Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sambada

To chyba ciąża...

Polecane posty

Gość nie wiem czy nie zawczesnie na
Ty chyba chesz zeby test sie mylił?\ takie odnosze wrazenie testy sie nie myla-a na pewno nie w ta strone

Gość sambada
A kiedy radzisz wybrac sie do ginekologa ? Nie wiadomo ile juz jestem w ciazy

jesli okres spoznił Ci sie 4 dni to ciaza jest najwyzej 3 tygodniowa lekarz raczej jej tak wczesnie nie potwierdzi poczekałabym jeszcze 3-4 tyg

Gość sambada
Troche dlugo ... ale poczekam , jezeli tak bedzie najlepiej

oczywiscie mozesz zrobic badanie krwi ktore wykaze czy jestes w ciazy ale badanei ginekologiczne jej nie wykaze

nie sugeruj sie jednak moimi wypowiedziami-rob jak uwazasz/jak podpowiada ci intuicja

Gość sambada
Najwyzej jutro pojde na badanie krwi , a za jakis czas dopiero do ginekologa

Idz do lekarza!Ja tak zrobilam -zaraz jak pokazaly sie 2 kreski.Mam teraz takie pamiakowe zdjecie-mini z 1 USG:)Wyglada jak Papryczka.Usg predzej pokazuje niz test!!!!To jest Usg wykonywane przez pochwe,wiec widac wszystko!!! Po co masz 3 tygodnie zyc w stresie?Pozdrawiam!

Gość sambada
Zrobilam badanie z krwi i wykazalo ze nie jestem w ciazy , nie wiem co o tym myslec

\".Jednak nie zajrzałam tutaj żeby zabłysnąć swoją inteligencją na dany temat , tylko dlatego że myślę że jestem w ciąży\" Karp 😭 Ło mamo, mam dość, nie chce mi sie czytać już więcej :P::O:O

Gość sambada
I to w tym takiego dziwnego że aż jeszcze raz musiałaś przepisać to co napisałam na samym początku ? No cóż zawsze znajda się takie Dewoty które szukają dziury w całym ...

Gość OlaBola
Do "wrozka chrzestna'' Czego sie dziewczyny czepiasz? Czy twoim zdaniem zle się wyraziła w tym zdaniu które przepisałaś ? Bardzo jasno moim zdaniem sie wyraziła napisała wprost ze wie i orientuje się w tym co pisze zna "te" tematy i zapewne dużo wie o ciąży jeżeli nie pyta się o banalne rzeczy ... Nie rozumiem was kobitki , jesteście starsze zapewne od niej i zamiast dziewczynie spróbować odpowiedzieć na pytania bo widać jest zdezorientowana i pogubiła się w tym wszystkim , to wy jeszcze jej dojeżdżacie tylko dlatego ze napisała kilka slow których nie zrozumiałyście , ale gdy przeczyta się od początku 3 razy to się zrozumie o co jej chodziło . Ona napisała to w sposób w jaki ona to rozumie , a nie w jaki my i żeby jakoś spróbować logicznie odpowiedzieć na nurtujące ja pytanie to musimy zrozumieć co jest naprawdę grane,a nie ciągle ja poniżać tylko dlatego ze jakiegoś wersu nie zrozumiałście , bo to nie ona jest ta "idiotka i nierozumna dziewczyna" tylko wy jeżeli nie rozumiecie tak prosto sformułowanej odpowiedzi...

Gość OlaBola
Slucham? Nie nie zmienilam nicku i nie jestem ta osoba ktora zaczela te forum.. Nie rozumiem Cie kobito...

Gość OlaBola
I wzajemnie...

Gość sambada
Bylam dzis u ginekologa , nic nie zobaczyl jednak radzi przyjsc za 2 tygodnie...

Gość sambada
Cos tu cicho ... nikt nie pisze... No ja jestem w 2 miesiacu ciazy i porod mam zaplanowany na Luty 10, 2010 :)