Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwudziestoparolatkaM

Kobietki ! Co Was przyciąga w facetach ? Króciutka ankieta.

Polecane posty

Gość O Rany..
..Oj, Patrysia, uważaj... :) ..to niebezpieczne... Dlatego jestem ciągle do wzięcia... :D

Gość O Rany..
..takiego z idealnie- Boskim ;D Nie Miałam... :D ..To musi być..rajcowne.. :D ..oganiać sie miotłą od Konkurencji.. Jak sobie Dajesz Radę..?

Gość Justyn K
Oczy ciemne Dłonie szczupłe Włosy brunet Budowa ciała szczupły Wzrost wysoki Pupa wystająca Charakter rozrywkowy Brzuch płaski Zarost brak

Gość patrysiapppji
generalnie nieoganiam sie tylo obserwuje jego rakcje na zaczepki..niech sam sie opędza..poku sie opędza to z nim jestem..jak przestanie to kopne go w tyłek.. ale poważnei nie sciemniam panny tak za nim lataja....ze czasem az wymiotowac sie chce...\

Gość O Rany..
..Taki facet, mieścisz się w tych standardach..? ..Bo Zagubionego Przerazilim... ;P ;P ;P ;P

zdecydowanie wiecej jest rzeczy, ktore odrzucają :/ aaa pytanko powinno brzmiec : \" co na pierwszy rzut oka! przyciąga kobiety do samczykow \" - bo wymienilas przewazajaca liczbe cech zewnetrznych....

Gość O Rany..
..Hm, to Patrysia, Ciężki Kawałek Chleba... Zobaczymy, co mi się Trafi następne... :P

oczy ciemne, dłonie szczupłe, brunet, umięśniony, wzrost średni, pupa wystająca, rozrywkowy, brzuch płaski, zarost - ewentualnie jakaś fajna bródka :P

Gość cream w pomarańczy
ja jestem wysoki oczy niebieskie dlonie normalne ciemny blond szczupły pupa lekko wystająca :O charakter wszystko zalezy od nASTROJU i wolnego czasu brzuch raczej płASKI ZAROST zawsze jestem ogolony zadbany

Gość Studentka_socjologii K
:) kobiety, ,co Wy tak z tymi brunetami ? ;)

Gość MałaSmr
1. Oczy ciemne/szare 2. Dłonie masywne 3. Włosy ciemny blondyn 4. Budowa ciała wysportowany, ale nie przesadnie umięśniony 5. Wzrost sredni 6. Pupa plaska 7.Charakter rozrywkowy 8.Brzuch plaski 9. Zarost brak

Gość a co lepsze
hmmm ... bruneci mają w sobie jakiś taki ogień :D i błysk w tych czarnych oczętach :P

Gość upupup
:)

1. Oczy a) niebieskie(najchętniej zielone) 2. Dłonie a) szczupłe 3. Włosy a) blondyn 4. Budowa ciała i c) umięśniony 5. Wzrost i b) sredni c) wysoki 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter b) rozrywkowy 8.Brzuch obojętne byle nie BRZUSZYSKO PIWNE 9. Zarost b) bródka

Gość dwudziestoparolatka ...
1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie a) szczupłe 3. Włosy a) blondyn 4. Budowa ciała a) szczupły 5. Wzrost b) sredni c) wysoki 6. Pupa a) płaska b) wystająca 7.Charakter a) domator 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost a) brak lub taki 2-dniowy :)

Gość ale ujowa ankieta chyba najgor
1. Oczy a) niebieskie b) ciemne ----- obojetne 2. Dłonie a) szczupłe b) masywne ----- szczuple 3. Włosy a) blondyn b) brunet c) rudy ? --------BYLE NIE RUDY 4. Budowa ciała a) szczupły b) przy kości c) umięśniony ------ A LUB C 5. Wzrost a) niski b) sredni c) wysoki --- SREDNI i WYSOKI 6. Pupa a) płaska b) wystająca ---- :o 7.Charakter a) domator b) rozrywkowy ----------- i jedno i drugie 8.Brzuch a) płaski b) widoczny - ---------------- :o 9. Zarost a) brak b) broda c) broda i wąsy ---------------- A!

oczy ciemne dłonie szczuple brunet lekko umiesniony/szczuply sredni lub wysoki pupa płaska rozrywkowy brzuch plaski/lekko umiesniony zarostu brak:)

Gość ghrthy
1. Oczy ciemne 2. Dłonie szczupłe ,masywne-obojętnie 3. Włosy brunet-uwielbiam brunetów :) 4. Budowa ciała a) szczupły-umięśniony , tak jak mój facet umięśnione ramiona ręcę i plecki mniam 5. Wzrost sredni- wysoki, róznie to bywało czasem facet miał 170 a czasem 190 nie ma to dla mnie większego znaczenia 6. Pupa wystająca :) 7.Charakter a) domator + rozrywkowy -2 w 1 najlepiej 8.Brzuch a) płaski ,lekko umięśniony :P 9. Zarost broda, albo 3 dniowy zarost uwielbiam mrau od razu faceci wydaja mi sie wtedy bardziej męscy :)

