Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyposzczona

czy ktos tak jak ja cierpi na dotkliwy brak seksu?

Polecane posty

Gość Brunet20
Ja chętnie pomogę w takich sytuacjach:) jakby co maila widac:) prosze pisac:) czekam...

są dwie kategorie kobiet odnośnie wyglądu związanego z potrzebami seksualnymi Jedna to prostytutki a druga to brak partnera seksualnego.Zagranicą jest zalegalizowana prostytucja więc jak ty ich kokietujesz że ci się \"chce\" robisz wrażenie prostytutki a wielu facetom to nie odpowiada,bo na ogół tam kobiety mają stałych partnerów

moje drogie, wyposzczone panie, jeśli cierpicie na chroniczny brak seksu, to jest kilka sposobów na rozwiązanie tego problemu: sposób 1: znaleźć faceta i namówić go na seks (stosunkowo łatwe - większość facetów ciągle ma ochotę na seks - znam to z autopsji ;) sposób 2: ćwiczcie silną wolę i bijcie rekordy w abstynencji seksualnej (możecie to zgłosić nawet do Księgi Rekordów Guinesa) sposób 3: redtube.com i zwinne paluszki (no ale tu zakres pomysłów i pozycji szybko się wyczerpuje - jedyny plus takiej zabawy to pewny orgazm, nic poza tym) ja polecam szczególnie pierwszy sposób ;) chętni znajdą się na pewno, a swoich facetów - impotentów możecie olać, jeśli im się wydaje, że kobieta nie potrzebuje seksu, to ich problem

moje drogie, wyposzczone panie, jeśli cierpicie na chroniczny brak seksu, to jest kilka sposobów na rozwiązanie tego problemu: sposób 1: znaleźć faceta i namówić go na seks (stosunkowo łatwe - większość facetów ciągle ma ochotę na seks - znam to z autopsji ;) sposób 2: ćwiczcie silną wolę i bijcie rekordy w abstynencji seksualnej (możecie to zgłosić nawet do Księgi Rekordów Guinesa) sposób 3: redtube.com i zwinne paluszki (no ale tu zakres pomysłów i pozycji szybko się wyczerpuje - jedyny plus takiej zabawy to pewny orgazm, nic poza tym) ja polecam szczególnie pierwszy sposób ;) chętni znajdą się na pewno, a swoich facetów - impotentów możecie olać, jeśli im się wydaje, że kobieta nie potrzebuje seksu, to ich problem

Gość agusia300
do dorcel69 ja też jestem za sposobem nr 1 ale wbrew pozorom to nie takie łatwe. co do innych sposobów ... to ani zwinne paluszki ani nawet inne zabawki nie pomagaja - to za mało. no cóż ja po prostu potrzebuje MĘŻCZYZNY który bedzie w stanie mnie zaspokoić....

Gość hansik
agusia, a można Cię jakoś poznać?

Gość afrodyta judyta
a ja poznalam jednego,co bardzo chce mnie bzyknac, ja nie ukrywam ze tez mam ochote na seks, ale po samych pieszczotach widze ze o raczej jest nastawiony na dawanie jemu przyjemosci i to jest dla niego najwazniejsze, wiec wydaje mi sie ze seks z nim bylby marny i nie wiem czy w ogole sie tego podejmowac, zeby mnie ktos wymłucil i porzucil:)

Gość agusia300
jeśli jesteś we francji region centre to możemy się spotkac nawet dziś!!

Gość Marek-wawa
Agusia jest pewnie pasztetem

Gość wyposzczona nr 2
to witaj w klubie, ja juz pol roku nic i tez sie nie zapowiada, ze cos sie zmieni :O

Gość agusia300
drogi marku.... chcialbyś mieć takiego "paszteta" u swego boku....

Gość luks trtr
jesli któraś z pan jest ze stolicy podlasia to moge pomoc;p;p

Gość no9
ja tak samo :P

A mi seksu nie brakuje, mam bardzo udane życie małzeńskie, ale jakoś nęci mnie chęć sprawdzenia jak to jest z kobietą. Męskie człlonki już widziałam i degustowałam, ale - gdyby tak zobaczyć czyjąś podnieconą cipkę i liżąc ją poczuć pulsujący orgaz na własnej twarzy... to musiałoby być niezapomniane przezycie...

Gość wyposzczony
a gdzie autorka wsiakla? wlasnie mialem uwodzic i rozkochiwac :classic_cool: