Garcinia 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Zna może ktoś dobrego nieprywatnego ginekologa w Lublinie, który dba o zdrowie swoich pacjentek nie tylko w czasie ciąży, ale i przed, który zleci wszystkie potrzebne kobiecie badania?? Byłam u kilku i każdy diagnozuje na oko :( . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama juz nie wiem kurna Napisano Czerwiec 6, 2009 ja proponowalabym doktora arka smage z przychodni na jaczewskiego. on przyjmuje i prywatnie i w przychodni. ja jestem z niego bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fkmxk Napisano Czerwiec 6, 2009 nieprywatnego to trudno niestety:( większość przyjmuje prywatnie, nie spotkałam się z dobrym nieprywatnym. osobiście polecam ci piotra zycha, fachowiec, profesjonalne podejście do kobiet, duża wiedza, no i kiedyś został wybrany lekarzem roku przez czytelniczki twojego stylu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garcinia 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Dziękuję bardzo za wypowiedzi. Nie wiem tylko, czy prywatne wizyty nie są zbyt drogie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garcinia 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Kurcze, tak się zastanawiam, czy bez pieniędzy żaden lekarz normalnie nie bada i nie leczy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garcinia 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 pytanie jak na początku- może jeszcze ktoś odpowie!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaaggg Napisano Czerwiec 7, 2009 dr Kowal w poradni na Piłsudskiego, nie trzeba sie zapisywac, przyjmuje we wtorki, srody i czwartki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Garcinia 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 DZiękuję!!!! :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma sie czego bac Napisano Czerwiec 10, 2009 ja bardzo polecam Dr Przytułe-Piłat z Luxmedu! wizyta to koszt 70 zl ale bardzo mila delikatna i profesjonalna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach