Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MOJA  FANTAZIA

Piersi to nasza broń .

Polecane posty

Gość na szczescie
mam w dupie wypinajace cycki babsztyle ........ ktore mysla ze w ten sposob cos zdzialaja.... wlasnie wtedy niema zemna ani slowa dyskusji.. tylko szczerosc i pokora , szczera pokora ....... jest mnie w stanie ruszyc wy po czubek glowy zaklamane babsztyle .

Gość na szczescie
oczywiscie zyje wystarczajaco wielu debili ktorzy daja sie zrobic przez was w ch ....... na szczescie jest na tym swiecie pare porzadnych babek....

podstawą jest dobrze dobrany stanik.

Ja codziennie ćwiczę i smaruję kremem. Noszę stanik właściwie non stop. Wszystko to dlatego, że mam wizję mojego biustu sięgającego do kolan, a nie z powodu jakiś tam facetów.

Gość na szczescie
Nowy uwazaj ...... cyckotrzesace krecidupy tez sie zdarzaja ;-)

Gość askfjm
na szczescie---> powinieneś się wybrać do dobrego psychiatry

marzenna...to się zobaczy, raczej przeczyta. Cóż kilometry biją. ;) na szczescie... zawsze uważam. Jako stary herbatnik nauczyłem jak się moczyć.

Gość na szczescie
a to niby dlaczego, bo przejzalem na oczy ? ;-)

Gość askfjm
a może kobiety się prostują przy Tobie, bo po prostu bolą je plecy. A cycki mają sobie w tym czasie odczepić? :-o "tylko szczerosc i pokora , szczera pokora", rozumiem, że jak kobieta z Tobą rozmawia to ma być wygięta w pałąk (zrobić tzw. garb) ?

Gość na szczescie
nie mam na na mysli prostujacych plecy dziewczyn , (najwidoczniej masz mnie za debila) :o chodzi mi o takie ktore w ten sposob staraja sie na mnie wplynac ... takie nie postawia w mojej obecnosci stopy na ziemi zero szans.

Gość na szczescie
oczywiscie ze nie musza robic garba jeszcze mnie nie pojebalo ..... ty tez manipulujesz rozmowe. wpadasz z jednej ekstremy w druga , tak jakby srodka nie bylo.....

Gość askfjm
może Ci się zdaje, że wypinają, pewnie tylko na piersi zwracasz uwagę. W dodatku co znaczy według Ciebie "pokora" - czy kobieta ma sobie zabandażować piersi, żeby broń Boże za bardzo nie sterczały?

Gość na szczescie
nie to mam na mysli....chodzi mi o przyzwoite nieprowokujace zachowanie. i nie musisie zadna dziwic ze facet "rozmawia z cyckami" jesli maja gleeeboki dekolt i taki pushup ktory robi 2 rozmiary wiecej niz w rzeczywistosci... ja patrze takim kobietom zawsze w oczy nawet gdyby mialy dekolt do pempka jestem chlodny, rzeczowy i szybko koncze rozmowe

Gość askfjm
to już chyba przegięcie nazywać kobiety "zakłamanymi babsztylami". A jak noszą push-up (może chcą dla siebie ładnie wyglądać) ale pod bluzką bez dekoltu (całkowicie zakryte piersi) to też je zbywasz?

Gość na szczescie
powiedzmy tak , wszystko ma swoje granice przyzwoitosc i nieprzyzwoitosc rowniez . nie lubie kiedy sie do mnie podchodzi jak do napalonego bezmozgowia mam w dupie tak zakladajace babsztyle myslace ze w ten sposob cos zalatwia . w takim przypadku sa u mnie pod zlym adresem. niestety musze przyznac ze kobiety wyrabiaja sobie takie zdanie o facetach bo wiekszosc z nich to bezmozgowia myslace innaczescia ciala ale nie pozwole sie z takimi wrzucic do jednego wora.

Gość na szczescie
a codo powyzszej obelgi to przepraszam , mam nadzieje ze nie czujesz sie w ten krag kobiet wlaczona .... ale skoro tak to bardzo mi przykro ale ten pantofel sama sobie zalozylas ....

Gość Lambii
na szczescie - rzadko zdarzają się faceci którzy myślą tak jak Ty. Cieszę się że jednak tacy istnieją.

Gość na szczescie
chyba troche zbyt ostro tutaj wyjechalem przepraszam urazone panie ale temat topiku podzialal na mnie jak plachta na byka .... inna rzecz jest taka .... nie jestem zawsze taki stabilny w moich zalozeniach , jestem tylko czlowiekiem a do tego ulomkiem bo facetem i mam swoje slabsze dni ;-)

Gość askfjm
nie czuję się urażona bo sama nie należę do tych kobiet co myślą, że załatwią wszystko skąpym wyglądem (co najwyżej takie mogą sobie w ten sposób załatwić sesję w rozbieranej rozkładówce, wtedy to rozumiem), bo chyba w końcu bardziej się liczy porozumienie werbalne a nie porozumienie oczy-dekolt. Nie wkładajmy wszystkich do jednego worka, bo masz rację - wśród facetów też występują takie typy, które jak widzą wyzywająco wyglądającą kobietę to od razu tracą głowę.

Lambii...jeszcze zapytaj jaki nosi rozmiar buta. To może Ci się przydać jak będziesz chciała dobrać odpowiednie bambosze. ;)

Gość na szczescie
nasz Nowicjusz to chyba z tych podwoziem myslacych :D

"nowicjusz" ma tu bardzo długi staż:)

Gość askfjm
na szczescie ---> nic się aż takiego nie stało ;) Ale chyba dobrze jest wiedzieć, że są mężczyźni, którzy nie dają się omamić tym wydekoltowanym kobietom :P

Gość na szczescie
wiem, to tzw zczerniala pomarancza przygladam sie jego poczynaniom juz pare ladnych lat. uzywa co pare miesiecy innego nicku ale jego styl jest jego podpisem. ;-) a tego nicka uzywal troche ponad rok temu :D

Gość na szczescie
askfjm - jestes mila wyrozumiala i inteligentna i chyba nie zalatwiasz nic "na cyce" :)