium nie byłam:( Pieniędzy mi już zabrakło:( Kupiłam sobie buty na wysokim obcasie, nawet nie wiedziałam, że noga chudnie, bo nie miałam problemu z kupieniem butów, tylko jak ja w nich będę chodzić:P Mendit na tej stronie są fajne ćwiczenia jakbyś chciała:) www.wdziek.info Wy mnie tak podziwiacie, a nawet nie wiecie jak ja wam zazdroszczę, że macie mężów, kogoś kto was kocha, a ja dlatego się odchudzam by kogoś znaleźć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Pebi kochana napewno znajdziesz-jestem wiecej niz pewna o to:) jestes jeszcze mlodziutka przeciez i do tego bardzo ladna:) na dokladke wyksztalcona (prawie),madra i ambitna (to widac akurat na tym topicu). Zaslugujesz na super faceta i napewno gdzies taki na Ciebie i na twoja corcie czeka:) glowka do gory! Co do solarium to odradzam-interesuje sie tym od dluzdzego czasu i coraz to nowsze badania pokazuja jak szkodliwy jest wplyw solara:/ Sama kilka razy korzystalam zwlaszcza przed slubem,ale coraz czesciej media bebnia o rakotworczym dzialaniu lamp (co juz jest potwiedrone).U nas tzn w Niemczech juz nawet jest zakaz solarium ponizej 18roku zycia.sczerze to wole sie oplaic na sloncu lub zastosowac samopalacz:) buty na szpilkach cholernie mi sie podobaja ale nie umie w nich chodzic:( normlanie mnie nogi zawsze tak bola ze hej-pewnie nadwaga to jedno ale tez mam takie nogi dziwne ze kazdy but mnie obciera prawie. na szczescie moj R. jest rowny ze mna wiec z wiadomje przyczyny nie chodze w wysokich-max.6cm:) Mandhi-to faktycznie masz wahania tej wagi...a ile masz lat??robilas kiedys badania hormonalne?czasami w hormonach tkwi przyczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 dziewczyny wlasnie zrobilam cos fajnego i kobiecego:)pomalowalam sobie paznokcie u rak i nog czerwonokrwistym lakierem:) sa super! :D polecam podobna czynnosc na poprawe humoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 http://www.essence.eu/de/produkte/naegel/nagellack.html taki mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 13, 2009 Wiecie Dziewczyny jak to jest, dla nas dzieci zawsze będą małe...;) Mój syn to już nastolatek, ma wiecej nauki, swoich kolegów (właśnie poszedł z kolegą na rower :)) i mniej czasu dla nas...:) Zresztą kiedy sie pracuje na zmiany tego czasu ciągle brakuje... Pomijając ten temat widzę, że Wy też za swoimi sprawami biegacie. Pebi Super, że to zwykła formalność i nic poważniejszego ;) Kochana, Ty Jesteś taką super dziewczyną i bez odchudzania, ze pewnie i tak faceci sie za Tobą oglądają :) Jeśli jednak potrzebujesz choćby dla samej siebie być szczuplejszą to wiesz (już to parę razy Ci pisałam), że to osiągniesz :D Tak będzie, ja o tym wiem...;) Mendhi Twoje osiągniecia były ogromne co oznacza, że potrafisz walczyć z własną nadwagą :) Mam nadzieję, ze na tej dietce ładnie spadnie Ci parę kilo, a to będzie tylko początek do dalszej walki. Trzymam kciuki :D Babeczka przy kości Jeśli chodzi o peeling to ja robiłam chyba tak jak wszyscy tzn,zaparzone fusy z kawy mieeszałam z balsamem dodawałam kilka kropli olejku cynamonowego(mocno rozgrzewa) a także geraniowego i nakładałam na ciało. Następnie owijałam sie folią... Napisałam peeling ponieważ czasem wmasowywałam sobie w ciało tą "miksturę"...:P Ja dziś też byłam na zakupach, ale takich spożywczych, ugotowałam obiadek i mam zamiar poprasować ubrania synowi na wyjazd. Miłego wieczoru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 13, 2009 Babeczka przy kości Wow! Niezły kolorek :) chyba najmodniejszy w tym sezonie. Ja u stóp maluję sobie na śliwkowy taki bardzo ciemny, natomiast u rąk preferuję barwy jasne, mleczne jak we francuskim manicure. Jednak przyznam, ze moze