Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sambada

To chyba ciąża...

Polecane posty

Gość acozmoiminogami.....
sambada weź się dziewczyno nie pogrążaj , czego ty oczekujesz ? bzykałaś się bez zabezpieczenia więc to chyba nic dziwnego że możesz być w ciąży, fajnie że pracujesz i jesteś "ustawiona" ale nie rozumiem z czym ty właściwie masz problem i weź jakiś słownik sobie kup bo aż cię czytać ciężko... :o

Gość dghnmrhmkgj
misiaczkowa,a ty siedzisz z nia w ławce czy co? :P

A co Wam Mile Dewoty do tego,ze mloda dziewczyna zdecydowala sie na macierzynstwo.Wczesnie-to prawda,ale to nie powod, aby obrazac Kobitke i robic z niej przyglupa bez szkoly!!!! Widac dziewczyna ma pelna swiadomosc tego co najprawdopodobniej sie stalo i nie widze powodu, dla ktorego nie mialaby sobie dac rady.Jestem co prawda 4 lata starsza, studiuje, pracuje a jestem w 9 miesiacu ciazy.Jezeli bedziesz chciala to pogodzisz wszystko bez problemu.Powodzenia Sambado, no i chyba-Gratulacje! "Trzeba by niechciana ciaza stala sie niechcianym szczesciem" PS-KURY DO KURNIKA WON!

Gość sambada
Chyba wiem ile mam lat ... Poczytajcie sobie trochę o testach dopiero pogadamy ... Najlepiej wykonać test z pierwszego porannego moczu dlatego czekam do jutra . Chciałam tylko porozmawiać z dziewczynami zanim wykonam test .Chciałam wiedzieć co one mają na ten temat do powiedzenia ( coś mądrego a nie obraźliwego) i co mogą mi poradzić i może to czy jakaś miała takiego typu sytuacje ... Ale nie mamy o czym tu gadać widzę...

Gość indigooo
maleńka, to był sarkazm, rozumiesz już? ps . jesli rzeczywiscie jestes w ciązy to wspolczuje dziecku, bo niestety IQ sie dziedziczy.

Gość zaś aukcje allegro
testy sa tak czule ze ciaze wykaza i z rana i z wieczora

Gość dghnmrhmkgj
verus - ty nastepna w kolejce do wysmiania? 18-latka swiadomie zdecydowana na macierzynstwo? hehe:P nawet jeszcze nie wiadomo czy mature zdala,bo wyniki za miesiac hehehe.bosze spusc bombe na te trabe(Y) :P pozdrawiam wszystkie dewoty,mochery i tym podobne kobiety,czyli te ktore nie mialy dzieci bedac dziecmi:)

Gość sambada
IQ to ja mam w normie , być może Ty nie ... Dziękuję "Verus" za odrobinę zrozumienia

mi test w 4 tygodniu ciazy/wieczorem/ wykazal wynik negatywny.2 kreski ujzalam na poczatku 6 tygodnia...

dghnmrhmkgj- po czym to wnioskujesz? To co napisałam jest prawdą i powtarzaną przez wielu ginekologów. A co do siedzenia razem w ławce,to było by to trudne, zważywszy że jestem prawie 8 lat starsza i mogłabym ją uczyć, bo jestem nauczycielem :)

Gość indigooo
nie wygląda na to by było w normie :) chyba , że w tej normie poza kategorią :D

Gość sambada
Jeżeli w szkole miałam 4-5 to raczej i maturę zdałam ...

Gość dghnmrhmkgj
misiaczkowa,to ze jestes o 8 lat starsza to nie znaczy ze madrzejsza:P ty tez uwazasz ze zaszla w ciaze "jakims cudem"?:D

Gość sambada
Zgadzam się ze "stopką" misiaczkowa

Gość acozmoiminogami.....
no dobrze ale w takim razie tytuł powinien być , jestem w ciąży i chcę o tym pogadać :D a ty snujesz jakies dziwne wywody na temat tego ze przez rok uprawiasz seks bez zabezpieczenia i pytasz czy mozesz byc w ciąży skoro wczesniej nie zaszłaś :D dla mnie to trochę za wcześnie na dziecko , bo sama jeszcze jesteś dzieciakiem ale stało się i trudno , powodzenia tak czy siak :)

Gość dghnmrhmkgj
stopke masz interesujaca:P pewnie znalazlas to staropolskie przyslowie w jakiejs bardzo starej,madrej ksiazce,bo chyba nie z glowy?:D

Gość indigooo
zgadzasz sie z jej stopka bo sama lepszej nie wymyslisz :D oj dziewczynki dziewczynki :)

Gość sambada
Zbijacie się z tego że napisałam "jakimś cudem" wiem jakie macie myślenie co do tego stwierdzenia ... że Kochałam się z moich chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia i jak tu mogło dojść do zapłodnienia? wiem że takim myśleniem myślicie , to by było tak samo banalne jakby kobieta napisała że kochała się mając tabletki anty , gumkę , maści jakieś i pyta się czy w ciąży może być ... To tak samo banalne ,ale nie o to w tym "jakimś cudem" mi chodziło ... pomyślcie w parę stron , a nie tylko w jedną i tego się trzymacie ...

Sambado!A ile lat ma Twoj chlopak?Jak sie czujesz ze swiadomoscia,ze : to raczej ciaza? Jakie sa Twoje relacje z Twoimi rodzicami i ich podejscie do tych spraw?Jezeli jutro okaze sie,ze bedziesz mama to jakie kroki planujesz podjac?Mam nadzieje,ze ojciec dziecka bedzie przy Tobie.

Gość dghnmrhmkgj
dobra,prozne me gadanie,skoro w pustke:P radz sobie 18-letnia,dojrzala,pracujaca,ustawiona zyciowo dziewczynko:) pa wszystkim,inteligentnym inaczej rowniez:) sen mnie ogarnal,ale moze jeszcze sie z mezem bzykne i bedzie niepokalane poczecie:D

Gość sambada
Nie zazdrościłabym temu dziecku takiej matki jaką Ty jesteś...

Gość dghnmrhmkgj
o przepraszam,ja nie jestem :D to ty jestes:D

Gość bankibanki
\"takim myśleniem myślicie\" - OMG ^^ \' no gdybyś stosowała antykoncepcję to mogłabyś się zastanawiać czy jesteś w ciąży , ale jesli nie stosowałaś to raczej nie ma co się dziwić że wpadłaś ale nadal nie rozumiem w czym tkwi twój problem?

Gość indigooo
maleńka sama nie wie jaki ma problem :D skoro jest tak ustawiona i wszystko jest wspaniale to nie wiem , co chce usłyszec. gratulacje?? czy mamy plakać nad losem dziewczynki ktora nie wie ze kochajac sie bez zabezpieczenia mozna zajsc w ciaze?????? odpowiedz malenka, w koncu twierdzisz ze IQ masz w normie.

Gość sambada
Do "Verus" mój chłopak ma 20 lat . Ze świadomością czy to może być ciąża czuję się trochę dziwnie , niepewnie co będzie dalej ... No ale jeżeli jednak okaże się że jestem w ciąży to mimo wszystko będę starała się jak najmniej dręczyć niepewnymi pytaniami ... Relacje z rodzicami są w normie ,zdarzają się oczywiście ciche dni ale tak bywa chyba w każdej rodzinie , ale mimo wszystko jest Ok.Jeżeli okaże się że jestem w ciąży powiem to najbliższym , osobom w pracy ... Zacznę oszczędzać pieniądzę z chłopakiem na własny dom , a póki co będę mieszkała u rodziców... wszystko się jakoś powinno ułożyć . Mój chłopak jest bardzo odpowiedzialnym człowiekiem , bardzo ceni sobie rodzinę

Gość zas aukcje allegro
jakos autorka nie odpowiedziala osobie o nicku Verus.....czemu?

Gość zas aukcje allegro
zwracam honor -odpowiedziala