Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalineczka 09

poród w jeleniej górze

Polecane posty

Gość kalineczka 09

gdzie do lekarza...najlepszego? co polecacie jeleniogórzanki..? pomózcie coś...

Gość nie chce byc malkontentka ale
nie słyszałm o lekarzu, który pracuje w szpitalu i byłby całkiem normalny. Ja chodziłam do Kunkiewicza - prywatnie. Traktował mnie jak zło konieczne, choć nie byłam uciążliwą pacjentką. Ale o każdym lekarzu słyszałam i dobre i złe opinie. Teraz chodzę do Wiciaka - przyjmuje na Zabobrzu na Różyckiego. Zawsze bada od stóp do głów - łącznie z tarczycą (usg i pobiera krew) Oczywiście wszystko odpłatnie, ale za to nie trzeba latać po przychodniach. O nim również słyszłam niepochlebne opinie, ale jak dla mnie jest super. O wszystko mogę spytać, na każde pytanie odpowie, nie zbywa głupim tekstem w stylu: w ciąży na ból głowy może Pani brać Ketonal, bo nie zaszkodzi bardziej niż to co Pani wdycha czy je.

Gość nie chce byc malkontentka ale
hotfile, ale ja chodziłam prywatnie - i co z tego? Gdyby nie pracował w szpitalu, w którym potem rodziłam to bym podziękował po 2-giej wizycie (po 1-szej byłam w szoku, że jestem w ciązy)

ja chodzilam kiedys prywatnie i dwa razy poronilam a teraz wszystko mam z NFZ i jestem w 14 tygodniu i jest super! uwazam ze nie ma reguly! zalezy na jakiego lekarza sie trafi i jakie ma sie problemy. teraz chodze do dr. Dąbrusia i jestem bardzo zadowolona! Opieka jest super i wszystko mam na bierząco pozalatwiane a wszystko oplaca NFZ.