Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głossuujcie jutroo

Ludzie, zaklinam Was - idzcie jutro do wyborów!!

Polecane posty

Gość głossuujcie jutroo

Bo wasze babki wiedzą już na kogo zagłosują :(

Gość głossuujcie jutroo
ps myrevin ty sie nie wtrącaj

Gość wawelski
sram na to

Gość A ja żałuję że nie wyszłam
Nie mam zamiaru głosować na tych darmozjadów.

Gość wawelski
znowu wyścig do koryta

juz wiem dlaczego takie osobistosci, nie powiem jakie bo cisza jest a miliona pod ręką nie mam się tam pchają w tvn24 mowili jak sie oblowia po prostu szczena opoada, nie tlyko pensja ale niezliczone dodatki sa tak wielkie ze włosy dęba staja drobny przykład- o ile pamietam prawie 400 (na pewno ponad 300) euro za JEDNO pojawienie sie na obradach... ale na wybory pojde, bo 1 raz moge, no i wybiore mniejsze zło ale jednoczesnie przyznam ze b.b.wkurza mnie gadanie ze kto nei glosuje nie ma prawa narzekać, bo jak juz ktos zaglosuje to mu sie mowi ze to on wybral i nie moze narzekać

jeszcze co do dodatkow za pojawienie sie,na prowadzenie buira itp itd -daje im sie ogromne pensje to jeszcze placi kupe kasy na takie rzeczy , zeby tylko oni łąskawie zrobili coś pozytecznego a itak wiekszosc bedzie sie obijac, ktos ustal istanowisko parti a reszta laskawie pojawi sie na glosowaniu i podniesie reke spocona z wysilku

Gość nie mam pretensji
w życiu nie pójdę zagłosować na kogoś kto i tak potem będzie mnie miał w doopie jak się dostanie do koryta

Gość mam na imie Magda
przypominam wam: "W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł" (Art. 73, 151 i 154 Ordynacji wyborczej do Parlamentu Europejskiego z dnia 23 stycznia 2004 r. DZ.U. 2004 Nr 25 poz. 219)

Gość lewaki to zło

Gość najgorsze zlo
:o

Gość lewaki to zło
niby nic, ale p[robuje Cie uswiadomic

próbuj dalej, może za jakieś 50 lat Ci sie uda, jak mnie dopadnie demencja :)

Gość lewaki to zlo
w sumie co mi da przekonanie jednej osoby, polska nadal bedzie pojebana. rob co chcesz.

Gość w europarlamentu z Polski
powinny iść OSZOŁOMY BO TYLKO ONI WYNEGOCJUJĄ DLA POLSKI NAJWIĘCEJ!!! pozostali przystaną na wspólne dobro, które z dobrem Polski ma tyle wspólnego co... nic :O

Gość do europarlamentu z Polski
lewaki to zło, prawica to zło... kazda skrajność jest zła

Gość nie idę głosować nie ma na kog
Cytat z którym się zgadzam. "w życiu nie pójdę zagłosować na kogoś kto i tak potem będzie mnie miał w doopie jak się dostanie do koryta" Dodam jeszcze, że ta cała walka polityczna jest tylko o te 10.000 euro pensji. O NIC KURWA WIĘCEJ ! Demokracja bezpośrednia, głosowanie przez internet nawet nad ustawami i projektami ustaw. Won z politykierstwem. Na kogo nie zagłosujecie bedzie tak samo. Tylko dacie im zbić fortunę, a dalej będą mieli was w dupie.

Gość do europarlamentu z Polski.
KTO NIE GŁOSUJE TEN NIE MA PRAWA NARZEKAĆ!!! lepiej wybrać mniejsze zło...

Gość VAT 23
Przypominam, że na onecie wczoraj był nius że PO chce podnieść VAT i podatki. Chuj im wszystkim w dupe.

Gość podniosą podatki
http://podatki.onet.pl/1983056,1,0,wiadomosci.html Nie idźcie do wyborów. Wszyscy są tacy sami. To są ci sami ludzie w kółko.

Gość hiwd67444
NIE MA MNIEJSZEGO ZŁA. To są wszystko gnojki lecące tylko na gigantyczne pensje. Wydali publiczne pieniądze na kampanię żeby dobrać się do koryta. A nam nic. Dojebać nam i aresztować cały naród za piractwo.

Gość jjijijijiij
Musimy im wszystkim pokazać, że mamy ich w dupie. Że uważamy, że nas nie reprezentują i niech wypierdalają. Nie powstrzymasz wyborów, bo sobie je biurokraci ustalili. Możemy tylko dać im do zrozumienia.