skuszę sie na coś tak efektownego na 22-go bo bardzo ważna imprezka w gronie przyjaciół się szykuje ;) Buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 hmmm pomysle kiedys o tym pilingu kawowym-sprobowac zawsze mozna :)ale napewno nie przed weekendem tylko po jak juz. ja tez musze dzis prasowac i sie spakowac... co do diety-dzis tez OK-rano zjadlam kanpoake z szynka i 2 pl.pomidora, wypilam kawe,pozniej jogurt brzoskw.z müsli,i salatke zielona z pom+ogorkiem+papryka i tunczykiem.Podzielilam na 2 porcje i mysle ze jeszcze zjem ta 2czesc.wypije tez herbatke Slim i basta na dzis. jutro rano sie waze i podam wynik czy cos spadlo:)mam nadzieje ze tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 no kolorek naprawde fajniuki:) a do tego sobie ostatnio dokuppilam takie klapki na lato:)pasuje kolorystycznie! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d955055614a4ada.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 13, 2009 Babeczka przy kości Na pewno kilogramy będą spadac po takim zdrowym jedzonku :) Życzę powodzenia i czekam na wynik :) Jeśli chodzi o klapeczki bo sobie je obejrzałam...:P Superowe są :) Lubię taką wysokość buta lub klapek, a klapki po prostu uwielbiam nosić. W tym roku zakupiłam sobie takie troszeczke podobne tylko bardziej zabudowane w kolorze białym ale też z klamrą :) Właśnie zastanawiałam się nad kolorkiem czerwonym... tylko, że nie noszę nic czerwonego, a raczej ostatnio żółty i fiolet u mnie dominuje w sezonie letnim oczywiście :D Kochana Twoje nóżki to teraz pięknie będą wyglądały w tej czerwieni :) do pozazdroszczenia...Tak trzymaj, a co niech inni, czy inne patrzą z zazdrością :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 hehe noemi ja tez lubuje sie we fiolecie i w zolci:))kocham te kolorki.i jeszcze zielen:) a czerwoen klapki tez mi do niczego nie pasowaly ale skusilam sie bo fajne w dodatku kupilam je na mega przecenie:) za 7,45€ w deichmannie.moze w PL tez sa przecenione?cena warta towarku-fajne i nawet wygodne-oprocz tego ze mnei obcieraja ale ja w kazdych butach tak mam-nawet tenisowki mnei potrafia obgrysc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 13, 2009 Wiem, wiem warto by było po wyprzedażach pobiegać można cos fajnego wypatrzeć :) Muszę już teraz niestety nieco ostrożniej z wydatkami...ponieważ koniec sierpnia to czas szkolnych zakupów... :( No ale przy okazji...kto wie ;) Ja jakoś za fioletem nigdy nie przepadałam, ale jak sie już skusiam to się okazało, że całkiem, całkiem mi w nim...:P Ja właśnie w Deauch... sobie na wiosnę kupiłam fajne fioletowe balerinki, super cena i na początku przez parę wyjść też mnie obcierały ale teraz mogę w nich chodzic na okrągło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 za to ja na okraglo po wyjsciu przychodze z obtarciami-mam to chyba po babci:) aha ale tylko jak zakladam na gola stope,bo na skarpetke czy rajtke to nie ale kto to widzial choczic w lecie w rajtkach i to butow z odkrytymi palcami-poza tym oblecha:O hehe jak tam wasze dietkowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Hey dziewczynki widzę, że o autach rozmawiacie:) ja ostatnio miałam fajne czerwone na małym obcasiku i na początku tez mnie obcierały zresztą jak każde buty:( Ale mama mi powiedziała o wkładkach do butów i teraz tak mi się w nich wygodnie chodzi, że mi ich szkoda:( ale fleki są już okropnie poobcierane:( a za te dzisiejsze dałam 20zł, była wyprzedaż w stepie i nie mogłam się oprzeć kupić butów za tak niska cenę:P może zrobię później zdjęcie i wam pokaże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Babeczka z dietkowaniem średnio:( ale czasem można trochę odpocząć nie?