Gość PokoLokoGangster
portfel

Gość PokoLokoGangster
👄

Gość dh,
1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie a) szczupłe 3. Włosy a) blondyn b) brunet 4. Budowa ciała c) umięśniony 5.)wzrost sredni c) wysoki 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter a) domator b) rozrywkowy 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost a) brak

Gość Dziewczyna Z Liściem Na Głowie
Mój ideał: 1. Oczy ciemne (jak u wilka) 2. Dłonie masywne (jak mnie obejmie swoją łapą to jestem cała jego) 3. Włosy rudy (albo coś w stylu świńskiego blondyna) 4. Budowa ciała przy kości (i lubi jeść - a ja bardzo tłusto gotuję) 5. Wzrost niski (bo sama mam 1.50cm) 6. Pupa wystająca (moim idolem był zawsze Kaczor Donald) 7.Charakter domator (i żeby za często nigdzie nie wychodził - jeszcze mi kto takie ciacho sprzątnie sprzed nosa) 8.Brzuch widoczny (najlepiej piwny - uwielbiam przynosić moim misiom piwo w czasie meczu) 9. Zarost broda i wąsy (niczym prawdziwy Wiking) Jeszcze takiego nie spotkałam, ale mam nadzieję, że ten cukiereczek już gdzieś chodzi po świecie!

Gość T*
1. Oczy a) niebieskie 2. Dłonie a) szczupłe b) masywne 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała a) szczupły umięśniony 5. Wzrost b) sredni 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter a) domator 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost a) brak

1. Oczy niebieskie lub ciemne, w sumie lubię takie i takie :D 2. Dłonie masywne 3. Włosy brunet 4. Budowa ciała szczupły 5. Wzrost sredni lub wysoki 6. Pupa chyba płaska, wystająca kojarzy mi sie z gejami :D chociaz powinna być jędrna. 7.Charakter domator zdecydowanie. mój niestety za dużo szaleje poza domem :( 8.Brzuch płaski ale wyrzeźbiony :) 9. Zarost brak

Gość stokrotka i słonecznik
1. Oczy ciemne nawet czarne z błyskiem takiego łobuza mmmmmm 2. dłonie duże masywne 3. brunet a jeszcze lepiej łysy brunet :D 4. normalnie umięśniony 5. wysoki tylko dlatego ze sama mam 172 6.tyłeczek umiesniony wystajacy lekko 7.rozrywkowy we wszystkim tylko nie w kwestii dziewczyn :) 8 no wiadomo płaski no i z tymi miesniami kurcze 9. kilkudniowy zarost o matko wariuję a najlepiej to nawet jakby sie ogolił to byłoby widać jakby tego nie zrobił o jaa No cóż jak do tego jeszcze troche iegrzeczny to przepadłam :D:D i musze dodac od siebie ze gdsyby miał te wszystkie cechy a nie miał przy tym poczucia humoru to przepadłby ale to on i z kretesem Jesli chodzi o brunetów to na tyle kolezanek znajomych co mam to tak na oko 85% gustuje w brunetach Kolor oczu już nie istotny Ale czorny to czorny :))

Gość sssssssssssssssssssssddddddddd
wymyślanie ideału jest dobre dla gimnazjum.

Gość weerre
Oczy niebieskie Dłonie masywne Włosy brunet Budowa ciała umięśniony Wzrost sredni Pupa płaska Charakter rozrywkowy Brzuch płaski Zarost brak

Gość lilijka to ja
Wiecie co? Ja zawsze marzyłam o przystojnym, ciemnookim brunecie i zarzekałam się, że nigdy nie zwrócę uwagi na blondyna... tymczasem życie zweryfikowało mój ideał mężczyzny... Od ponad 6 lat jestem z niebieskookim blondynem i szczerze? Nigdy z nikim nie było mi tak dobrze, a na brunetów nie zwracam już uwagi, no może czasem... ;)

1. Oczy b) ciemne 2. Dłonie b) masywne 3. Włosy b) brunet 4. Budowa ciała c) umięśniony 5. Wzrost c) wysoki 6. Pupa b) wystająca 7.Charakter a) domator 8.Brzuch a) płaski 9. Zarost b) broda

lilka ja przyciągałam zawsze blondynów,choć jestem z szatynem o ciemnych oczkach, a ta ankieta to takie wyidealizowane ciasteczko..... a tak w ogole to po co oka komu??