Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z duzego miasta

duzy nos

Polecane posty

czy jesli dziewczyna ma lande rysy twarzy, piekne oczy, jest zgrabna itd a ma troszke wiekszy nos niz typowa''lalka barbie'' to juz sie nie podoba?? widzialam w jednym z tematow ostatnio zdjecia dwoch dziewczyn. obie byly ladne, ale w komentzrach pisali ze podoba im sie za z mnijszym nosem, ze tamta ma za duzy, itd. ale wcale nie byl duzy jak jakis kartofel!!! poprostu normalny, a tamta druga miala bardzo malutki... to dziwne...

a mopgłbys znalezc w necie jakas fotke podobna do nosa twojej dziewczyny , wtedy powie Ci czy jest duzy czy nie, sama kiedys miała z tym problem , co jednak okazało sie ze moj nos nie jest brzyydki;)

Gość ciekawa jestem czy
no właśnie jeśli, kobieta, jest szczupła, zadbana, ma ładną figurę, włosy a defektem jest tylko ogromny nos to czy może sie podobać?

Gość ciekawa jestem czy
duży nos nigdy nie pasuje

Gość ciekawa jestem czy
jak masz duży nos to ratują cię tylko duże cycki i głęboka cipa - inaczrj masz przechlapane wsrod facetów

Gość Sparks123
Niestety ten nos jest duży, za bardzo rzuca się w oczy i trochę szpeci twarz.

ale w komentzrach pisali ze podoba im sie za z mnijszym nosem, ze tamta ma za duzy, itd. ale wcale nie byl duzy jak jakis kartofel!!! a te komentarze pisali faceci czy kobitki :D

Gość Sparks123
Faceci są bardziej okrutni jeżel chodzi o oceny dużych nosów u kobiet.

Gość Sparks123
Zły link.

nie wiem czy faceci czy kobiety, raczej kobiety a co?? jak np tak tu sobię czytam jak jakaś kobitka wklei zdjęcię to inne lubią sobie poużywać ( nie wszystkie oczywiście ) :( :(

margareta ale ona miala operacje!!

Gość Nestea45
Ma duży nos, jak u boksera. Ogólnie twarz ładna tylko nos ją szpeci.

Gość w ogoole nie wyfglada jakby
ten nos był za duży sliczna dziewczyna na tamtym zdjeciu jakos tak wyszło a gisele byla piekna i z tamtym nosem,ale trzeba przyznac ze z tym "nowym" wyglada ...szlachetniej?bardziej sexy niestety nos potrafi zeszpecic piękna twarz sama mam dosyc spory,nie jakis gigant,ale mały nie jest,troche taki kartofel,heh ale operacji sie nie poddam bo to zawsze jest ryzyko a widzialam takie makabryczne przypadki operacji plastycznych nieudanych że mi sie odechcialo na zawsze wole miec to co mam,niż ryzykować taką masakre,kłopoty z oddychaniem i ogolne kłopoty zdrowotne

Gość janek44444444444
Nestea45 Ma duży nos, jak u boksera. Ogólnie twarz ładna tylko nos ją szpeci. co ty wygadujesz??? czy to jest bokserski nos?? haha ma ladny,szlachetny nos! i pasuje do jej twarzy...

Gość złota kupka z dupy slonia
zal jestes brzydka i masz nos jak siur słonia

Gość julkaa191919
''jestes piekna.'' Skrzypowita;)

Gość z taką kichawą
szału nie zrobisz

Gość taki tam jeden
Ladne kobiety, nie rozumiem o co chodzi z tym wielkim nosem, jak to napisalas to sie spodziwalem czegos w rodzaju hogaty ze smerfow a tu widze ze robisz z igly widly. Obys tylko takie zmartwienia w zyciu miala :) Pozdrawiam

niestety czesto przed brzydki nos calkiem ladna dziewczyna wydaje sie brzydka na pierwszy rzut oka. a ta blondyneczka jest całkiem, całkiem ;)

Gość mirek z poznania
jak dla mnie to ma NORMALNY nos!!! spodziewalem sie zobaczyc nwielki nochal, a to jest normalny nos i fajna dziewzcyna!!!!