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 13, 2009 Pebi Odpoczywaj sobie z dietką, a co... coś ci się od zycia należy ;) Ja też dzisiaj pozwoliłam sobie dodatkowo na ogórka małosolnego i odrobinkę rybki którą robiłam domownikom na obiad. Trudno tak całkowicie rezygnować z jedzenia na dłuższą metę. Pozdrawiam Cię serdecznie, buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Zważyłam się wieczorem i waga pokazuje nadal 88, a wieczorem zawsze miałam z 2kg wiecej:D Więc zabieram się jeszcze za wieczorne ćwiczenia;) Może jutro osiągnę swój cel wakacyjny:P Noemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 pewnie dawaj linka Pebi-obczaimy:) ale 20zeta to fiu fiu cena niezla...az zal nie brac:) mi sie raz udalo kupic kozaki na wyprzedazy za 5€.uwielbiam je choc juz sa tak zniszczone ale zal je wyrzucac.Kiedys tez kupilam ale w PL botki za 30zl-tez super a fleki zdarte na maxa-za ciezka chyba jestem:( ja sie waze jutro-ciekawe tez na wieczor wiecej waze z reguly-ciekawe dlaczego tak jest? od diety trzeba czasami odpoczac to prawda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Pebi zycze ci z calego serca abys jutro ujrzala na wadze upragniony pierwszy wynik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 13, 2009 Dziękuję babeczka Ja liczyłam że chociaż te 87kg ujże do końca moich wakacji czyli do końca września:P Ale teraz będę miała nowy cel do końca września ujrzeć 79kg;) Ciekawe czy mi się uda:P Właśnie zrobiłam 180powtórzen abs, 60przysiadow i kilka ćwiczeń na ładny biust:) Jak jutro nie zapomnę to zrobię zdjęcie i wrzuce link, może nie są to aż tak cudne buty, ale za 20zł na prawdę warto, nawet jak szybko się zniszczą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 14, 2009 hej dziewzynki,dzien dobry:) ja tylko przelotem bo cos pozno wstalam o 10.20 musze wyjsc z domu.. a jeszcze musze sie wykapac,wygolic nozki ladnie ale przed tym zrobic cwicznia-chyba nie zrobie calej a6w bo dzis mi wypada 3 powtorzenia-a 2 bylo ciezko-pozatym dlugo czasu mi to zajmie:/ a sie spiesze no a po 3 jestem wiecej niz pewna ze u tesciow nie bede cwiczyc...troche mi nie pasuje ten wyjazd bo fajnie mi szlo z dieta i w ogole...ale obiecuje sie nie rzucic na zarcie...mam nadzieje ze nic nie przytyje chociaz spowrotem-bo na chudniecie sie nie zapowiada:( ale jak obiecalam wpisuje wage-weszlam na wage a tu 78,3kg.WOW!przeciez sie nie glodzilam-jestem naprawde pod wrazeniem.az zal mi to przerywac...ehhh... odezwe sie jeszcze pozniej... pebi butki za 20zeta jak fajne to chocby na 2 razy sie oplaca-zawsze sobie mozna humor poprawic:) bedzie mi was brakowalo przez weekend! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 14, 2009 co jest kurcze?wszyscy spia czy co? a aj juz po cwiczeniach:),wykapana,wybalsamowana-zaraz zabieram sie za suszenie i ulozenie wlosow :D wczoraj popakowalismy sie i maz zabral torbe z wszystkim samochodem do pracy ja tylko dojde do niego i w droge:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik -dziekuje bardzo Napisano Sierpień 14, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 14, 2009 heyjestem ja też niedługo na zakupy i będę musiała odłożyć ćwicznie na póżniej:( babeczka gratuluje ja marze o 7 z przodu, ale kiedy to bedzie:( za chwile wrzuce link bucikow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 14, 2009 http://i30.tinypic.com/o6msqv.jpg http://i31.tinypic.com/314tb1j.jpg to buciki:) a u mnie na wadze 87,5kg ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aswop Napisano Sierpień 14, 2009 hej pozwoliłam sobie wejść na wasz topik choć ja waze o wiele mniej , jednak mam bliską osobę która zmaga się z duzą ilością zbednych kilogramów i robi to z wielkim powodzeniem. NIgdy nie zdawalam sobie sprawy jak ważną rzeczą jest przestrzeganie ustalonych pór posiłków, to co powtarzają w każdym artukule poświęconym diecie. Ale to prawda! osoba o której piszę stosuje się do tego jedząc 5 posiłków dziennie, co 3 godz, zaczyna o 9 , ostatni je o 21, nie głodzi się , a mimo to chudnie, spadła już ze 100 kg do 85. 