Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilkja

do cholery, jaki to jest meski facet- wklejac foty?

Polecane posty

Gość onaaaaaa__Aaaaa
po co wystarczy opis zachowana i wygladyu;)

Gość siostra2
zygus to pewnie dla dziebie ideal kobiety to splaona skwarka z tipsami a hulk mi jakos smierdzi

Gość poputak
faceci sa mescy dopoki nie poznadza kobiet pozniej to tylko mescy faceci

Gość ilijka
e to ja chyba nie lubie meskich facetów

Gość ilijka
a ibisz?

Jak dla mnie pan Ibisz jest kompletnie aseksualny i nie zrobiłabym sobie dobrze myśląc o nim. Jest maksymalnie nijaki.

Gość umalowanana
wiecie ja tego zdjecia nie mam ale kiedys jakas panna tu wklejala linka do zdjecia takiego fajnego kolesia. moze ktos kojarzy zdjecia na voila raz wkleila jego zdjecie jako swojego faceta a za drugim razem wystawila go na licytacje. ktos moze kojarzy bo probuje znalezc ten temat a nie moge:(

Meski facet to facet któremu mogę zaufać, który pokrzyczy jak jest powód, i pochwali jak jest powód. Facet który doceni to że dobrze gotuję i to że zawsze ma czyste ubranko. Facet który pomaga wychowywać dzieci i bierze za dzieci odpowiedzialność. Facet który potrafi kochać i kochać sie w łóżku

Jesli chodzi o fizyczność to kojarza mi sie z tym okresleniem takie cechy jak: zadbany, ale bez przesady, metrosexualność wykluczona, wysoki, dobrze zbudowany- dbajacy o sylwetkę. Cechy charakteru: pewny siebie, dobrze wychowany, traktujacy kobiety z szacunkiem, raczej introwertyk niz ekstrawertyk.

Gość uuujeee
Hugh Jackman, Jude Law, Matthew McConaughey - cala trojka palce lizac :D

Gość palomax
christian bale is the best

Gość redhair
Gość redhair
nie podniecam sie lol :O poprosili o wklejanie fot to wklejam debilu :O

Gość tak mysle
Oczywiscie ze nie, bo to sa tylko marzenia a tak naprawde idealy nei istnieja i czesto zakochujemy sie wrecz w ich przeciwienstwach.

Gość palomax
ok ja daje fote swojego mena trzymajcie sie krzesel http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.humorpage.pl/obrazki/w/574_waldus_kiepski_poslem_odpowiedni_czlowiek_na_odpowiednim_stanowisku.jpg&imgrefurl=http://www.humorpage.pl/dzial/obrazki/pokaz/574/waldus_kiepski_poslem_odpowiedni_czlowiek_na_odpowiednim_stanowisku/%3FPHPSESSID%3Dceedeaa3131b48f9a9da8edf675751bf&usg=__0MJu3_TbdPwuo-PH9eVhEo44iyg=&h=432&w=529&sz=42&hl=pl&start=5&um=1&tbnid=bOU_ZiQmtuDARM:&tbnh=108&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3Dkiepski%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SKPB_enPL294PL294%26sa%3DN%26um%3D1