Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DwudziestoparolatkaM

Kobietki ! Co Was przyciąga w facetach ? Króciutka ankieta.

Polecane posty

Gość njghfghhho
oczy niebieskie, dłonie szczuple, brunet (bardzo, bardzo ciemny blondyn, jako dziecko miał jasne włosy), szczupły, wzrost sredni, pupa płaska, domator, brzuch płaski, broda. To mój facet. a jakby miał być zupełnie idealny, to byłby po prostu trochę wyzszy. I w wygladzie wiecej bym mu nie zmieniała. Charakter ma trudny:(

Gość taki facet6556
Fajnie by bylo gdyby ktos zrobil taki temat o kobietach. A ja z takim pytaniem jaki to jest zakres jesli chodzi o wage i wzrost ? Tak z ciekawosci sie pytam :D

Gość cream w pomarańczy
no tez jestem ciekawy jaki jest zakres jesli chodzi o wage i wzrost?

Gość MM.KM
waga i wzrost ? wzrost nie musi byc duzy. ale juz waga tak :) po prostu lubie misiowatych, bo sa tacy słodcy :)

Gość Zagubiony 23latek
Widzę, że facet niski (170 cm to średni czy niski) nie ma co szukać?

Gość MM.KM
zagubiony 23 latek wcale nie, ja lubie nawet niskich :) Ty nie jestes az tak niski, sredni raczej :) grunt zebys mial w sobie to cos , podejscie do kobiety -ja lubie jak facet jest zdecydowany, silny, ale i wrazliwy i opiekunczy :) a wzrost nie ma nic do tego. mam niskiego faceta - nizszego od siebie :)

Gość kilkaolaka
1a niebieskie 2b masywne 3a blond 4a szczupły 5b-c średni,wysoki 6b wystająca 7b rozrywkowy 8a płaski 9a brak

Gość Zagubiony 23latek
W sumie słyszę, że jestem uroczy, słodki i lekko misiowaty ;)

Gość Zagubiony 23latek
Ale patrzę na młodszych to chyba nowe pokolenie jakiś wyrośniętych się robi. Znam dużo ludzi którzy kończą 18 lat to czasem muszę spojrzeć w górę :P Ale ja uwielbiam swój wzrost bo np. w meczach piłki nożnej a nawet i koszykówki mogę wykazać się sprytem czy też w innych dziedzinach ;)

Gość cream w pomarańczy
a wsad zrobisz??? na wzrost nikt nie ma wpłuwu ale nie rozumiem jak mozna byc z misiowatym facetem :O

Gość O Rany..
..Zagubiony to Ty nie bądź.. Uwielbiam wysokich facetów, a Zaden Dotąd w moim długim życiu nie przekroczył 1,80

Gość Zagubiony 23latek
No jak potrenuje skoki a są specjalne treningi na dobre wybicia to może :P Misiowaty czyli no nie wiem miły, uprzejmy a zarazem wiedzący czego chce ;)

Gość O Rany..
..Cream, to się Dobrze Rozejrzyj.. ;P Zrozumiesz.. A z Zagubionego zejdź.. Mój Ostatni byl Całkiem misiowaty, a kochał się.. O, Rany... ;DDDD

Gość Zagubiony 23latek
O Rany: Ale nie wiesz co może się Ci w życiu przydarzyć i nagle chemia zadziała Ci do faceta poniżej 180 cm. Ale nie rozumiem "To Ty nie bądź" znaczy? Tak tak wiem ta moja pewność siebie, nic na to nie poradzę już taki jestem :)

Gość Zagubiony 23latek
O Rany, złotko to ja prędzej na zawał zejdę :)

Gość O Rany..
..Zagubiony, zaproponuj cream Konfrontację... ;P ..Na ubitej Ziemi; bez Wybicia... ;DDDDD

Gość patrysiapppji
misiowaty to taki jak moj 183 i 120kg. i jest umięsniony nie grugy;) 9lat siłki boski jest

Gość O Rany..
..jaki zawał.. Tego..??? W Twoim Wieku statystycznie Masz Czas... ;PPPP

Gość O Rany..
Mój Misiowaty miał 176 , nie ważyłam ;P ale sporo i milutkiego Ciałka Tyle Tego a Wszystko Moje... ;DDD Co tydzień ochnaście basenów w niedzielę; więc Jak Przytulił... ;DDD ..Tak Jeszcze Nie miałam a Żadnym Chudym Chartem... ;P ..nawet Wyścigowym.. ;PPPPP

Gość O Rany..
"To Nie Bądź - Zagubionym.."

Gość O Rany..
Mój Ideał: ;D Brunet (wieczorowa Porą..;) , piękne, ciemne oczy w ciemnej oprawie, szczupły ,wysoki, zgrabna pupa.. ręce - byle bez żałoby po kocie.. dowolne;) zarostu nie lubię, ale Trochę.. byle nie jak tarka do pięt.. ;P

Gość patrysiapppji
TO MOJ OBECY TAK MA 183CM NA 120KG.A POPRZEDNI MIAŁ 203CM I ważył jakies 132kgbydle wielkie;P ale 3 lata takim kolesiem i teraz już nie lubie mnijszych....

Gość O Rany..
..A Rzeczywistość: żaden ponad 177, chudzi-wsiorbani ;D albo Okrąglutki..jak Ostatni.. ;))) Oczy: niebieskie/ zielone.. Włosy: ciemni szatyni do: siwy ;P Pupie odpuszczam na rzecz poczucia humoru i Inteligencji... ;PPPPP

Gość O Rany..
Patrysia, Fajny.. ;) Gdzie takich Dają? ;P ..ale na nic, bo mam tylko 166.. ;(

Gość O Rany..
..Zagubiony, Gdzie sie Nam Zagubiłeś...? :D

Gość patrysiapppji
hmm a to rózne.;P były ten 203 to poznałąm na dyskotece..kurcze nawet nie myslałam ze to takie powazne będzie...a drugiegho poznałam przez przypadek..ale ten to ciacho jest.ciało ma idealne boskie zakochana jestem po 3 mieisach juz;P

Gość patrysiapppji
oczywiscie oprócz ciałą jest inteligetny,po studiach,z tego samego sie smiejemy i takie same mamy plany.tylko tyle panienek co za nim biega...eh........

Gość katoliczka-realistka
Dużo pieniędzy Uroda Dużo pieniedzy Status spoleczny Pieniadza Kultura osobista Dlugi penis Kasa Samochod Hajs Chata Geld Spojrzenie Dzięgi Opiekunczosc

Gość yoko_ono5
Wyglad jest wazny tylko na poczatku i to tez tylko czesciowo wiec wg mnie nie ma sie co za duzo nad tym rozwodzic.