15 kg w dwa miesiące, to fenomenalny wynik. To tyle, życzę wam powodzenia i wytrwałości, mnie też by się przydały do rzucenia papierosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Pebi super buciki-powiem ci ze mam prawie takie same tylko brazowe:) tylko dalam za nie po przecenie 19€ czyli ok 80 zl wiec zrobilas zloty interes:) wrzucilabym linka ale zabieram je ze soba wiec sa w torbie uz w samochodzie...ale bardzo zgrabnie nogi wygladaja w tym modelu butow:) no ja zawsze wazylam 70-pare kg-roznie to bywalo.ale 80 kg nigdy!do slubu tez mialam 78kg-tak szybko go zorganizowalismy (w 2,5mca tylko) ze jakos nie zdazylam schudnac-zrezsta jak to przy organizacji bylo duzo zametu i nie mialam do tego glowy.wtedy tez jeszcze pracowalam i mialam duzo stresu.. terza nadszedl czas na schudniecie.zaluje ze do slubu nie wygladlam szczuplej ale co tam... pebi ty sie nie martw-waga spadnie i bedzie git zobaczysz:)tylko na to trzeba niestety czasu... ide cos zjesc jakies lekkie sniadanko i sie ubieram i zbieram....czas pedzi jak szalony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 14, 2009 aswop dziekujemy za rady-problemw tym ze kazdy te zasady zna ale u kazdego waga spada inaczej-pozatym do odchudzania potrzebna jest silna wola-niektorzy ja maja a niektorzy wcale. pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 14, 2009 No to teraz tym bardziej nie żałuje, że buty kupiłam:P Na pudełku jest 10 cen, widzę że było po 30zł i po 60zł, nie wiem jaka pierwsza była cena:P Ja też zabieram się za szykowanie, trzymam kciuki, żebyś i Ty osiągnęła swój cel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka przy kosci 0 Napisano Sierpień 14, 2009 hehe no pewnie ta najwyzsza byla pierwsza:) najwazniejsze ze fajna okazja i byle byly wygodne:) zycze wam milego weekendu dziewczeta moje! :* do uslyszonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noemi555 Napisano Sierpień 14, 2009 Dziś późno na topic weszłam, przyznam pospałam troszkę dlużej...ale te ostatnie dni urlopu muszę wykorzystać na spanie (też :P) Kurcze nie zdążyłam sie z Babeczką....pożegnać przed jej wyjazdem :( Mam nadzieję, że weekend będzie udany i nie będzie źle z jedzeniem. Da rade :) Pebi Witaj Kochana :) Ja po południu też wyjeżdżam syna zawieźć na tygodniowy pobyt na wieś :) Jutro już będę w domku więc zajrzę co u Ciebie słychać :) U mnie dziwna sprawa z kilogramami...Nie spadają. Wiem, że ściśle się diety nie trzymałam w czoraj, ale przecież około 20 dag rybki i 1 ogórek małosolny to dużo kalorii nie mają...:( Nie wiem może to przez jak zwykle sprawy z WC ;) Kochana Ty sie wcale nie załamuj, idzie Ci bardzo dobrze, odpoczniesz sobie troszkę od diet...:) i znowu zobaczysz spadek kg. Tak będzie zobaczysz :D Muszę ten Twój nowy zakup zobaczyć i ocenię. Jednakże na tak niską cenę to każda kobieta chcialaby buciki kupić :P MNie udało sie z miesiac temu kupić klapeczki(żółte :)) na allegro właśnie z przesyłką za 20-parę zł. Radość ogromna mimo, ze jeszcze w nich nie chodziłam...:) ale mam....:D Głupie to troszkę, ale pewnie jeszcze założę :) Dziś sama nie wiem co mmam jeść niby powinnam jajka ale skoro mam zastój ...to może.. sama juz nie wiem :( Jutro mam zamiar zrobić sobie normalny dzień(taki dzień odpustu)Ale co dzisiaj zrobić to nie wiem....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach