Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

wyposzczona

czy ktos tak jak ja cierpi na dotkliwy brak seksu?

Polecane posty

Go艣膰 Brunet20
Ja ch臋tnie pomog臋 w takich sytuacjach:) jakby co maila widac:) prosze pisac:) czekam...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
s膮 dwie kategorie kobiet odno艣nie wygl膮du zwi膮zanego z potrzebami seksualnymi Jedna to prostytutki a druga to brak partnera seksualnego.Zagranic膮 jest zalegalizowana prostytucja wi臋c jak ty ich kokietujesz 偶e ci si臋 \"chce\" robisz wra偶enie prostytutki a wielu facetom to nie odpowiada,bo na og贸艂 tam kobiety maj膮 sta艂ych partner贸w

Udost臋pnij ten post

moje drogie, wyposzczone panie, je艣li cierpicie na chroniczny brak seksu, to jest kilka sposob贸w na rozwi膮zanie tego problemu: spos贸b 1: znale藕膰 faceta i nam贸wi膰 go na seks (stosunkowo 艂atwe - wi臋kszo艣膰 facet贸w ci膮gle ma ochot臋 na seks - znam to z autopsji ;) spos贸b 2: 膰wiczcie siln膮 wol臋 i bijcie rekordy w abstynencji seksualnej (mo偶ecie to zg艂osi膰 nawet do Ksi臋gi Rekord贸w Guinesa) spos贸b 3: redtube.com i zwinne paluszki (no ale tu zakres pomys艂贸w i pozycji szybko si臋 wyczerpuje - jedyny plus takiej zabawy to pewny orgazm, nic poza tym) ja polecam szczeg贸lnie pierwszy spos贸b ;) ch臋tni znajd膮 si臋 na pewno, a swoich facet贸w - impotent贸w mo偶ecie ola膰, je艣li im si臋 wydaje, 偶e kobieta nie potrzebuje seksu, to ich problem

Udost臋pnij ten post

moje drogie, wyposzczone panie, je艣li cierpicie na chroniczny brak seksu, to jest kilka sposob贸w na rozwi膮zanie tego problemu: spos贸b 1: znale藕膰 faceta i nam贸wi膰 go na seks (stosunkowo 艂atwe - wi臋kszo艣膰 facet贸w ci膮gle ma ochot臋 na seks - znam to z autopsji ;) spos贸b 2: 膰wiczcie siln膮 wol臋 i bijcie rekordy w abstynencji seksualnej (mo偶ecie to zg艂osi膰 nawet do Ksi臋gi Rekord贸w Guinesa) spos贸b 3: redtube.com i zwinne paluszki (no ale tu zakres pomys艂贸w i pozycji szybko si臋 wyczerpuje - jedyny plus takiej zabawy to pewny orgazm, nic poza tym) ja polecam szczeg贸lnie pierwszy spos贸b ;) ch臋tni znajd膮 si臋 na pewno, a swoich facet贸w - impotent贸w mo偶ecie ola膰, je艣li im si臋 wydaje, 偶e kobieta nie potrzebuje seksu, to ich problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kicia_

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia300
do dorcel69 ja te偶 jestem za sposobem nr 1 ale wbrew pozorom to nie takie 艂atwe. co do innych sposob贸w ... to ani zwinne paluszki ani nawet inne zabawki nie pomagaja - to za ma艂o. no c贸偶 ja po prostu potrzebuje M臉呕CZYZNY kt贸ry bedzie w stanie mnie zaspokoi膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hansik
agusia, a mo偶na Ci臋 jako艣 pozna膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afrodyta judyta
a ja poznalam jednego,co bardzo chce mnie bzyknac, ja nie ukrywam ze tez mam ochote na seks, ale po samych pieszczotach widze ze o raczej jest nastawiony na dawanie jemu przyjemosci i to jest dla niego najwazniejsze, wiec wydaje mi sie ze seks z nim bylby marny i nie wiem czy w ogole sie tego podejmowac, zeby mnie ktos wym艂ucil i porzucil:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia300
je艣li jeste艣 we francji region centre to mo偶emy si臋 spotkac nawet dzi艣!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek-wawa
Agusia jest pewnie pasztetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyposzczona nr 2
to witaj w klubie, ja juz pol roku nic i tez sie nie zapowiada, ze cos sie zmieni :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia300
drogi marku.... chcialby艣 mie膰 takiego "paszteta" u swego boku....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luks trtr
jesli kt贸ra艣 z pan jest ze stolicy podlasia to moge pomoc;p;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no9
ja tak samo :P

Udost臋pnij ten post

A mi seksu nie brakuje, mam bardzo udane 偶ycie ma艂ze艅skie, ale jako艣 n臋ci mnie ch臋膰 sprawdzenia jak to jest z kobiet膮. M臋skie cz艂lonki ju偶 widzia艂am i degustowa艂am, ale - gdyby tak zobaczy膰 czyj膮艣 podniecon膮 cipk臋 i li偶膮c j膮 poczu膰 pulsuj膮cy orgaz na w艂asnej twarzy... to musia艂oby by膰 niezapomniane przezycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyposzczony
a gdzie autorka wsiakla? wlasnie mialem uwodzic i rozkochiwac :classic_cool:

Udost臋pnij ten post